Politikin Zabavnik

Strastveni sam kolekcionar Politikinog Zabavnika, jos od kraja 80-ih, ali sebi nikako ne mogu oprostiti sto sam zagubio jedan broj! Naime radi se o broju iz juna mjeseca 1994. godine, koji je posvecen Svjetskom prvenstvu u fudbalu, koje je te godine odrzano u Americi! Ako iko posjeduje taj broj, rado cu mu platiti vrhunsku lovu! Na naslovnoj stranici tog broja, nalazi se pas STRIKER, oficijelna maskota tog Svjetskog prvenstva!!!!

okachi svoj post i na pf,
antikviteti, razno, oglasi

nadam se da cesh imati srece!
pozz

Pa, da cujem vase misljenje o ovom casopisu....meni je super.

citala dugo a onda prestala
komercijalizovali su ga...poceli da ubacuju reklame preko celih stranica, da pisu sture tekstove
nekada si bre mogo da procitas clanak vezan za npr kvantnu fiziku da ti nista ne bude jasno moras tri puta da procitas da bi shvatio...a sad piskaraju uglavnom o tehnici, kako uraditi ovo ono, i sl...retko koji clanak da je originalno delo autora, vecinu skinu s neta...steta...prestala sam da ga kupujem vec dve godine, nekada sam davala zadnju paru za njega sada prosto vise ne vredi te pare koje traze...kupim ponekad cisto da vidim jesu li se vratili na stari kolosek ali za sada nista...presla sam na ngm

i dalje gajim neku ljubav prema njemu, stvarno ranije nije bilo boljeg casopisa, i uvek cu ga voleti (zvuci pateticno al tako je :lol:) ali cinjenica je da su se izbezobrazili i pokvarili

Strastveni sam kolekcionar Politikinog Zabavnika, jos od kraja 80-ih, ali sebi nikako ne mogu oprostiti sto sam zagubio jedan broj! Naime radi se o broju iz juna mjeseca 1994. godine, koji je posvecen Svjetskom prvenstvu u fudbalu, koje je te godine odrzano u Americi! Ako iko posjeduje taj broj, rado cu mu platiti vrhunsku lovu! Na naslovnoj stranici tog broja, nalazi se pas STRIKER, oficijelna maskota tog Svjetskog prvenstva!!!!

imam broj u sluchaju da ga nisi pronashao

>> nafilovano.sivo@gmail,com

Zabavnik već godinama drži isti nivo kvaliteta. Nisam ga kupovala godinu-dve ali onaj koji sam poslednji kupila, možda 2008, je bio jednako dobar kao i brojevi koje sam kupovala kao mala. Ne znam da li i koliko često menjaju novinare i urednike ali sadržaj i kvalitet novina očigledno ne trpi. Zabavnik je prepun korisnih informacija.

Zabavnik već godinama drži isti nivo kvaliteta. Nisam ga kupovala godinu-dve ali onaj koji sam poslednji kupila, možda 2008, je bio jednako dobar kao i brojevi koje sam kupovala kao mala. Ne znam da li i koliko često menjaju novinare i urednike ali sadržaj i kvalitet novina očigledno ne trpi. Zabavnik je prepun korisnih informacija.

Па сад, у последње време су се мало поправили, иначе сам 200х налетао на текстове преписане из старих издања, златно доба забавника је ипак било пре 90их. Иначе читао сам га негде од 5е до 10е године, а онда га је хиперинфлација учинила недоступним :(

Back