Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
A mesec u Ovnu,u 2.kuci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja imam Mesec u Biku(na 0 stepeni)!:shock:![]()
A ja imam na 1 stepenu![]()
mjesec je luđi što je bliže 3 stepenuto je opasan
![]()
A mesec u Ovnu,u 2.kuci?
a moze li meni neko da objasni shta pokazuje mesec u 6-oj kuci u znaku jarca?
-Mesec u Raku-vi ste izuzetno senzibilna osoba i imate boemsku narav!Volite romantiku,noc,vodu,druzenje i pesmu!Ipak,vi se cesto povlacite u sebe i depresivni ste!Oci vam se lako napune suzama!Promenljivog ste raspolozenja,kroz vas struji neprekidni tok emocija i niste dovoljno istrajni!Zelite da vodite racuna o svemu i svakom,lako apsorbujete raspolozenje drugih i znate kako da na njega odgovorite!Vasa psiha je previse komplikovana i za vas,a kamoli za vasu okolinu!Volite decu i vezani ste za porodicu i dom!Zanima vas proslost i ide vam od ruke proucavanje istorije!Ponekad znate da budete histericni bez razloga,hipohondricni i brbljivi!Mozete imati tegobe zbog urodjene tromosti stomaka!
-Mesec u 3 kuci-imate radoznao i prilagodljiv um!Vesti ste u komunikacijama sa okolinom i to i usmeno i pismeno!Lako ulazite u emotivne veze,ali ih i lako ostavljate!Imate problem uspostavljanja cvrste i sentimentalne veze!Vise ste skloni mastanjima nego delanju!Volite da putujete i da menjate mesto boravka!Odnos sa bracom ili sestrama igra vaznu ulogu u vasem zivotu!Duhoviti ste i interesantni za drustvo!Pozz![/QUOThvala puno,sve je tacno!!!
Po statistici Mesec u Jarcu imaju najvetji broj
ljudi ili dece, koji su detinjstvo proveli bez bar jednog roditelja. :?
recite mi svoje mišljenje da li je ovo konjukcija Jupiter retro na 26 Ovna, Mjesec 1 Bika ?
Mesec u Skorpiji 180 VE jesam ljubomoranMjesec je vrlo važan. Njemu dajem uvijek prednost.
Znak Bika ima jednu IZNIMKU a ta iznimka je Mjesec. Bik je stabilan znak, čvrst no kada Mjesec tu dođe u egzaltaciju dobivamo jednu jako emotivnu osobu koja daje cjelim bićem ali je jako posesivna i pati.
Mjesec u Biku je otvoreno ljubomoran, dok je Mjesec u Škorpionu još jače ljubomoran. razlika je samo u tome što to Mjesec u Škorpionu NIKADA ne pokazuje a u Biku svakom prilikom
Ja imam Mjesec u BIku![]()
ali ne pokazujemOmega, ako je tako onda lepo odrađuješ tvoj Mesec u Jarcu :wink: Po meni se to sve uklapa, potpuno, u sliku tvog Meseca. Inače osobe sa Mesecom u Jarcu nisu uvek hladne koliko su hladnokrvne, trezvene po pitanju nekih bitnih stvari.
Vindex, ovo definitivno jeste konjunkcija, iako separaciona - orbis je 5 stepeni što je za Mesec sasvim Ok.

Moglo bi se i tako gledati, samo što ja lično izbegavam da mešam djotiš i zapadnu astrologiju. Osim toga imala sam prilike da se uverim i to na svom ličnom primeru da raznorazni recimo kvadrati i sl. itekako rade čak i ako planete nisu u kvadratnim znacima. Sigurno je da će takav kvadrat, npr. biti slabiji, ili drugačiji u najmanju ruku od nekog "ubedljivijeg", ali mislim da ipak deluje. Pa sad ... čija su kakva iskustva ...Ja sam jedna od onih koja smatra ( a tako tvrdi i djotis ) da ako su dve pranete u razlicitim znacima , one izmedju sebe ako da imaju neki zid. Ne vide se i ne cuju, ne saradjuju , prostije receno. One nisu u konjukciji , sto vazi i u smisli trigona i ako trigon nije formiran iz znakova istih elemenata odnosno za kvadrat, ako planete nisu u elementima koji su kontradiktori oni nisu u kvadratu. Ja se licno drzim toga.
Ajde da pokusam da nadjem nesto.......
-Mesec konjukcija Jupiter-ovo su osobe koje imaju jaku zelju za uzivanjima,putovanjima,imaju smisla za trgovinu ali i spiritualno!Prakticni su,ambiciozni i samouvereni,te nekada mogu preceniti sebe!Finansijska sigurnost i materijalni dobici u drugoj polovini zivota!
E sad ostalo treba naci!![]()
napishi mi tamo molim te...