Polja dece u natalnoj karti

Zao mi je..postavi tacnu kartu ja cu da pogledam ..

Ovako opsto iz ove informacije mozda si podznak Lav..znaci petu kucu djece ti je Streljac , a dobra vjest je :) da sad je Pluton izasao iz Strelca ..tako da te neke borbe oko djeteta su iza vas..Onda bi vladar petu kucu bio Jupiter ( ipak prepostavljam) Jupiter ima opoziciju Urana ( sto nije dobro ) isto imas aspekt Uran opozicija Venera , dali mozda mentalno se bojis da ce s djetetom izgubiti slobodu? pa da se stvara naka blokada tu? Moj savjet, ako je tako neka pozitivna sugestija oko toga.... " Pretspostavljam " da i oboje imate Mjesec u Raku..tako da mnogu volite decu i grzu oko njih , sad Saturn radi kvadrat s Rakom ( ipak molim te postvi kartu ) tako da u nikom slucaju nemojte dozvoliti da se predate depresiji i melholii, vise opstimizma i vjeru

Sport, dobra dijeta ( ima li probleme s viskom kilograma ? )
Malo je kod tebe teze za djecu ( ako si podznak lav) ali mislim da te borbe su iza vas ...u buducnjosti imate vise sanse za djete. Samo optimizam.:)

Savejtujem kristal Karneol .

Ovo za pocetak Postavi kartu, pa cu da pogledam .

P.s Drugo sto se vidi je da ces ti biti najbolja mama na svjetu :) grzliva ,puna ljubavi ( mjesec rak)

Sve najlepse :) Zelim vam puno srece.:)

Pozz

Poslednja izmena:
I meni je 5. polje nezgodno po tom pitanju (bar kako se sećam od pre više godina kada sam nešto sam pokušavao da gledam, mada totalno amaterski).
Može li neko da pogleda?

21ceef9.jpg

Moze neko da mi pogleda uporedni horoskop mene i mog partnera i dal me ceka trudnoca sa njim ? Unapred hvala ! z:) http://www.astro.com/cgi/aclch.cgi?...nhor=868122&go.x=11&go.y=14&go=Go&nho2=427539...
HOUSE POSITIONS (Placidus)
Ascendant Cancer 27°29'36
2nd House Leo 23°14'47
3rd House Virgo 18°36'47
Imum Coeli Libra 16°03'50
5th House Scorpio 15°53'28
6th House Sagittarius 19°37'17
Descendant Capricorn 27°29'36
8th House Aquarius 23°14'47
9th House Pisces 18°36'47
Medium Coeli Aries 16°03'50
11th House Taurus 15°53'28
12th House Gemini 19°37'17

Ta osoba mora da se cuva prekida trudnoca zasigurno jer ce napraviti sebi jako veliki problem da dobije decu posle toga..Izmedju 23-26 godine postoje aspekti za mogucnost ostajanja u drugom stanju , jos je tu Jupiter koji se setaka tamo amo po natalnoj poziciji..samo savetujem, sta god bilo - za buducnost - bez prekida trudnoca jer i spontani pobacaji mogu da budu rizicni a kamoli prekidi istih..

nista, peta kuca u plodnom biku
mesec- izrazena plodnost, vise dece, zensko dete, jako lici na majku i vezano za nju, teskoce sticanja samopouzdanja deteta
mars - jaka zelja za decom, smanjuje broj dece, musko dete, energicno sportista i sklono povredama

horoskop muza
mesec na ascendantu - velik broj spermatozoida
sunce trigon jupiter - laka oplodnja

h.jpg

Pozdrav svima ovde. Vec skoro dve godine suprug i ja bezuspesno pokusavamo da dobijemo dete. Interesuje me kakvo je stanje prema natalnoj karti i da li je tacno da je verovatnije da cu usvojiti dete, nego ga roditi, posto sam to dobila kao jedan amaterski odgovor?
Rodjena sam 11.12.1986.
Unapred se zahvaljujem.....

Poslednja izmena:
Caos,

Evo moje natalne karte, pa ako moze neko da baci pogled oko dece kad ce otprilike i kakva je porodjaj...Ja se ne razumem, ali ono sto sam onako laicki gledala mi se bas i ne dopada, cini mi se da su mi i Venera i Mesec u losim aspektima, ali kazem laik sam...Zbog toga me brine i volela bih ako neko moze da pogleda moje polje dece u natalu...

Evo karte http://www.dodaj.rs/f/37/J0/3VEskX6K/melody.gif

Veliko hvala :heart:
Pozz :)

Back