Polovnjak sa 7 sjedista preporuke?

I jedan od onih kojima limarija nije jaca strana.
Gotovo svaka koja mi se nudila je bila sa korozijom.
@Nolje-nk
Qashqai bar ima zdravu limariju a ja trenutno imam jedan 2+ 2.0 DCi 4x4 sa automatskim menjacem.
Slažem se sa tobom oko limarije 👍 ali od 2011 limarija je mnogo bolja, a i benzinac je... Automatski menjač je super ali za dublji đžep jer ako bude problema mnooogo košta popravka... Treba gledati kad kupuješ npr auto koji želiš odeš pogledaš, i odma nađeš isti takav polovan više vožen u uporediš ....Ali uvek ku

Mercedes Benz Putnički kombi

1746957941608.png

Meni se svidja Mercedes R clase, ima sedam sedista i udobnost jednog Mercedesa.

Takodje mislim da se u Srb ljudi plase automatika zbog navodnih kvarova oko automatskih menjaca, ali po meni to su samo glasine. Za 20 god raznih automatika, samo jednom sam imao problem sa automatskim menjacem, i to kod veoma skupog automobila, i resio za $1,500 usd.

Screenshot 2025-05-11 at 12.16.55 PM.png
Screenshot 2025-05-11 at 12.17.04 PM.png
Screenshot 2025-05-11 at 12.16.46 PM.png

Pre jedno 8 god kupio ciga takvog u dvorištu zgrade gde sam nešto radio tada. Prvi dan svi došli da vide auto, da se provozaju, opipaju. Ujutro ciga plače potonuo auto sa jedne strane, crklo oneumatsko vešanje. Inače pravi grobarski auto.
Pneumatska amortizacija je sjajna stvar dok radi, ali kada se pokvari onda samo konopce pa o gredu, posto poravka kosta obicno koliko i polovnjak, ako ne i vise. Video sam da se ljudi snalaze tako sto ubacuju klasicne amortizere sa drugog modela, ali onda moras da prckas i po ECM-u , sto je kod takvih modela uvek losa ideja.

Back