Pomereni parametri....

previewhn.jpg

Jedna od najlepsih i najsexi glumica ikad, Alyssa Milano,
daleko od toga da moze da se hvali nekom manekenskom vitkoscu,
no niko nikad nije ni rekao da su manekenke neko merilo za lepotu.

:)

i mm nosi zadnjih 20 godina farmerice 33, a težina mu je znatno veća no pre dvadeset godina.
samo što sad stomak nosi preko farmerica:mrgreen:

to je klasična muška građa - noge i doope bez grama sala, ramena ko šifonjer a stomak goji li se goji, i kalo prebaci preko svakog pojasa pantalona

a mi jadne žene osuđene na svaki višak kg koji se lepi za bokove i doope:dash::dash:
tako se ja gojim :neutral: :bljak: dupe noge uvek isti,sve se lepi od stomaka na gore...jedino sto tu valja je sto i sise rastu,osim ako si musko,pa izgledas ko majka jugovica posle tolko dece.

i ja isto mislim...al videćeš već da mnoge ne misle tako:p

p.s. znam da se tema odnosi na žene i njihov izgled...al samo ću dodati,ne znam zašto bi se muškarcu oprostio stomak do poda ako žena već mora biti savršena u svakom pogledu:neutral:

znam da baš nema veze sa temom...al eto...morala sam:mrgreen:

Мушкарцима се опрашта и када су ћелави, и када пусте стомак, и када су необријани па гребу брадом од 3 дана....важно је да су шармааантни, да су паметни, духовити...шта већ... И нама се допадају.:)

А нису нама наши мушкарци наметнули параметре о којима је реч, саме смо си их наметнуле поводећи се за трендовима....:confused:
Ко нам је крив! :confused::lol:

Мушкарцима се опрашта и када су ћелави, и када пусте стомак, и када су необријани па гребу брадом од 3 дана....важно је да су шармааантни, да су паметни, духовити...шта већ... И нама се допадају.:)

А нису нама наши мушкарци наметнули параметре о којима је реч, саме смо си их наметнуле поводећи се за трендовима....:confused:

još je jedan od najpametnijiSrba, Jovan Dučić, to lepo objasnio - muškarac se zaljubljuje gladajući a žena slušajući

a shto mi moramo da budemo uvijek dostupni to se ne pika,aaa?
i sto prestajemo biti zanimljivi chm nismo dostupni vama zenama!

Hmm delimicno samo se slazem... :think:
Cek jer svaka debela osoba nije zdrava?! :eek: :think: moja krvna slika i opste stanje kazu drugacije :aha: e sad sto ljudi nisu navikli da vide zdravu debelu osobu stvarno ne znam... najbolja je bila jedna kevina drugarice, inace nutricionista koja je ispitivala moju kevu o mojim navikama, koliko mogu da hodam, dal mogu da potrcim itd. Kad je moja keva rekla da ja to sve mogu bolje i od nekih mrsavica bez kondicije zena se izbezumila... aman sta se izbezumljujes pa nisam ja bolesna, ja sam debela... :aha:
Hm... moj brat je, može biti, ceo život debeo..... to je nekih tridesetak godina.
Ono što je za mene normalan hod, za njega je trčanje, i jednom se umalo nismo posvađali zbog toga jer smo oboje mislili da nas ono drugo "zajebava tim hodom" :kafa:
Stopala ga bole, znoji se previše, koža mu je prepuna strija i, najzad, nedavno je merio šećer i povišen je.

Naravno da nije svaka debela osoba bolesna, svašta. Isto kao što ne mora da znači da je svaki pušač bolestan... ali potencijal je tu :think:

nisu nametnuli...ali imaju udela u tome sigurno...jer većina muškaraca pored sebe želi da vidi lepu i zgodnu ženu...tako da žene tj.mi,moramo da izgledamo što bolje...da bi se tim istim muškarcima dopale:D

nemoj sad neko da kaže kako želi da bude lep samo zbog sebe i svog zdravlja:lol::lol::lol:

još je jedan od najpametnijiSrba, Jovan Dučić, to lepo objasnio - muškarac se zaljubljuje gladajući a žena slušajući

ovo je tako otrcana fraza...ali baš...:think:
pazi da se ne zaljubim u nekog ko priča predivno a izgleda nikako...no way:rtfm:

nisu nametnuli...ali imaju udela u tome sigurno...jer većina muškaraca pored sebe želi da vidi lepu i zgodnu ženu...tako da žene tj.mi,moramo da izgledamo što bolje...da bi se tim istim muškarcima dopale:D

nemoj sad neko da kaže kako želi da bude lep samo zbog sebe i svog zdravlja:lol::lol::lol:

ovo je tako otrcana fraza...ali baš...:think:
pazi da se ne zaljubim u nekog ko priča predivno a izgleda nikako...no way:rtfm:

ja pa ne bi mogla da zamislim da život provodim sa nekim koga ne volim da slušam, ko nema ništa pametno da kaže, ko nije obrazovan i elokventan (ali ne slatkorečiv)

mada jedan naš prijatelj koji je ružan kao liopv što bi se reklo, prosto ne znam ni jednu javnu ličnostt sa kojom bi je uporedila, ako bi baš morala recimo kao voditelj Voja Nedeljković je tip koji je imao svaki, ali svaku ženu koju je hteo. Čak sam bila u situaciji da gledam dve ženske (ipo) kao se prosto utrkuju koja će biti (nakratko) sa njim. Ali zato kad progovori - priča upravo ono što žene žele da čuju...

Back