Pomoc - Brufen i Alkohol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ShadowNinjaMan

Primećen član
Poruka
549
Ljudi interesuje me, vcrs trebam da idem na neki 18 rodjendan.Razboleo sam se jutros onako teska mi glava, steglo me grlo, boli me vrat,glava i oc.Imam temperaturu 37.4.Upravo sam popio jedan brufen od 400mg.E vcrs imam taj rodjendan u 10 pocinje.Interesuje me koliko dugo posle brufena ne smem da pijem alkohol?Znachi ja moram da ga pijem, slavi mi drug ko brat mi dodje, dogovorili smo se da cemo da nazdravljamo dok se ne valjamo po podu. :mrgreen:
Hvala!

NE VALJA PITI UOPSTE to ti je br1
e sada ti si ocigledno neiskusna pijanica jar da nisi ne bi pitao na forumu itd a posto je takva situacija preporucujem da ne pijes jer bice ti gore a ko zna kakvo ti srce MOZE INFRAKT DA TE ZVEKNE

Ljudi interesuje me, vcrs trebam da idem na neki 18 rodjendan.Razboleo sam se jutros onako teska mi glava, steglo me grlo, boli me vrat,glava i oc.Imam temperaturu 37.4.Upravo sam popio jedan brufen od 400mg.E vcrs imam taj rodjendan u 10 pocinje.Interesuje me koliko dugo posle brufena ne smem da pijem alkohol?Znachi ja moram da ga pijem, slavi mi drug ko brat mi dodje, dogovorili smo se da cemo da nazdravljamo dok se ne valjamo po podu. :mrgreen:
Hvala!

samo se ti zezaj, pa ćeš da završiš na podu urgentnog
kakav bre alkohol sa lekovima, si normalan?

Hvala!

Da i red bull koliko dugo ne smem da pijem?

Ja ne znam da li se ti sprdas sa nama ovde ili sta ? :neutral:

Idi bre pij, ako zelis da zavrsis na urgentom . Sto vise pomesas to brze . A kombinacija red bull-a i tableta , uff ko kec na desetku :neutral:

To mi tako kazemo dok se ne valjamo po podu... :) Naravno nisam majmun tako da pijem, vec sam pre 2 godine bio na VMA - tjst bio sam pre majmun :D , imam ja iskustva. :D
Nego sada ozbiljno me interesuje, znam da ne valja ni red bul, ni alkohol, al sta da se radi dosla takva situacija,ja cu u svakom slucaju da pijem, sa vasim odgovorima ili bez.Ali samo me interesuje da znam ako treba 24h da prodje, picu sta da radi.Ako treba 6-7 sati nije mi problem da se suzdrzim to vreme.
A red bul isto kad sme?Posto bih trebao u kafic pre rodjendana,a nisam nocas spavao uopste pa bih uzeo 1-2 red bula.

Види овако.

Бромазепам - вињачић, бромазепам - вињачић....тако једно четири месеца, на сваких 15 минута...после ће ти буде боље....можда.

Уместо што се напијаш, приведи нешто женско. И другар ће да ти опрости а и теби ће бити лепше....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back