Poljubac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde nema emocija nema ni potrebe pa nek je i sam Kluni (koji me inače nervira i mislim da je nikakav glumac) ispred mene...:malav:

Inače je poljubac u bilo kom obliku, početak i kraj svega vezanog za mž odnos..za većinu žena duboko intiman trenutak
koji mnogo toga kaže i pokaže a obzirom da sam sklona mišljenju da i muškarci isto to osećaju, smatram da je taj trenutak
kad se usne dodirnu, jedini trenutak gde se obostrano dešavaju stvari, možda neka razmena informacija kojih nismo svesni
a koje odredjuju tok daljih dešavanja izmedju dva zaljubljena bića...

ja mislio das vec otsila u agenciju po apartman za juce :lol:

slazem se... najintimniji i zato sam i postavio temu. imao sam jedan flesh, slucajni u zivotu, desava se to, najbolja drugarica, ali bas drugarica ono iz detinjstva, videli se nesto pricali, ja je otpratim kuci i po inerciji jer sam imao devojku brzinski kako to svako radi poljubim nju sa sve jezikom jel'te... ali zaista nisam ni mislio nista tek sam posto svestan kad sam skonto u grudima drugaciji ukus poljupca...ona bila u shoku, ja reko hbg omaklo mi se, a ona ma jel'...:lol:

epilog... imala i ona lika nekog tad al q... :lol: prijateljstvo i poznanstvo ucinili svoje pa se smuvali mi jedno mesec dva ali nismo bili jedno za drugo jer je ona bila u stabilnoj vezi al bas bilo super dok je trajalo :lol: i dan danas je ono kad se vidimo.. ocima: a el se secas onoga :per: pa drugi pogled tipa, 'de ti je bila pamet za tu budalu da se udas :lol:

Poljubac,- on je umro...
Pa ne bi ljubio svoju curu kad bi imao osim u vrat.
A ne znam koliko da je volim, kad bi mi se neka druga koja je dobra osoba i lijepa ponudila da klekne ispred mene sve pred njenim ocima i da me poljubi preko pantalona po kosijeru, ne bi odbio, pa makar me ostavila ova druga...
Jednostavno, neke stvari se ne odbijaju.

Kao u knjizi Kum kad kaze nesto tipa:
"Kako?"
"Pa dacu mu ponudu koje nece moci da odbije!"

Poslednja izmena:
Poljubac,- on je umro...
Pa ne bi ljubio svoju curu kad bi imao osim u vrat.
A ne znam koliko da je volim, kad bi mi se neka druga koja je dobra osoba i lijepa ponudila da klekne ispred mene sve pred njenim ocima i da me poljubi preko pantalona po kosijeru, ne bi odbio, pa makar me ostavila ova druga...
Jednostavno, neke stvari se ne odbijaju.

Kao u knjizi Kum kad kaze nesto tipa:
"Kako?"
"Pa dacu mu ponudu koje nece moci da odbije!"

koja ne voli u usta voli u vrat, jer nema zene koja ne ovlazi od vampirskog poljupca u obnazen vrat... to vuce korene iz davnina kad su dlakavi divlji muzjaci povampireni i sa isukanom zilom jurili zene dok su one vristeci begale, pa ih onda ufacete prvo yebali, a posle uz urlike klali i vecerali sve vreme mljackajuci od strasti... ovaj sitosti :lol:

inspirisan jednim nadasve filozofskim gledanjem na m/z odnose gde se kao jedini moguci odnos izmedju ljudi postavljaju sex ili prica, dodjoh do pitanja sta je ustvari poljubac i sta njime izrazavamo. u svetlu pomenutog vidjenja malo sam elaborirao na tu temu i unapred se izvinjavam na slobodi izraza jer je slican bio na psihologiji a mi smo ipak svi zreli ljudi pa se nadam da nikome nece smetati malo smeha :lol:.... znaci ljubav i usta u prevodu ljubljenje....

ljubav i pusenje, yebanje i pricanje, dokonost i sarma…. sta je svima zajednicko?
samo i jedino - usta. da malko pojasnim neznalicama….

zene vole seks jer im je to najlepsa ljubavna hrana, ali zene vole i pricu jer im je to hrana za dokonost duha. ljubav i dokonost duha kao sto znamo nikada ne idu zajedno, ali ako se desi kako su neki ovde sjajno primetili, nastane nesto nedefinisano a zene su po strukturi izuzetno definisana bica i vole samo definisane stvari, sto znaci ili su dokone ili su u ljubavi jer trece za njih ne postoji posto ce neizmerno patiti zapadajuci u nedefiniciju.

muskarci su malko drugaciji. kao sto svi znamo, zena voli da bude ispunjena muskarcem na fizickom planu i da ga oseti u sebi svom silinom jer jedino tada moze da oseti ljubav posto drugacije ne ume, a i ne zna. muskarac nasuprot njoj, retko kad, tada i u tom trenutku oseca spram nje ljubav posto je njegova usluzna ljubav tog trenutka podredjena njenoj i on je samo sluga njene neizmerne ljubavi dok je puni a ona od ljubavi stenje. zato muskarci vise vole pushenje jer se onda zena lisava svog primarnog zadovoljstva da voli (barem u onoj najvecoj sebicnoj meri) i njemu pruza svu ljubav koju nije mogla da mu iskaze dok ju je on pritiskao svojom telesinom. muskarac pri pushenju dozivljava katarzu ljubavnog zanosa jer je tad zena u podredjenom polozaju, ona je ispod njega, rob je njegove ljubavi i on je tad zaista voli onim stepenom koliko je jaka njegova zelja, a ona je da se ne lazemo u tom trenutku neizmerna i sa svakom sekundom njegova ljubav sve vise buja kako se on priblizava vrhuncu.

zene kada pricaju, ili pre bi se reklo slusaju kako neko prica, ispunjavaju dokonost svog definisanog duha. nasuprot njima, muskarac kada jede sarmu ispunjava istu stvar na identican nacin znajuci da nijedna zena ne moze da mu pruzi duhovnu inspiraciju kroz pricu kao kroz dobru i pikantnu sarmu. ko je inace igde video neku zenu da uziva vise u sarmi nego u prici i obratno? to ne postoji i nigde nije zabelezeno jer bi to bio slucaj za ginisa. znaci, dokonost ulazi na usta kod muskarca na identican nacin kao sto ljubav ulazi na ona donja usta kod zena dok su pod njim. usta su ko ne zna, simbol ne ljubavi, vec samo i iskljucivo dokonosti i vezana su za pricu pa se zato ljudi koji su definisani pre pricom a ne ljubavlju, ljube u njih da im se ne bi kojim slucajem omaklo da se zaljube pa da pocnu da se yebu ili pushe.

nadam se da sam bio jasan i da ste shvatili - vi koji ne znate zasto se ljudi ljube. ljube se iz najobicnije sebicne potrebe da se slucajno ne zaljube. kome nije jasno neka uzme kalkulator pa nek krene iz pocetka.
Papkari se ljube otpozadi. I njima - super. Vjerovatno je i ljudima super da se ljube ospred! :lol:

Papkari se ljube otpozadi. I njima - super. Vjerovatno je i ljudima super da se ljube ospred! :lol:

zenu koju volis ljubices i ko papkar jer u ljubavi neme granica i tabua... a onu koju ne volis a ipak je ljubis ko papkar, onda si, il' operisan od emocija, il' ne mozes da uvuces noge u starke jer ti smetaju kopita

- - - - - - - - - -

Imam svoju ženu već 40 g. I još uvijek je ljubim svukuda - i u prst i u petu i u p.ku i u doope i u pupak i u seesoo. ..:lol:

meni rekli ko malom da svaka zena ima drugaciji ukus kad se ljubi, pa jos uvek proveram dal je to istina

zenu koju volis ljubices i ko papkar jer u ljubavi neme granica i tabua... a onu koju ne volis a ipak je ljubis ko papkar, onda si, il' operisan od emocija, il' ne mozes da uvuces noge u starke jer ti smetaju kopita

- - - - - - - - - -

meni rekli ko malom da svaka zena ima drugaciji ukus kad se ljubi, pa jos uvek proveram dal je to istina

Živa istina...Ne to za Rileta i kopita (garant nosi nike od čajneza stipsa...:mrgreen:),već da je svaka drukčijeg
ukusa...Jedna je tačna,a naučio me jedan deda Pera kad sam bio klipan;One s mekim sisama se osete ispod pazuha...:mrgreen:
One s tvrdim mirišu kontra nas...:hahaha::rotf:

Živa istina...Ne to za Rileta i kopita (garant nosi nike od čajneza stipsa...:mrgreen:),već da je svaka drukčijeg
ukusa...Jedna je tačna,a naučio me jedan deda Pera kad sam bio klipan;One s mekim sisama se osete ispod pazuha...:mrgreen:
One s tvrdim mirišu kontra nas...:hahaha::rotf:

nemas pojma :lol: meri se laktom, naprimer kad sedis u kafancetu isturis ga malko kad neka treba prolazi, senzor u njemu kad ga u prolazu zakaci da ti ceo njen dnk osim ako se ne prezivas parkinson :lol:

Upravo joj pokazo što sam napiso. Godi joj! Obožava me!!! Ona je crnogorka - nije slovenka! :mrgreen:
Pa godi joj to sto zna da si tad napaljen, ali joj ne godi sto te pale te stvar da joj ljubis noge i dupe. Vise bi joj godilo kad bi tebi godilo da ona to tebi radi, a da ti nju ne ljubis uopste, iako toga mozda nije svjesna.

Не знам какви су пољупци у питању, али ћу допринети теми:

large.jpg

Eh, preksinoć mi se desio zanimljiv poljubac ... Poljubio me, iznebuha, čovek koga povremeno srećem.:lol: Nije mi prijatelj, rod, ni pomoz bog.

Postoje poljupci, oni tzv. "od srca", od milošte", iliti od miline, u odnosu muškarac-žena - čak i kada nema uzajamne privlačnosti.. U naletu nežnosti, iz potrebe da se pokaže ono što nije moguće dočarati rečima.
Ja znam šta mi je taj poljubac poručio (i stoga postao nezaboravan), ali me zanima da li vas je ikada relativno (ne)poznata osoba iznenadila poljupcem.

ih... pa kad se popne na baletske prstice i sa decjim osmehom bez traga lukavosti lisice, samo ti ovlas dodirne obraz a ti dok se osvestis jer nis' na vreme otvorio saku da je dodirnes po produzenom delu ledja na ovo polugolo leto.... poljubac i ona vec odleprsali u nepocin :lol:

Je li moguce kastrirati nekoga ko je vec kastriran? DA! Ako je nakon kastracije izvrsio promjenu pola, sto je za kastriranog muskarca moguce, pa ga onda kastriras i kao zenu. Ali cemu sve to pobogu.

Eh, preksinoć mi se desio zanimljiv poljubac ... Poljubio me, iznebuha, čovek koga povremeno srećem.:lol: Nije mi prijatelj, rod, ni pomoz bog.

Postoje poljupci, oni tzv. "od srca", od milošte", iliti od miline, u odnosu muškarac-žena - čak i kada nema uzajamne privlačnosti.. U naletu nežnosti, iz potrebe da se pokaže ono što nije moguće dočarati rečima.
Ja znam šta mi je taj poljubac poručio (i stoga postao nezaboravan), ali me zanima da li vas je ikada relativno (ne)poznata osoba iznenadila poljupcem.

ih... pa kad se popne na baletske prstice i sa decjim osmehom bez traga lukavosti lisice, samo ti ovlas dodirne obraz a ti dok se osvestis jer nis' na vreme otvorio saku da je dodirnes po produzenom delu ledja na ovo polugolo leto.... poljubac i ona vec odleprsali u nepocin :lol:

To i čini život (sećanja već istog narednog trena) vrednim življenja-ta lepršava lepota u našoj prestravljenoj duši,
to što filozof zove uzlet tragedije...
Jedino nevredno je melanholija kojoj smo skloni,ali ne i jedini od živih bića...
Poljubac ćerkin poput dodira krila leptira po obrazu od juče osećam i kao obojenost mi duše u pink i suncokretovo žuto...
Neki komplimentić sam joj u njenom preletu izrekao i eto...
Biće i od nje neka veca...Onaj njen lepotančić je sluša kao boginju-mamicu im dečiju...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back