Položaj Meseca u znacima

• Začetnik teme Začetnik teme anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

U kom znaku vam je Mesec?

• Ovnu

• Biku

• Blizancima

• Raku

• Lavu

• Devici

• Vagi

• Škorpionu

• Strelcu

• Jarcu

• Vodoliji

• Ribama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da se zahvalim na odgovoru i od svega ovog mogu reci da mi je ponos lavovski, a to me cesto i kosta u zivotu,jednostavno sam previse ponosna...i ne mirim se nikad sa tudjom dominacijom i to je tacno...
U vezi sam sa skorpionom kojem je mjesec u ovnu takodje u 2.kuci...jel to ok spoj?

-Lilit u Ribama-osetljivost i delikatnost karaktera Riba,Lilit pojacava i potencira!Ove osobe jos od detinjstva osecaju u sebi sklonost i senzibilitet za nepoznato!U tom periodu ga prikrivaju zbog nesigurnosti i straha da nece biti shvacene,a ako su osujecene potiskuju ga duboko u sebi,tako da ga prestaju biti svesne!Ali tu je Lilit,koja sa dna podsvesti artikulise nase ponasanje,i kada se nadje u Ribama daruje veliku mastu,osecajnost za zvuk,boju,oblik i intuitivno shvatanje nepoznatog!Svet koji drugi ne percipiraju,cak ni ne naslucuju,ovim osobama je dokuciv!Zato se kod njih javljaju cesto izrazeni talenti pa i vidovitost!Njihovi snovi i mastanja su za njih veoma stvarni i opipljivi!U realnom zivotu su zato u znatnoj meri naivni,neprilagodjeni stvarnosti iz koje se cesto povlace!Ukoliko uspeju da svoj svet iluzija,boja,ritma i raznih vizija izraze,tada su to vrhunski kreativci!Postoji sklonost za rad sa hendikepiranim osobama,kriminalcima,zatvorenicima i drugim osobama sa kojima je tesko uspostaviti komunikaciju!Tada dolazi do izrazaja sposobnost ovih ljudi da komunikaciju sa okolinom vrse na psihickoj osnovi putem svoje etericne energije,koju im je podarila Lilit!Veoma su naklonjeni idealizmu i usmereni na ljubav!Njihov osnovni motiv u svemu je ljubav,bez nje se osecaju kao ribe na suvom!Odnos prema ljubavi im je izuzetno kompleksan i podrazumeva emocionalno ispunjenje!Fizicka ljubav nije najvaznija,iako njihova masta i psihicka prijemcivost mogu partneru pruziti vrhunsko zadovoljstvo!Kao da se stide svoje seksualnosti!To je psiholoska refleksija njihovog idealistickog i cesto utopistickog poimanja ljubavi!
-Lilit u 11 kuci-kuca u kojoj se nalazi Lilit ukazuje gde osoba treba da razvija svoju objektivnost i da pobedi svoj egoizam!U 11 kuci je to kroz ucestvovanje u nelicnim aktivnostima,intelektualnim interesovanjima,duhovnim i kreativnim ciljevima koji moraju biti na bazi prijateljstva ili ucesca u grupi!Kod ovih osoba beskompromisna Lilit nesrazmerno uvecava svaku njihovu slabost prema ljudima!Na profesionalnom planu se to manifestuje umanjenjem njihove vrednosti kod pretpostavljenih zbog njihove nesposobnosti da se sloze sa drugima!Iako su inace dobri na poslu,originalni i inventivni,nemaju adekvatnu podrsku i poverenje pretpostavljenih!Ove osobe,ukoliko uspeju da oslobode sebe i steknu nelican pristup prema drugim ljudima,mogu da postanu odlicni rukovodioci!Tada pruzaju plemenitu podrsku drugima,njihovom kreativnom i intelektualnom razvoju,podsticuci njihove talente na nacin na koji niko drugi ne moze!Oni prosto prepoznaju sta druge osobe mogu da urade,ispunjavaju ih poverenjem i veoma motivisu!Ukoliko im ne podje za rukom da oslobode sebe,a to znaci nesposobnost da se distanciraju od svog ega,oni ostaju enigma za ljude iz svog okruzenja!Ne uspevaju da uspostave kontakt ni sa pojedincima ni sa grupama!Svesni toga oni osciluju izmedju krajnosti ili postaju ekscentrici!Stalno ih prati osecanje da su potcenjeni ili cak unisteni i prema svemu i svakome,potpuno nepotrebno,zauzimaju odbrambeni stav!:D

Generalno slaganje- Ovan i Skorpija-dramaticna kombinacija!Pozar i reka,vatra i voda!Potrebno je mnogo srecnih okolnosti da ovaj par izdrzi do kraja!U mladosti se lako pronadju i privlace jedan drugog magnetskom privlacnoscu!Prepuni strasti i erotskog naboja oni zapocinju od samog pocetka intenzivnu seksualnu vezu!U sexu su nenadmasni i stalno se medjusobno takmice!Ovakvo dokazivanje jacine strasti dovodi do seksualnih dvoboja,koji traju do iznemoglosti!Tempo vrlo brzo uzima danak jer se sex pretvara u svoju suprotnost i pocinje da ruinira vezu!Kasnije se ispoljavaju i druge razlike,koje su istog korena ali razlicitog i najcesce suprotnog smera dejstva!Oba partnera su silovoti i zavrnuti,svaki na svoju stranu!Hoce da vode glavnu rec,a istovremeno ne podnose diktat druge strane!Tako svojom vezom neprestano izazivaju sudbinu!Prisutnost losih planetarnih aspekata vode u tragediju!Naglasen Mars daje veliku opasnost u koju ne moze izroditi veza,a i ostali losi planetarni aspekti obicno znace tragediju!Ako imaju dobre aspekte,onda je veza odrziva jer su i jedan i drugi spremni da se zrtvuju!Bilo kako bilo veza je uvek dinamicna i burna!Partnerima nikad nije dosadno i uvek emotivno provociraju jedan drugog!Ovan je otvoren,a Skorpin zatvoren!Ovan pravi ljubomorne scene,a ljubomorni Skorpion kuje tajnu zaveru da bi se osvetio!Sve sto se oko njih desava je u senci njihovog medjusobnog odnosa!Iako povremeno mogu dostici zvezdane trenutke,celokupna prognoza ove veze je veoma losa!

red coctail puno ti hvala i mogu ti reci da nisam znala uticaj lilita,a tek sad su mi neke stvari malo jasnije u vezi mene bar kad se gledam kroz astrologiju...Naime,uvijek sam imala te neke predosjecaje i sad ih imam,zatim snove koji mi sve kazu,zatim mi se desavalo da tacno znam kako se neko osjeca iako nikad nisam bila u toj situaciji,al jednostavno dok pricam s tom osobom vec znam sta zeli reci i ja osjecam kako se ona osjeca i u slucaju da nema dovoljno rijeci da se izrazi,ja joj kazem sve i obicno dobijam pitanje:"kako znas?" Ali ne znam kako znam,jednostavno znam i ne volim to kod sebe iz tog razloga sto nakupim toliko ljudi"na svoja ledja" i onda je to preveliki pritisak...a isto tako smeta mi to sto jos niko nikad nije dopreo do mene iako ja sasvim lako dopirem do drugih...a tebi jos jednom hvala na odgovorima....mnogo hvala!

red coctail, a kad ti je mesec u devici? hvala unapred, pozz...

-Mesec u Devici-stidljivi ste i lakse vam je da prikrivate i potiskujete nego da iskazujete svoja osecanja!A kada ih vec izrazavate onda to cinite na uravnotezen i razuaman nacin!Smireni ste i ulivate poverenje!Ljudi iz vase okoline znaju da se na vas mogu osloniti!Trudite se da budete nenametljivi!Teze se suocavate sa bitnim pitanjima jer paznju usmeravate ka detaljima!Od ljudi ne ocekujete mnogo!Skloni ste samokritici i cesto upadate u emotivnu melanholiju!Posto niste previse druzeljubivi postoji opasnost da sami sebe izolujete ili da previse kritikujete svoju okolinu,sto dovodi do istog!Ne interesuju vas povrsni razgovori i nemate dovoljno razumevanja i vremena za "male stvari koje zivot znace"!...............U kojoj kuci ti je Mesec?Pozz!:D

a moze li meni neko da objasni shta pokazuje mesec u 6-oj kuci u znaku jarca?

-Mesec u Jarcu-vi ste stabilna disciplinovana i ozbiljna osoba!Vrlo ste realni i pragmaticni i dobro ste svesni svojih mogucnosti i ogranicenja!Da biste se dobro osecali potrebno vam je da budete uspesni!Niste preterano druzeljubivi i preterano izrazavanje osecanja i drama drugih ljudi vas cini nervoznim!Ipak u teskim situacijama stvari prihvatate u svoje ruke i odgovornost za sudbinu drugih ljudi!Ide vam od ruke da postanete glavni i tada uspesno odrzavate svoj autoritet i kontrolu!Niste strastveni i samo neznatno izrazavate svoja osecanja!Zbog toga vas okolina dozivljava kao hladnu i neosecajnu,cesto kao sasvim nedrustevnu osobu!Zanimate se za svoju profesiju i trudite se da u javnosti dobijete zasluzene pohvale za svoj trud!
-Mesec u 6 kuci-cesto cete menjati ono cime se bavite dok ne pronadjete posao koji vas zadovoljava!Kada radite najvaznije vam je da ste time ispunjeni,da se osecate korisno i produktivno!Glava vlada vasim srcem!Pedantni ste,korektni i jednostavni!Vodite racuna o svom zdravlju,ali je ono promenljivo!Posebno vam je osetljiv stomak!Mnogo toga u vasem zdravlju je na psihosomatskoj osnovi!Pozz!:D

red coctail puno ti hvala i mogu ti reci da nisam znala uticaj lilita,a tek sad su mi neke stvari malo jasnije u vezi mene bar kad se gledam kroz astrologiju...Naime,uvijek sam imala te neke predosjecaje i sad ih imam,zatim snove koji mi sve kazu,zatim mi se desavalo da tacno znam kako se neko osjeca iako nikad nisam bila u toj situaciji,al jednostavno dok pricam s tom osobom vec znam sta zeli reci i ja osjecam kako se ona osjeca i u slucaju da nema dovoljno rijeci da se izrazi,ja joj kazem sve i obicno dobijam pitanje:"kako znas?" Ali ne znam kako znam,jednostavno znam i ne volim to kod sebe iz tog razloga sto nakupim toliko ljudi"na svoja ledja" i onda je to preveliki pritisak...a isto tako smeta mi to sto jos niko nikad nije dopreo do mene iako ja sasvim lako dopirem do drugih...a tebi jos jednom hvala na odgovorima....mnogo hvala!

Ma nema problema,anytime :D Pozz!:D

Mesec u Vodoliji, u 8.
Za ljude sa Mesecom u Vodoliji vazi da nocu bolje funkcionisu, a danju kvalitetnije spavaju... takodje, mogu da "zive" tek kad su potpuno naspavani... Za mene - apsolutno tacno, ja se ceo dan teturam, a tek sam oko 7-8 uvece pri sebi.
Ima li jos neko Mesec u Vodoliji?

Mesec u Vodoliji, u 8.
Za ljude sa Mesecom u Vodoliji vazi da nocu bolje funkcionisu, a danju kvalitetnije spavaju... takodje, mogu da "zive" tek kad su potpuno naspavani... Za mene - apsolutno tacno, ja se ceo dan teturam, a tek sam oko 7-8 uvece pri sebi.
Ima li jos neko Mesec u Vodoliji?

Ja nemam,ali evo nesto o tome........
-Mesec u Vodoliji-vi ste vrlo mastovita i kreativna osoba!Disponirani ste ka pronalascima i imate siroko polje interesovanja!Te svoje osobine cesto niste u stanju da materijalizujete jer vam novac nije najvazniji u zivotu!Imate mnogo veza u drustvu,puno prijatelja i uopste masa vam je sklona,uvek ste omiljeni!Vazno vam je da ispoljavate svoju humanost i mislite da stvari u svetu mozete promeniti!Privlaci vas neobicno i nesvakidasnje i sve ono u cemu se moze izraziti individualnost!Uvek ste puni ideja,nada i zelja!Niste vesti u izrazavanju svojih osecanja i zbog toga ljudima mozete delovati hladno!U sustini vi niste takvi!Cesto ste skloni psihickim i dusevnim tegobama,pa morate voditi racuna o svojim nervima!
-Mesec u 8 kuci-moracete se dobro boriti za svoju egzistenciju!U pomoc vam lako moze doci novac drugih ljudi,jer sa njime cete imati vise srece nego sa onim koji sami zaradite!Imate strahove od bolesti i smrti,skloni ste preteranoj brizi i patnjama!Vasa ranjivost je ocigledna pa je potrebno da izbegavate opasnost!Ipak,vasa moc regeneracije je velika,narocito na emotivnom planu!Seksualni porivi su vam naglaseni i tu imate snazan zivotni motiv!Pozz!:D

Literatura kaze.....
-Mesec u Lavu-vi ste samouvereni,srecni i punim jedrima plovite kroz zivot!Vasa toplina i sjaj se osecaju i privlace okolinu!Ponekad sumnjate u sebe i to prouzrokuje emocionalni vatromet!Od toga najvise koristi ima vas partner,ukoliko ume da poentira!Volite da vam se dive,volite vlast,zelite vise javne nego privatne satisfakcije!Erotika vam je naglasena i volite promene,narocito u mladosti!Pravu intimnost veoma tesko uspostavljate!Reagujete na povredu ponosa i ne mirite se sa tudjom dominacijom!Ponekad znate da se poigrate sa tudjim osecanjima i cak da budete razmetljivi!Stvari koje se desavaju redovno dramatizujete i to vam moze posluziti kao izgovor da uspostavite svoju dominaciju koja nekada lici na tiraniju!
-Mesec u 2 kuci-ovo je najcesce znak promenljivog materijalnog stanja!Novac dolazi od mase ljudi,pa je onda povoljno bavljenje maloprodajnom trgovinom i slicnim delatnostima u kojima ucestvuje veliki broj ljudi!Kod muskaraca izvor moze biti zena,najcesce majka ili supruga,ali i prodaja stvari koje zene masovno koriste!Sigurnost je od presudnog znacaja za bilo koju vrstu veze,kako poslovnu tako i emotivnu!..........Neko strucniji ce mozda nesto vise da ti kaze na osnovu datuma rodjenja jer ovo sto sam ti napisala je ipak generalizovano!Pozz!:D

meni je u raku u trecoj kuci.ja sam ti veeliki emotivac.sta imas da mi kazes

-Mesec u Jarcu-vi ste stabilna disciplinovana i ozbiljna osoba!Vrlo ste realni i pragmaticni i dobro ste svesni svojih mogucnosti i ogranicenja!Da biste se dobro osecali potrebno vam je da budete uspesni!Niste preterano druzeljubivi i preterano izrazavanje osecanja i drama drugih ljudi vas cini nervoznim!Ipak u teskim situacijama stvari prihvatate u svoje ruke i odgovornost za sudbinu drugih ljudi!Ide vam od ruke da postanete glavni i tada uspesno odrzavate svoj autoritet i kontrolu!Niste strastveni i samo neznatno izrazavate svoja osecanja!Zbog toga vas okolina dozivljava kao hladnu i neosecajnu,cesto kao sasvim nedrustevnu osobu!Zanimate se za svoju profesiju i trudite se da u javnosti dobijete zasluzene pohvale za svoj trud!
-Mesec u 6 kuci-cesto cete menjati ono cime se bavite dok ne pronadjete posao koji vas zadovoljava!Kada radite najvaznije vam je da ste time ispunjeni,da se osecate korisno i produktivno!Glava vlada vasim srcem!Pedantni ste,korektni i jednostavni!Vodite racuna o svom zdravlju,ali je ono promenljivo!Posebno vam je osetljiv stomak!Mnogo toga u vasem zdravlju je na psihosomatskoj osnovi!Pozz!:D

hvala red... dopada mi se ovo tumachenje i zaista je tachno da nikada ne bih mogla da radim posao koji me ne ispunjava...:D

-Mesec u Devici-stidljivi ste i lakse vam je da prikrivate i potiskujete nego da iskazujete svoja osecanja!A kada ih vec izrazavate onda to cinite na uravnotezen i razuaman nacin!Smireni ste i ulivate poverenje!Ljudi iz vase okoline znaju da se na vas mogu osloniti!Trudite se da budete nenametljivi!Teze se suocavate sa bitnim pitanjima jer paznju usmeravate ka detaljima!Od ljudi ne ocekujete mnogo!Skloni ste samokritici i cesto upadate u emotivnu melanholiju!Posto niste previse druzeljubivi postoji opasnost da sami sebe izolujete ili da previse kritikujete svoju okolinu,sto dovodi do istog!Ne interesuju vas povrsni razgovori i nemate dovoljno razumevanja i vremena za "male stvari koje zivot znace"!...............U kojoj kuci ti je Mesec?Pozz!:D[/QUOT

Hvala red coctail :-) Sad sam proverila, mesec mi je u petoj kuci, ali o tome si vec pisala. Mesec u devici kaze da sam povucena i stidljiva, a mesec u petoj kuci da sam vrlo drustvena i da volim zabave..:confused: Pre ce biti ovo drugo ;) Hvala jos jednom, veliki pozz!

meni je u raku u trecoj kuci.ja sam ti veeliki emotivac.sta imas da mi kazes

-Mesec u Raku-vi ste izuzetno senzibilna osoba i imate boemsku narav!Volite romantiku,noc,vodu,druzenje i pesmu!Ipak,vi se cesto povlacite u sebe i depresivni ste!Oci vam se lako napune suzama!Promenljivog ste raspolozenja,kroz vas struji neprekidni tok emocija i niste dovoljno istrajni!Zelite da vodite racuna o svemu i svakom,lako apsorbujete raspolozenje drugih i znate kako da na njega odgovorite!Vasa psiha je previse komplikovana i za vas,a kamoli za vasu okolinu!Volite decu i vezani ste za porodicu i dom!Zanima vas proslost i ide vam od ruke proucavanje istorije!Ponekad znate da budete histericni bez razloga,hipohondricni i brbljivi!Mozete imati tegobe zbog urodjene tromosti stomaka!
-Mesec u 3 kuci-imate radoznao i prilagodljiv um!Vesti ste u komunikacijama sa okolinom i to i usmeno i pismeno!Lako ulazite u emotivne veze,ali ih i lako ostavljate!Imate problem uspostavljanja cvrste i sentimentalne veze!Vise ste skloni mastanjima nego delanju!Volite da putujete i da menjate mesto boravka!Odnos sa bracom ili sestrama igra vaznu ulogu u vasem zivotu!Duhoviti ste i interesantni za drustvo!Pozz!:D

a lilit mi je takodje u raku mislim 12 kuca

-Lilit u Raku-znak Raka daje osobama prirodnu emotivnost,a Lilit to jos uvecava!Zbog toga ove osobe moraju da stite svoju preteranu osetljivost i mekocu!One su izgradile licnost koja je dobrocudna i gostoljubiva,i sve ce uciniti da izbegne konfrontacije!Spokojna je jedino ako su u okolini mirne vode!Isti odbrambeni mehanizam kod ovih osoba razvija potrebu i sposobnost da se polako skrene paznja sa bilo cega sto osoba nije u stanju da shvati ili savlada!To radi nesvesno i diskretno da okolini taj postupak izgleda sasvim prirodno!Samo mali broj licnosti,bliskih osoba mogu da prepoznaju ovu njenu nesvesnu tendenciju!Ove osobe su po prirodi defanzivne,ali u tome imaju jasnu strategiju,mada je cesto nisu svesne!Ono sto je za druge sitna neprijatnost,koju jedva primecuju,za ove osobe je uznemirenje!Zato se one klone od bilo kakvog suprostavljanja i trude se da atmosfera bude prijatna!Osecaj opustenosti mogu postici samo ako su u takvom stanju i osobe sa kojima su u drustvu!Kuca im je vazna,porodica,deca,prijatelji!Mogu da se lako prilagode zahtevima svoje okoline i drustva u celini!Imaju sklonost ka zanimanjima koja su usmerena na bilo kakvu pomoc drugim ljudima ili zadovoljenje njihovih raznovrsnih potreba!To moze biti zdravstvo,humanitarne i pedagoske aktivnosti,ali i kulinarstvo i ugostiteljstvo!U ljubavi su veoma sentimentalne osobe!Opijene su romantikom i veruju u jedinu pravu ljubav!Veoma su prilagodljivi i odlican su partner u sexu za osobe koje vole da vode glavnu rec tokom ljubavne igre!Imaju sposobnost da i takvog dominantnog partnera asimiliraju svojim velikim sentimentom!
-Lilit u 12 kuci-uvecava senzibilitet i to na raznim nivoima karaktera!Lilit je ispunjava idealizmom i sanjalastvom!Ako je Lilit u horoskopu tako postavljena da je njena energija pozitivna,tada su ove mastovite osobe sposobne da stvaraju proizvode lepe kreativne imaginacije!Osoba ima dar da svoje vizije veoma senzitivno predstavi i iskaze u realnosti!One mogu biti glumci,igraci,pisci,umetnici,pronalazaci,arhitekte ili raditi bilo kakav posao koji zahteva kreativnu mastu!Da bi osoba iskoristila pozitivnu energiju Lilita u 12 kuci mora sebe oslobadjati kroz nepristrasnost i licnu objektivnost!Samo tako ce postici emocionalnu nezavisnost i osloboditi svoje talente!Ovakve osobe,iako imaju bogat unutrasnji zivot,usmeravaju se i izrazavaju ka spoljnom svetu!One imaju potrebu i uzivaju u tome da svoje unutrasnje vizije i nadahnuce prenose na druge!Obicno su voljene i cenjene,i od svojih bliznjih i od javnosti!Cesto imaju vrlo blagotvorno,a ponekad i isceliteljsko dejstvo na druge ljude!Ukoliko osoba ne uspe da objektivizuje svoj ego tj.da se oslobodi svog ega,ona postaje zrtve Lilitine negativne energije!Veruje i zivi u nepostojecem svetu!Ona potpuno veruje samo u ono sto je idealizovala i tu ne pomazu nikakve cinjenice!Osoba obmanjuje samu sebe na drastican nacin: ono sa cime ne moze da se suoci za nju ne postoji,a iluzije svoje neizrazene maste smatra za realnost!Zbog svega recenog ovakve osobe ostaju potpuno dezorijentisane i vremenom izgubljene!Sreca je ako imaju nekog pored sebe ko ce ih pridrzati kad se probude iz svog sna i shvate da su sebe dovele do samounistenja!Pozz!:D

Mjesec je vrlo važan. Njemu dajem uvijek prednost.

Znak Bika ima jednu IZNIMKU a ta iznimka je Mjesec. Bik je stabilan znak, čvrst no kada Mjesec tu dođe u egzaltaciju dobivamo jednu jako emotivnu osobu koja daje cjelim bićem ali je jako posesivna i pati.

Mjesec u Biku je otvoreno ljubomoran, dok je Mjesec u Škorpionu još jače ljubomoran. razlika je samo u tome što to Mjesec u Škorpionu NIKADA ne pokazuje a u Biku svakom prilikom :D

Ja imam Mjesec u BIku ;)

@red... a shta znachi to shto mi je mesec kvadriran od Urana, u opoziciji sa Venerom, Marsom i ASC, a u konjukciji sa Jupiterom?

Ajde da pokusam da nadjem nesto.......
-Mesec konjukcija Jupiter-ovo su osobe koje imaju jaku zelju za uzivanjima,putovanjima,imaju smisla za trgovinu ali i spiritualno!Prakticni su,ambiciozni i samouvereni,te nekada mogu preceniti sebe!Finansijska sigurnost i materijalni dobici u drugoj polovini zivota!
E sad ostalo treba naci!:D

Mjesec je vrlo važan. Njemu dajem uvijek prednost.

Znak Bika ima jednu IZNIMKU a ta iznimka je Mjesec. Bik je stabilan znak, čvrst no kada Mjesec tu dođe u egzaltaciju dobivamo jednu jako emotivnu osobu koja daje cjelim bićem ali je jako posesivna i pati.

Mjesec u Biku je otvoreno ljubomoran, dok je Mjesec u Škorpionu još jače ljubomoran. razlika je samo u tome što to Mjesec u Škorpionu NIKADA ne pokazuje a u Biku svakom prilikom :D

Ja imam Mjesec u BIku ;)

I ja imam Mesec u Biku(na 0 stepeni)!:shock::D

Osobe sa Mesecom u Biku jesu emotivne, pošto je Mesec tu egzaltiran pa samim tim jako dolaze do izražaja njegove osobine. I, ne samo posesivne već i vrlo stabilnih osećanja. Kod osoba koje znam sa Mesecom u Biku primetila sam da se teško odljubljuju kada se zaljube u nekog, emocije su im prilično trajne. I često su pomalo inertni u tom pogledu ... :roll: što nije uvek dobro, ali bože moj, ipak je Mesec tu egzaltiran :-D

Lepo je videti Mesec u Biku, pa još lepo uklopljen u ostatak karte. Imam druga sa Mesecom u Biku u 7. polju, i jako je omiljen među prijateljima i poznanicima, ljudima uopšte. :-D

Osobe sa Mesecom u Biku jesu emotivne, pošto je Mesec tu egzaltiran pa samim tim jako dolaze do izražaja njegove osobine. I, ne samo posesivne već i vrlo stabilnih osećanja. Kod osoba koje znam sa Mesecom u Biku primetila sam da se teško odljubljuju kada se zaljube u nekog, emocije su im prilično trajne. I često su pomalo inertni u tom pogledu ... :roll: što nije uvek dobro, ali bože moj, ipak je Mesec tu egzaltiran :-D

Lepo je videti Mesec u Biku, pa još lepo uklopljen u ostatak karte. Imam druga sa Mesecom u Biku u 7. polju, i jako je omiljen među prijateljima i poznanicima, ljudima uopšte. :-D

Da,bas je tako :D !Emotivna sam,vrlo stabilnih i intezivnih osecanja i ama bas nista ne moze da me skrene s'puta i poremeti dok god mislim da je to to,a Mesec mi je u 8 kuci!Pozz!:D

Back