ПОМЕН ЖРТВАМА ОЛУЈЕ, ДОШАО САМО ЂИЛАС

Ако је заиста био, не верујем да је у питању ишта осим пуког маркетинга.

А остале, срам било !

Cudi me samo sto ga prisutni nisu isterali on je saradnik Borisa Tadica cija politika
je doprinela unistavanju i satanizaciji srba unutar nase drzave i van njenih granica.

Samo tvoje prisustvo na ovim temama , a da ne računam ove baljezgarije koje tom prilikom ovde plasiraš su i više nego poniženje , poništavanje svih onih žrtava u toj sramnoj vam akciji , sve one mrtve dece , žena , staraca koje ste tom prilikom ubili , obespravili i proterali .

Ali si ti u ovoj priči još ponajmanje kriv, dozvoljeno ti je da to radiš.

Žrtvama i porodicama ovog masakra neizmernih razmera , iskreno saučešće i večni pomen i slava .

Poslednja izmena od moderatora:
ja o Đilasu uopšte ne mislim ...,

mislim o ovima što nisu bili ...

То су државници "великог калибра". Преоптерећени послом, презаузети бригом. Свјетка економска криза, Сирија, Газа, глобално отопљавање,... треба то рјешавати. Ко ће ако не "наши државници", тако да их не треба осуђивати.

Nije tacno da na parastosu nije bio niko od oficijelne vlasti Srbije.
Predstavnici Ministarstva unutrsanjih poslova prisustvovali su
parastosu sa pet kola “marica”sa kompletnim posadama, u
punoj pripravnosti, da par stotina Srba iz Hrvatske, jadnih, osramocenih i
skrhanih licnom i kolektivnom tragedijom, ne bi kojim slucajem dobili
popizditis i time urusili stabilni ustavni & pravni poredak ostatka Srbije.!!!

ajmo-platani-sisanje.jpg

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je danas da je oslobađajuća presuda hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču sramotna i da ne daje odgovor ko je odgovoran za stradanje Srba u Hrvatskoj.

- Bez jasnog odgovora ko je kriv za sve te nesrećne ljude nema ni razvoja ovog regiona, niti iskrenog pomirenja, a nema ni razvoja Balkana – rekao je Đilas ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu u kojoj je danas služen parastos stradalima tokom hrvatske akcije Oluja 1995.

Đilas je rekao da danas nema ni jednog građanina srpske nacionalnosti niti građanina Srbije koji nema isti komentar na presudu, osim da je to, kako je naveo, “verovatno jedna od najvećih sramota u istoriji čovečanstva”.

- Ako Gotovina i Markač nisu odgovorni za sva ta ubistva, za više od 200.000 proteranih i ako nisu odgovorni za one jadne ljude na traktorima, ko je onda odgovoran – upitao je Đilas.

http://www.telegraf.rs/vesti/politi...arkaca-najveca-sramota-u-istoriji-covecanstva

Šta je ovo žuti, Đilas postao radikal? :think:

Back