gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
nikad nisam imo ništa protiv kojeg kg viška...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad nisam imo ništa protiv kojeg kg viška...

A manjak volje, to postoji...ako nisu u pitanju bolesti koje dovode do prekomerne tezine onda postoje samo tri druge stvari, a to je: velika kolicina hrane ili lose organizovana ishrana, nedovoljna fizicka aktivnost i kao prateca pojava svega toga, nedostatak volje da se zaista smrsha. Hajde neka neka debela osoba opovrgne ovo na svom primeru ako moze. Ja do sada takvu nisam srela.
Karakter nije samo nedostatak volje da se jedna stvar odradi, nego mnogo vise od toga.
A zasto je pogresno pohvaliti nekoga ko vodi racuna o svom izgledu...naravno sve dok zbog toga ne zapostavlja sve ostale svoje osobine...al da se ne ponavljam, citaj.

то напросто није истина, сама знаш![]()

е на ово ми дође једино да плачем ништа више

pa jeste, uslovljena je kolicinom svjetlosti, zdravljem naseg oka i godinamaI te kako se menja jer neciji izgled zavisi i od nase percepcije a ona je podlozna uticajima.
ne znam zasto se ljudi snebivaju na ideju da su sastavljeni i od fizickog tijela i od osobinaи још нешто
колико људи, чини ми се жене нарочито изјављују
хоћу да...смршам, уградим силиконе, дотерам се итд да ме ОН приметио, да би му се свидела
или да бих се ја свидела сама себи, да бих ја изгледала боље, да бих била сигурнија у себе.....
зашто не кажу хоћу да радим на свом интелектуалном и /или духовном усавршавању да би му се свидела, да бих била сигурнија у себе, да бих се себи свидела.....![]()
ne znam zasto se ljudi snebivaju na ideju da su sastavljeni i od fizickog tijela i od osobina
i da je "rad na sebi" rad na oba polja a ne na jednom, "vaznijem"
..a zashto bi morali da zele da smrshaju, pa da razmishljamo imaju li volje ili nemaju da to ostvare?
..ako su sebi lepi tako i ako ih to zdravstveno ne ugrozava?

i, sto sad?па да
слажеме се да ни физички изглед не треба да има приоритет
i, sto sad?
ako je odlucila da npr. prepravi nos, da bi bila zadovoljna sobom na tom polju
zasto bi to znacilo da joj fizicki izgled ima prioritet?

а што га преправља онда ако јој није приоритет?![]()
.... ---->Pa isto ono zato kao sto popravlja duhovne vrednosti koje isto tako nisu prioritet.
а што га преправља онда ако јој није приоритет?![]()

eto... nekoliko se strana trudis da razdvojis vid od unutrasnjostiKo je zadovoljan iznutra, nema potrebe da se menja spolja, da operise noseve i stavlja silikone.

Otkud ja znam zasto bi morali, znas li ti?![]()
..pa to je tema..
..zashto su se parametri pomerili..
..i to tako da je za ochekivati da bi svako trebalo da zeli da nema ni 5kg vishka..
Telu nije potreban visak sala da bi bilo zdravo. Svaka osoba koja je debela ili cak i punija od optimalne tezine, u vecem je riziku od bolesti od onih koji se drze oko idealne tezine. Isto to vazi i za one koji su premrsavi.
A ono sto je zdravo, to je i lepo.

zapravo... ja uopste ne vidim pomjerene parametre o kojima se prica na temi
samo paranoju jedne bucke