Već neko vrijeme, možda oko mjesec, moja desna noga me konstantno boli. Bol je uglavnom oko koljena(što čini da nekada ne mogu da je savijem, bolovi mi ne dozvoljavaju, u mušićima, de oko zgloba...Nekad je jača a nekad slabija. U maju sam imao jake bolove u peti kao posljedicu nezgodnog doskoka, otišao sam do ortopeda te slikao stopalo, ali na sreću ništa nije bilo polomljeno. Uz zavoje i hladne obloge prošlo je prilično brzo. Siguran sam da to dvoje nemaju veze, ali eto spominjem...Da se vratim na sadašnje bolove. nema nekog pravila, nekada je jača, nekad slabija, nekada moram da se pridržavam za nešto dok hodam, a nekada uopšte ne mogu da stanem na nogu, ali to je prilično rijetko...Nekada je bol propraćena jakom utrnulošću. Ali, dužih perioda bez bolova nema. Nije odavno bilo nikakvih jačih udaraca, nogu sam slomio jednom u životu i to sa dvije godine, nikada je nisam iskrenuo itd. naravno, ti konstantni bolovi me čine nervoznim, razdražljivim te deprimiranim...Još se nisam posavjetovao sa ljekarom, ali prije toga molim za pomoć vas forumaša. Unaprijed hvala!