Droid
Legenda
- Poruka
- 51.751
Нема мало наивних у Србији.Nisam jedini koji tako razmislja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема мало наивних у Србији.Nisam jedini koji tako razmislja.
Mislis da nekom komunisti neko veruje danas da je pravoslavni vernik ?Либерал-демократа атеиста.
Потписали смо уговор са будуће Европске уније, још у 1941![]()
Бугарче, не прави се блесав и да нам подмећеш немачко-совјетске односе и параде.
'ајде да видимо где је Бугарска била и на чијој страни у Првом и Другом светском рату. Па наравно, на страни окупатора, нацистаи фашиста.
Veliki rat, život pod bugarskom okupacijom
Sistematski teror i pljačka bili su svakodnevica srpskog stanovništva na jugu Srbije za vreme trogodišnje bugarske okupacije od 1915. do 1918. godine.
Savremenici su u svojim zapisima ostavili užasne slike okupatorskog trogodišnjeg prisustva u Srbiji. Pogotovo su strahovite posledice ostale u krajevima obuhvaćenim Topličkim ustankom. Žitelji sela ostali su bez stoke, zemljoradničkih sprava, alata i mašina, nameštaja i pokućstva. Veliki broj kuća je bio porušen, sa razgrađenim dvorištima, porušenim stajama, vajatima i kačarama, sa uništenim voćnjacima i baštama.
https://www.rts.rs/page/stories/sr/...eliki-rat-zivot-pod-bugarskom-okupacijom.html
Богдан Филов 1. марта 1941. у Бечу потписује споразум са Тројним пактом, придружујући Бугарску силама Осовина, чиме је немачка војска могла да пролази кроз Бугарску до Грчке. Окупирањем Грчке и Југославије, Бугарска добија западну Тракију, источну Србију, Македонију и неколико острва у Егејском мору.
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Бугарска_у_Другом_светском_рату
Апсолутно је небитно шта људи мисле. Битно је шта човек мисли јер то Бог добро зна ко шта мисли.Mislis da nekom komunisti neko veruje danas da je pravoslavni vernik ?
Koliko si platio ovaj ubrzani kurs ?Апсолутно је небитно шта људи мисле. Битно је шта човек мисли јер то Бог добро зна ко шта мисли.
Не верује се због људи него сопствене душе, спасења и љубави према Богу и његовој несебичној жртви за спасење наших душа.
Плаћају се пропадљиве овоземаљске ствари, духовност је бесплатна и свима доступна.Koliko si platio ovaj ubrzani kurs ?
Imam i ja EU pasos, samo se treba otici. A gde to srpski prolazi, molim te, reci miИмам ја и мађарски али у многе државе мађарски не пролази, тамо где српски пролази. Шта ћеш. Не мислимо сви на бакино дупе.
Aha, dobro.Либерал-демократа атеиста.
Ma, hvala ti puno na savetimaТаман понеси диплому да бакицама бришеш дупе. Не говорим на памет, путовао сам, имам мађарски пасош, имам школу и искуство али тамо све странце а не само Србе, гледају као и ми што гледамо азиланте. Тако је то дете ја ти само дајем бесплатно своје искуство а ти ради шта хоћеш.
Ипак толика залуђеност Унијом није одавно актуелна.
Само.Imam i ja EU pasos, samo se treba otici.
Ovakav, ili kakav god, mislim da hocu bolje da prodjem, da.
Питај @Motorcyclist зашто није отишао кад мени не верујеш.Ovakav, ili kakav god, mislim da hocu bolje da prodjem, da.
Tako je.Питај @Motorcyclist зашто није отишао кад мени не верујеш.![]()
И ти се поносиш тиме што сте потписали споразум са Тројним пактом и на тај начин постали сте нацисти и фашисти. Хитлер вас је зато наградио дозволом да окупирате делове Србије, Грчке, Македоније, нека острва у Егеју. Али чим се рат завршио, све сте то изгубили и што је најважније изгубили сте част.Потписали смо уговор са будуће Европске уније, још у 1941
A tvoj Le PenИ ти се поносиш тиме што сте потписали споразум са Тројним пактом и на тај начин постали сте нацисти и фашисти. Хитлер вас је зато наградио дозволом да окупирате делове Србије, Грчке, Македоније, нека острва у Егеју. Али чим се рат завршио, све сте то изгубили и што је најважније изгубили сте част.
Podrzavao je ustase pocetkom 90-ih tokom rata u Hrvatskoj!A tvoj Le Pen