Pomereni parametri....

I to je istina..... jedini zadatak joj je da dobro izgleda..... otprilike...

Ja sam inače protiv fotošopa jer je to, prosto rečeno, prevara. Sve ostalo ne da je dozvoljeno, nego i poželjno.
A ako su devojke spremne da izgledaju kao leševi, jednog dana će se već i ta "moda" smučiti narodu..... valjda :think:

а дал сте приметили или се мени само чини да неке манекенке, чак већина има поглед као да су поспане или да ће пасти у несвест?
A to je možda fora, naše baaaake :lol: su turale nešto u oči da rašire zenice pošto tako izgledaju tananije, ranjivije i ženskastije :D

Igračice u klubovima nikada nisu debele, ipak se treba skinuti u one njihove kostime i igrati celu noć uz male prekide. Ljubomorni ženski posetioci klubova im uvek nađu mnogo mana "pune su celulita", "nemaju obline", "konjaste su", "ružna im je izblajhana kosa", pa do opštih mesta "seljanke su", "kako ih nije sramota da se bave igranjem oko šipke"...:manikir:

janet-jackson-6.png

:aha:

I to je istina..... jedini zadatak joj je da dobro izgleda..... otprilike...

Ja sam inače protiv fotošopa jer je to, prosto rečeno, prevara. Sve ostalo ne da je dozvoljeno, nego i poželjno.
A ako su devojke spremne da izgledaju kao leševi, jednog dana će se već i ta "moda" smučiti narodu..... valjda :think:

A realno te devojke dobijaju pare kao da su kopale u rudniku 20 godina, pa valjda shodno tome i mogu da malo izgledaju "umorno"

Pa ne znam koliko para dobijaju, verujem da na početku baš nemaju neki motiv silan :confused:

A i zdravlje se syebe, mislim, ***** pare ako si po ceo dan smoren, slab i treseš se...

Piju one razne zdrave koktele i grickaju integralne stapice,
a imaju i vrhunski tim lekara uvek pored sebe, ako malcice padne secer glukoza je vec spremna u inekciji,
ma bre, to su cure vredne milione dolara, brine se o njima kompanije,

O manekenkama je rec, ne?

:neutral:

Poslednja izmena:

Back