POMOĆ!!! Moj otac ima koronu već nedelju dana

Milos Prodanovic

Zainteresovan član
Poruka
106
Moj otac ima koronu veck nedelju dana. Ujutru mu je manja temparatura, mozda je cak i nema ne znam, ali uvece mu poraste na 38.5. Isao je na snimanje pluca i ima kao neke senke, malo kasljuca, ne puno. Malaksao je. Promenoio je terapio pre dva dana. Danas mu je temparatura malo spala i imao je uvece 38.2. Jel moze neko da objasni da li to moze da se prosiri ili ce prestati.

PLZZ SAVET NEKO!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Doktor odredi koja doza se smije uzeti
preuzmi (11).jpeg

Meni su za teperaturu letos davali paracetamol(na po 6 sati valjda po jedna)...mada meni nije išla preko 37.5 ...najbolje da ide opet u kovid ambolantu da vidi šta će lakri tamo da ga savetuju.
To koliko će da traje i da li može da bude ozbiljno zavisi kako mu organizam podnosi to tako da je najbolje da se javlja tamo na kontrole da ako krene da deluje ozbiljno mogu na vreme da mu menjaju terapiju ili ga stave u bolnicu ako baš to bude trebalo.

Inače za skidanje temperature su dobre hladne obloge od alkohola ili sirćeta(to isparava brže nego voda i malo bolje hladi)...a ako baš neće da spadne temperatura onda pod hladan ili bar mlak tuš.

Back