Pomoc oko azila

Poruka
99
Pozdrav ljudi,

Ovako, devojka je iz Hrvatske, ja iz Srbije, imamo u planu da zatrazimo azil u nekoj od EU drzava, posto plata od 22000din. nije dovoljna za zajednicki zivot u Srbiji. Interesuju me vasa iskustva sa ovom temom, u kojoj drzavi se najlakse dobija azil. Hvala unapred

Pozdrav ljudi,

Ovako, devojka je iz Hrvatske, ja iz Srbije, imamo u planu da zatrazimo azil u nekoj od EU drzava, posto plata od 22000din. nije dovoljna za zajednicki zivot u Srbiji. Interesuju me vasa iskustva sa ovom temom, u kojoj drzavi se najlakse dobija azil. Hvala unapred
reci u bilo kojoj zapadnoj ambasadi da su te naprednjaci pretili da će te ubiti ako se ne učlaniš u SNS

Pozdrav ljudi,

Не разумем - ако ти је девојка из Хр - они су већ у ЕУ..... значи одете у Загреб или већ где одабереете..... тамо се пријавите и венчате и онда на основу њеног држављанства добијеш и ти држављанство Хр - и можете тј. можеш да идеш где ти је воља по целој ЕУ......

Pozdrav ljudi,

Na osnovu čega misliš da tražiš azil? Misliš nama ostalima je lako, jel'? Ako nešto vrediš i znaš prihvatićete gde god da odeš, a ako si neka leventa koja na ovaj način pljuje svoju zemlju treba da te deportuju u neku pustinju!
Srbija je zemlja sigurnog porekla i ne možeš dobiti azil u EU!

Не разумем - ако ти је девојка из Хр - они су већ у ЕУ..... значи одете у Загреб или већ где одабереете..... тамо се пријавите и венчате и онда на основу њеног држављанства добијеш и ти држављанство Хр - и можете тј. можеш да идеш где ти је воља по целој ЕУ......

Dabome.

Pozdrav ljudi,

Zbog male plate tesko da ce vam bilo ko na ovom svetu dati azil.
Ja bih preporucila tvoj devojci da pocne nesto da radi, tako ce plata biti barem duplo veca.

1. April je odavno prosao. PAzi mala i je prlata hocu azil. Sta onda da kaze 60%+ nezaposlenih, medju njima veliki broj onih koji su zavrsili fakultete, imaju doktorat pa neamju posao a kamoli tih 22.000din.

fora je u tome sto se mora cekati nekoliko godina (mislim) da bi se dobilo hr drzavljanstvo na osnovu braka sa hr drzavljankom. mislim da nije automatski.

Pozdrav ljudi,

Ja nemam ni tih 22000 pa ne razmisljam o azilu nego kako da dodjem do posla.

Mozda da postanes LGBT pa ti daju azil ali posto ih vise ne biju po ulicama kao ranije ne verujem da ce to proci.
A ako ti je toliko do EU pasosa ozeni devojku i nadji posao u Hrvatskoj. Mozda odatle mozes da kukas kako te ugnjetavaju na nacionalnoj osnovi pa te puste negde.

Ljudi da se razumemo, ne bih isao da trazim azil na osnovu toga jer mi je mala plata vec bih smislio neku pricu za to.. Ona ne moze da radi ovde jer niko nece da se zeza oko radne dozvole za nekoga iz hrvatske.. A ako se vencamo u HR, da li onda imam pravo boravka u EU drzavama, ili se na to ceka neko izvesno vreme??

- - - - - - - - - -

I da, oboje smo u Srbiji

Ljudi da se razumemo, ne bih isao da trazim azil na osnovu toga jer mi je mala plata vec bih smislio neku pricu za to.. Ona ne moze da radi ovde jer niko nece da se zeza oko radne dozvole za nekoga iz hrvatske.. A ako se vencamo u HR, da li onda imam pravo boravka u EU drzavama, ili se na to ceka neko izvesno vreme??

- - - - - - - - - -

I da, oboje smo u Srbiji
covece pa istrazi malo sam.. Azil nikada neces dobiti.. Nisu oni vesla sisali, moras doneti tone dokumentacije koje podrzavaju tvoju izjavu da si politicki, etnicki itd. ugrozen.
Ozeni je, moze te odvesti u EU kao supriznika ali neces imati sve beneficije EU gradjanina dok ne dobijes HR drzavljanstvo, na sta ces cekati godinama..

Pozdrav ljudi,

Па ето вам Хрватска, тамо је ЕУ, а и плате су веће него у Србији.

covece pa istrazi malo sam.. Azil nikada neces dobiti.. Nisu oni vesla sisali, moras doneti tone dokumentacije koje podrzavaju tvoju izjavu da si politicki, etnicki itd. ugrozen.
Ozeni je, moze te odvesti u EU kao supriznika ali neces imati sve beneficije EU gradjanina dok ne dobijes HR drzavljanstvo, na sta ces cekati godinama..

Ako je ozenim, znaci da mi nece biti ogranicen boravak na 3 meseca u EU?

Back