gost 281026
Aktivan član
- Poruka
- 1.990
Da li neko moze da se pronadje ako se ima njegova ip adresa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze fino da se locira a murija bome i zakucava na vrata ako je neki org kriminal
pa idi na google vidi se provajder naci vec si lociran na wajerlesu na 50mhttp://www.infosniper.net/
pa daj mi adresu ja ti kazem gde si samo proverim po provajderu
Sumnjiv si mi skroz,garant valjaš belo preko neta pa ti sad malo vuna od murije...Usao sam ja na ovaj link i pise Srbija Telekom i nista vise i stoji moja ip
meni surak radi u polliciji iKako mislis da se pronadje? Konkretno da pronadjes njegovu adresu stanovanja preko IP adrese ne mozes , cak se ne moze pronaci ni mesto u kome zivi jer sve zavisi od lokacije provajdera. Jedinu tacnu lokaciju zna internet provajder a pristup takvom podatku je dozvoljen samo policiji.
provajder može da dostavi policiji ili tužilaštvu podatke o korisniku čija je IP adresa bila ta i ta u tom trenutku.Covece aman kakve veze ima ovaj link? Ja npr znam ip adresu lupam 71.25.152.12 i sta sa njom? Na to sam mislio
Sumnjiv si mi skroz,garant valjaš belo preko neta pa ti sad malo vuna od murije...
Naravno da će te naći i naravno da ćeš izaći pred lice pravde...
pa ti da jasno kažeš šta te zanima...Hvala bate. Otisli ste u krajnost da znate
meni surak radi u polliciji i
sta ako se nakaci na sbb ili u nekom kaficu..jos gore ako je uzeo paket na ime
a sta ako mi radi ortak slucajno kod provajdera?sad ce neko se pojavi ko ce kaze mozes da zavaras lokaciju menjanjem adrese ali to bi iskusniji prevaranti i radili koje su opet navataliNe, pa ja sam i rekao da samo policija ima konkretan uvid u takve stvari. Ti kao fizicko lice mozes da otkrijes lokaciju ip adrese, ali to nije fizicka adresa racunara vec adresa provajdera na koju se neko nakacio. Na primer ADSL korisnik koji na primer FIZICKI stanuje u Smederevu vrlo je moguce da je njegov provajder u Beogradu, tako da ako imas njegov IP cest je slucaj da ces dobiti podatak da je korisnik iz Beograda sto ne mora da znaci.
a sta ako mi radi ortak slucajno kod provajdera?sad ce neko se pojavi ko ce kaze mozes da zavaras lokaciju menjanjem adrese ali to bi iskusniji prevaranti i radili koje su opet navatali
Neće murka da te traži preko ip adrese, ali ako te traže naći ćete.