Poljska sa Vami :)

Ja, kao covek od pera, novinar i ....smesno...Javni radnik...Srpkinja...STIDIM SE I, od ovog, bljutavog ukusa iz usta...ne mogu da se otresem...NIKO NAM NE MOZE URADITI, ONO STO SMO MI U STANJU DA SEBI URADIMO....Place mi ser.../mozda je off-topic/.:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
DOKLE4, BRACO SRBI, DOKLE SESTRER...Mnogo mi je tesko...:(:(:(:(:(

JA, odoh...i po ko zna koji put...tvrdim:" Niko ne moze da nas napravi vecim KAretenima , nego sto to mi SRBI UMEMO...Pa...tako nam i treba...A, taman se ponadah, da smo Casni, dostojanstveni...Ma svi smo G...............

E, vala, ne znam kada cu zaspati...Ni u Kafanu mi se ne ide u ovo vreme....Za moje prijatelje iz "belog sveta" ne znam sta da im kazem...non-stop sam ofrfline...Ljiljana jedina iz Beograda....

... kazi da su to deca koju su oni bombardovali ... kojoj su oduzeli nadu ... kazi da mozda i jesmo st*ka ali da se ne razlikujemo od njih ... mozda to treba da kazes .....

EDIT: i samo da ti kazem nesto vezano za kulturu ... svugde u svetu na svim forumima je zabranjeno dupliranje postova zato sluzi EDIT ili IZMENI opcije ...malo da te tako intelektualnog i evropskog edukujem .... :lol:

Veca tuga je shto se mi sad zbog toga kao kajemo, a BBC i SNN ima da treshte dvajes dana o tome kako smo mi najveci divljaci na planeti, i mi cemo josh misliti kako smo krivi, kako ode losha slika u svet itd itd.

A ovamo, uzeli su nam srce teritorije, kolevku drzave! I shta treba?? Da pokazemo prstom ka njima i uljudno tihim glasom kazemo "No no".
Ko ih yebe, oni gaze medjunarodno pravo, a ne mi! Oni treba da se stide a ne mi!
Shta? Mozda nisam u pravu?!

Kakve veze ima shto smo im kljucnuli ambasadu-dve, sad bar znaju koliko smo ljuti, i da nismo jevropski odmereni :)

Veca tuga je shto se mi sad zbog toga kao kajemo, a BBC i SNN ima da treshte dvajes dana o tome kako smo mi najveci divljaci na planeti, i mi cemo josh misliti kako smo krivi, kako ode losha slika u svet itd itd.

A ovamo, uzeli su nam srce teritorije, kolevku drzave! I shta treba?? Da pokazemo prstom ka njima i uljudno tihim glasom kazemo "No no".
Ko ih yebe, oni gaze medjunarodno pravo, a ne mi! Oni treba da se stide a ne mi!
Shta? Mozda nisam u pravu?!

Kakve veze ima shto smo im kljucnuli ambasadu-dve, sad bar znaju koliko smo ljuti, i da nismo jevropski odmereni :)

pa oni to i ovako misle .... a i kako nas mogu i kazniti sve sto mogli vec i uradili .....

strashno je lili, ali gledaj to sa vedrije strane...
koshtunjavi je svestan svog politichkog raspadanja, a poshto je sujetan i licemeran
pokushava sve one koji bi napred u progres da zaplashi ovim nakazama, koje lome svoje
svoj grad, kradu od sebe...podseca na onu prichu o slonu u staklarskoj radni : )
ds nije bio tamo, ogradili su se, a zasto?
zato jer je sve ovo shto smo vecheras videli osmishljeno i izrezzirano
chak i paljenje usa ambasade je nameshtaljka...
videcemo u narednih nekoliko dana shta i kako
koshtunica politichki umire, godinama trubi kosovo kosovo kosovo
a shta je uradio
hong kong model, jel to? (mudrica)
pregovara u ime ove zemlje i ovog naroda, a nece da vechera za istim stolom sa predstavnicima albanaca sa kosova (kako im je samo pokazao tada)
i na kraju ovo sinoc u beogradu, koja mudra osveta svima, celom svetu zbog neposhtovanja medjunarodnog prava
tuzzno
za choveka koji nema osnovnih moralnih prava i principa
chovek bez stida i srama

strashno je lili, ali gledaj to sa vedrije strane...
koshtunjavi je svestan svog politichkog raspadanja, a poshto je sujetan i licemeran
pokushava sve one koji bi napred u progres da zaplashi ovim nakazama, koje lome svoje
svoj grad, kradu od sebe...podseca na onu prichu o slonu u staklarskoj radni : )
ds nije bio tamo, ogradili su se, a zasto?
zato jer je sve ovo shto smo vecheras videli osmishljeno i izrezzirano
chak i paljenje usa ambasade je nameshtaljka...
videcemo u narednih nekoliko dana shta i kako
koshtunica politichki umire, godinama trubi kosovo kosovo kosovo
a shta je uradio
hong kong model, jel to? (mudrica)
pregovara u ime ove zemlje i ovog naroda, a nece da vechera za istim stolom sa predstavnicima albanaca sa kosova (kako im je samo pokazao tada)
i na kraju ovo sinoc u beogradu, koja mudra osveta svima, celom svetu zbog neposhtovanja medjunarodnog prava
tuzzno
za choveka koji nema osnovnih moralnih prava
chovek bez stida i srama
HVALAS TI...STO ME SE SECAS...OTOM, POTOM...:heart: SAMO, BUDI SIGURAN, SVE IZLAZI NA VIDELO!@.....:D:D:D:D:D

Back