POMAGAJTE!!!

meni je nepisano pravilo da prijateljima ne treba skidati (potencijalne ili ne) devojke i momke...
mislim da se licno ne bih naljutila,ali mi isto tako ne bi palo na pamet da gazim na tudju teritoriju...od tolikih zena i muskaraca da bas nadjes da skidas prijatelju...bzvz...

to je već suviše daleko - 'potencijalne ili ne'...
Ako je bivša - ne; ako je sadašnja - ne, nikako
ako je on samo naložen na nju bez ikakve šanse - ***, zašto zbog nečijih pogrešnih 'osećanja' dvoje mladih i zaljubljenih treba da prokockaju svoju šansu za srećom

cudno je sto se nisu dotakli, POBOGU, da li si citala uvodni post!!

sa 18 godina sede i pricaju mesec dana i jel, dosli do zakljucka da su ludi jedno za drugim. nisu se dotakli, osamnaestogodisnjaci!!! halo!!

Kako god okrenesh, neko che biti povredjen. Ili drug ili vas dvoje.
99% da chesh ga izgubiti kao prijatelja a i 99% da chesh i nju izgubiti kao devojku, jer ste mladi i veze traju koliko traju.
Reci mu shto pre da si se zaljubio i da nisi nishta uradio po tom pitanju, da ne bude da je zavera iza njegovih ledja.
Na tvom mestu...sa 18 god...ja bih sachuvala prijatelja....

:lol: E kako mi smeshno shto ispade da sa 18 morash biti nepismen i bez samokontrole....
Ima dece zrele i pametne vech sa shest godina....i pismene manje vishe...evo imam knjigu kuchi koju je napisao dechak koji je tad imao pet godina...

]:lol: E kako mi smeshno shto ispade da sa 18 morash biti nepismen i bez samokontrole....[/B]Ima dece zrele i pametne vech sa shest godina....i pismene manje vishe...evo imam knjigu kuchi koju je napisao dechak koji je tad imao pet godina...

meni nije zdravo da sa 18 godina sede i pricaju mesec dana i to, u tim godinama, nazivaju "zeljom za zenidbom". aah...
mislim...halo:roll:

i ne znam o kakvoj samokontroli je rec, pobogu, nisu se ni poljubili, o cemu mi pricamo ovde..pa u osnovnoj se ljube i vataju, nemojte molim vas ovaj nebulozni uvodni post da nazivate zreloscu i samokontrolom. ovo je paljevina.

Prochitala. Ne vidim zashto bi bila paljevina. Takve stvari se deshavaju chesto. Paljevina zato shto nije bilo seksa? Zar mora biti, samo zato shto su mladi?
Ne slazzemo se, nema veze. Dozvoli da mislim da ima mladih koji vode rachuna o osechanjima svojih blizznjih. ;)

to što hoće da je ženi je normalna reakcija nekog ko ima 18 godina i mogućnost da proba malo....njemu se po glavi mota pitanje: " bože, dal igdje ima ovako nešto?" Raj nebeski...
mladi, zaljubljeni...ptičice, leptirići....

Back