goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Dobro to je njihova moda,nikog drugog nisu terali da to radi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne svidja mi se u opste ova vrsta gradje sa preuskim strukom i jakim kukovima i dupetom...znala sam jednu,bas je bila ekstremna tanak tanak strukic uzasno siroki kukovi i dupe i jace noge....bas je nekako cudno izgledalaAjmo žene...![]()
Još malo pa nestalo![]()

ono, ne bih da te zezam, ali upravo si za cgi pomislila da je fotografijane svidja mi se u opste ova vrsta gradje sa preuskim strukom i jakim kukovima i dupetom...znala sam jednu,bas je bila ekstremna tanak tanak strukic uzasno siroki kukovi i dupe i jace noge....bas je nekako cudno izgledala![]()

Jel si sigurna?ono, ne bih da te zezam, ali upravo si za cgi pomislila da je fotografija![]()
Deluje baš real...
Ne pitam tebe,lexa!Pa ono, baš i ne deluje... samo nisam primetila da se kreće![]()

prepoznavanje realnosti je ipak uslovljeno dosadasnjim iskustvom sa rl zenskim tijelima .... zar ne?Jel si sigurna?Deluje baš real...

odakle znam sta je ko sto rekoh znam jednu koja ima jos cudniji odnos struka,kukova i nogu. slika deluje realno,a sve i da nije zena te gradje ima.ono, ne bih da te zezam, ali upravo si za cgi pomislila da je fotografija![]()

evo recimo i JLH na prvoj slici,meni je ovo skroz istripovano,ne znam kolko dobro se vidi iz ovog ugla
![]()

?
al me zato clanak odveo na dzesiku simpson koju su ne znam kako kritikovali sto se ugojila valjda...