Пољаци верне слуге запада!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
аутроска тема

Почев од нацистичког патролирања по Јарињу , уз то мрко посматрајући српске цивиле и гуркање кундацима по српским ребрима , све до Белорусије и пуцања по нашој Белоруској браћи ..

Сасвим је очигледно да су Пољаци верне слуге Запада , било где и било када су спремни да као оловни војници поставе своје животе за одбрану Запада и ако ни сами не знају од кога га бране ..Да ли бране Запда од српских голоруких сељака на Јараињу или га бране од деце и жена миграната на Белоруској граници .

Мислила сам да су Хрвати носиоци почасне титуле Слуге Запада ,чак у једном тренутку и Укрјаиници , али су ме Пољаци заиста до краја убедити у супротно .

Оно што ме још мучи јесте питање о постојању две Пољске државе , две Пољске тотално супротне једна другој ,али обе служе Западу .

Имамо две Пољске , сасвим видљиве .једна нацистичка а друга либералана ..питам се где је словенска Пољска држава ?

Где су словени у Пољској , ако их нема онда је време да их испишемо из словенства .
Ješče Polska nie zgineua

Zapamti taj usklik

Пољаци, цареви!

Због тога што кундацима ударају у ребра српски голурокух сељака на Јарињу ,због тога што репетирај пушке у децу и жене мигранте или можда што пуцају на нашу белоруску браћу ?

Због тога што кундацима ударају у ребра српски голурокух сељака на Јарињу ,због тога што репетирај пушке у децу и жене мигранте или можда што пуцају на нашу белоруску браћу ?
Svi Poljaci?
Ili neki Poljaci?

Пољаци, цареви!
Tako je!

the-witcher-3-best-rpgs.jpg

Back