Pomereni parametri....

Мало ми се учинило да си Линду окарактерисала дебелом...јеси или ниси?
linda je debela, sto s tim?
je li hoces da me navedes da pokazujem na kojim djelovima tijela se vidi da je debela i prozivam je? :neutral:

njoj ocito ne smeta, sasvim se dobro osjeca u svom tijelu i lijepo izgleda
kao ni ja, komentar da je debela, ne dozivljava kao uvrednu vec jednostavno stanje stvari
koji je tvoj sad problem pa se hvatas za mene?

linda je debela, sto s tim?
je li hoces da me navedes da pokazujem na kojim djelovima tijela se vidi da je debela i prozivam je? :neutral:

njoj ocito ne smeta, sasvim se dobro osjeca u svom tijelu i lijepo izgleda
kao ni ja, komentar da je debela, ne dozivljava kao uvrednu vec jednostavno stanje stvari
koji je tvoj sad problem pa se hvatas za mene?
Пааа...ја немам проблем, али ти дефинитивно, како каже тема, имаш померене параметре.
Зато сам те и замолила да поставиш фотку жене која по твојим критеријумима није дебела.

Пааа...ја немам проблем, али ти дефинитивно, како каже тема, имаш померене параметре.
Зато сам те и замолила да поставиш фотку жене која по твојим критеријумима није дебела.

Sad kad Unsaie okači svoj foto album da pokaže "debelim" i "nesavršenim" urmašicama šta je vito telo...:lol:

Па добро, чињеница је да постоје жене које су мршавије од Линде...није да се не би могле наћи такве фотке...

Мислим да је поента да треба да живимо у складу са собом, а не са параметрима које диктира тренд, а Линда у том смислу јесте складна. ;):)

1185112951sZmz5u-2-1.jpg

Men find thin, seductive women most attractive

Ovaj komentar je verovatno dala neka mrsavica,
ne secam se neke situacije u mojem zivotu koja bi to zvanicno potvrdila.

Meni ona na ovoj slici uopste nije debela, pa cak ni punija...ali ajde, ako kazete da jeste, ok...

I kad sam je ipoznala bila je sasvim ok...normalne gradje, ni manjka, ni viska...nije bilo skidanja, tako da za detalje ispod odece ne znam...

Sad kad Unsaie okači svoj foto album da pokaže "debelim" i "nesavršenim" urmašicama šta je vito telo...:lol:
Сметнула сам с ума да је Unsaie нова генерација, нових параметара.:D

Па добро, чињеница је да постоје жене које су мршавије од Линде...није да се не би могле наћи такве фотке...

Мислим да је поента да треба да живимо у складу са собом, а не са параметрима које диктира тренд, а Линда у том смислу јесте складна. ;):)
Управо тако...Линда је складна...што би наш народ рек'о, таман како треба.:lol:

Ја , повремено, имам кризе са мањком килограма и кад коначно добијем дупе и сисе, будем одушевљана месец дана, гледам се испред огледала, па се као хвалим драгом....на жалост, то обично не потраје дуго.:confused:

mojih slika ima na forumu
a pta ti je žao? nemaš sliku mršave devojke jer---sve su ---debele?
zao mi je sto je to shvatila licno, i sto rijec "debela" dozivljava kao uvredu

ako zelite da postavljate slike i povlacite paralele izmedju debele forumasice i fit osobe, slobodno
svakom sto mu prija

pošto se "napadaju" žene sa viškom kilograma koje nose ono što im "ne stoji"...pitam ja vas,gde piše da mršavoj ženi sve stoji...:think:?

ako si mršav,to automatski ne znači i da si zgodan i da ti sve lepo stoji:kolac:

Naravno. Kad sam drzala butik, svi krojevi su bili napravljeni za okrugle guze jer sam procenila da je to ono sto nedostaje u ostalim trgovinama. Znaci, ne za debele guze, samo za okrugle. I onda dodje neka sa spljostenom guzom i pocne da se chudi kakvi su nam to naopaki krojevi. A ja joj lepo kazem da su eto takvi i da ce u svim ostalim radnjama naci one koji nisu naopaki po nhjenim kriterijumima. Isto se desavalo i sa devojkama koje imaju premale grudi, a jaknice su bile sa ushicima za neku srednju velicinu grudi.

Back