Poljski premijer poziva na prinudnu kastraciju pedofila

Da li podrzavate ovu ideju?

• Ukupno glasova
    53
  • Anketa je zatvorena .
1059157-1.jpg
1059153-1.jpg

Ja bih im ipak dao izbora. Nek odaberu model..........:whistling:
eventualno dva kamena..........pa..........odose im......joj..........

KAMEN-1.jpg
KAMEN-1.jpg

P.S. Hemija je ekoloski ne prihvatljiva.............

Poslednja izmena:
Ja joj dajem Oskara za glupost. :dash:

A ja tebi dajem Oskara za najgluplju i "najjeftiniju" sponzorusu i avatar na forumu!

Picololeone, sto se lozis k'o hepo kockica?

Sto se tice jaja, ovo je hemijska kastracija. Nista se ne sece nego se redovno daju inekcije koje umrtvljuju libido. Posto psihologija trenutno nije u stanju da mnogo utice na seksualne preference, a niko ne bi voleo da mu neko yebe decu, onda ovo i nije lose resenje.

Ne lozim se, nije bitno koji je nacin, mada je ovaj "turski" zivopisniji i poucniji za poneke perverznjake...

Svaki dan vidjam na trgu starijeg tipa sa mladjom zenom, dosta su neugledni i skromno obuceni, pa nisam toliko obracala paznju na njih, dok nisam cula da su to otac i kcerka i da, sto bi se reklo, zive zajedno. Postoji prica i da je ona abortirala. Mislila sam da je majka umrla, ali onda sam cula jos vecu strahotu, ako nesto moze biti gore od toga. Naime, i majka je u semi, tj. sve troje su u odnosu. To je ovde javna tajna. Kcerka je, inace, punoletna. Koji horor.

Гувернер америчке државе Луизијана потписао је Закон о хемијском кастрирању сексуалних насилника, легализујући њихово обавезно кастрирање.

МТС-Мондо

dada i onda ce lik da bude džek trbosek dok ga opet ne uhvate :mrgreen:

Back