Od cega ti pravis nauku, ne mogu da verujem.

Da, postoje zene RAZLICITE gradje! Da li si ikad videla indijanku, indijku ili latino zenu?
Ili makar spanjolku?
To sto je tebi proporcionalno, neko drugi cak ni ne razmislja o tome! Zasto toliko insistiras na odredjenim parametrima lepote kao da su oni jedini i vaze za sve?
To sto neko ima vecu glavu i nizak je nije "problem" nego je prosto tako gradjen. I da, niza zena ce imati "uze" telo od zene koja je preko 180.

Ne znam samo da li shvatas da to nije necije dostignuce i nesto cime treba svi da tezimo.
Mislim, sta predlazes niskim zenama sa velikom glavom - da se vecito osecaju iskompleksirano?
Ne, mogu i takve da budu lepe...zasto bi imale kompleks. Ja znam jednu jako lepu a glavatu devojku i nista joj ne smeta velika glava. Mislim, odakle ti izvlacis moje zakljucke, pobogu?
Kad bi ljudi (a pogotovo zene) poceli da obracaju paznju na razlicitost i kad bi probale da shvate da ne postoji uniformna lepota a i da savrsena lepota cesto uopste nije u savrsenim proporcijama (koje se opet od kulture do kulture razlikuju!!!!), mi ne bi imali ovakve diskusije (tipa da li je nekom prevelika glava

).
Postoje estetski kriterijumi kada se radi o telu i licu, a to nema veze sa onim sto je nama lepo, ne mora uvek da se podudara.
I da te pitam, sta ces i gde ces sa tim savrsenim proporcijama?
Ja nemam savrsene proporcije niti se opterecujem time. Jedem ko covek sa uzivanjem i u kolicinama, a ne zanima me da li se nekom svidjam do svom decku i sebi samoj. Da li ti je to profesija (model)?
Znas da nije
Ko si ti da stalno prozivas zene izgledaju li po odredjenim parametrima?
Pozivam? Mislim da sam na ovoj temi pozvala samo na vise bavljenja sportom, nista drugo, a to je sasvim ok, zar ne? Nije mi jasna tvoja prica u odnosu na svakodnevni zivot.
Vizuelno ti smetaju zene koje nisu u milimetar gradjene i obucene onako kako ti zamisljas da treba?
Vizuelno mi zaista smetaju predebeli ljudi i oni koji su prljavi. I to je moj stav sa kojim ne moras da se slozis, ali ni da shizish zbog njega Onda to znaci da nemas maste i da si prosto dr.kadzija.
Ovo je vredjanje bez potrebe. Budi finija. Necu te prijaviti moderaciji za ovaj peh, ali bi bilo lepo da budes pristojnija na forumu.
Ostavi nas bre na miru vise.