Pomereni parametri....

Ajmo žene...
3786524590_b3f63d889d.jpg

Još malo pa nestalo:per:z:p
ne svidja mi se u opste ova vrsta gradje sa preuskim strukom i jakim kukovima i dupetom...znala sam jednu,bas je bila ekstremna tanak tanak strukic uzasno siroki kukovi i dupe i jace noge....bas je nekako cudno izgledala :eek:

I ja znam jednu devojku iz srednje sa preširokim kukovima, al' nećemo o ekstremima...
Dakle, najživlji mogući primer, mi same. Trenutno imam struk, ali to je zato što su mi se bokovi malo opustili, jer odavno već ništa ne vežbam, a i nagojila sam se kilu-dve. I to je Ok, samo što ne volim mlohavo telo, a krećem se ka njemu, pa ću pre ili kasnije opet da ih stešem.

Nešto dobiješ, nešto izgubiš. Ja svakako glasam za zategnuto telo, naspram naslaga vode i sala na "kritičnim delovima".

Hoću da kažem, kod prosečne žene, uglavnom nije stvar građe, nego trenutne građe. I taj izgled "peščanog sata" naspram "dečačkog tela" je nešto što se jednostavno može... postići, na različite načine.

pa kad si poznat i kad te proganjaju paparaci sa svih strana tesko je i ugojiti se a da pola planete ne krene da ti kenya sto si se udebljao...ja sam mislila da je ona rodila dete pa zato....al nije ako je verovati wikipediji :lol: al me zato clanak odveo na dzesiku simpson koju su ne znam kako kritikovali sto se ugojila valjda...

al jes strasno kad te jure psiho paparaci ne bi li ti uslikali celulit :neutral:

ma nije joj se promenila konstitucija vec jer ranije bila jako mrsava...a onda kad je pocela da se goji naraslo joj dupe i noge a stomak ostao ravan...dosta zena se tako goji...kad ih vidis do pola,reko bi mrsave,a od polovine na dole im se onda nakupi sav visak...

Back