Politika kupujemprodajem sajta takva da ce od 1 moja poceti da naplacuju oglase

Ovo sto planiraju da naplacuju je kikiriki, treba da naplacuju jos 5 puta toliko. Maska za mobilni na Aliexpresu 350 dinara, ista takva na KP 900. Poznanik prodaje neka igrice za starije konzole, ima mesecno cisto 2000 evra.
Da primecujem da na KP precenjuju polovne stvari. Ispada da moj komp sa delovima iz 2018, mogu da prodam minimum soma i dvesta evra i to da se ne cenkam :P

Ne znam za kompove, ali na tim starim igricama je ogromna lova. Poznanik samo to radi i do sada je kupio od istog 2 manja stana, najzanimljivije po njegovim recima da on jos i malo zaradjuje koliko ostali uzimaju.

Sumnjam da i ovi sto valjaju robu sa Aliepxresa manje zaradjuje, nema 20-30% marze, sve se klepa x2 najmanje od ovih jeftinijih stvari. I onda kao problem sto treba da plate 6 evra KP.

Treba im lupiti i porez da placaju, ja radio ne radio treba drzavi svakog meseca da izbrojim 330 evra za pausal, a ovi ne placaju ni furundziji leba.

Е, сад (муслманско мушко име)...
Цијениш да други не воле да не плате ни порез ни разрез, само Срби?
Niko ne voli da plaća porez, ali u Srbiji je to nacionalni sport.

A i zakon je mnogo lakše ovde preveslati nego u US.

Ovde imaš ove što se bune što moraju da plaćaju 800 dinara za stotinu aukcija na K.P.
Kakva je to sorta stipsi?

Niko ne voli da plaća porez, ali u Srbiji je to nacionalni sport.

A i zakon je mnogo lakše ovde preveslati nego u US.

Ovde imaš ove što se bune što moraju da plaćaju 800 dinara za stotinu aukcija na K.P.
Kakva je to sorta stipsi?
Коментарисао сам генерализацију.

Није лако раздвојити те "мале " продавце од оних великих, али и то би се дало решити, рецимо, да се сва плаћања врше онлине, па лепо пореска контролише рачун и одреди порез. Да видиш како би се прочистили ови што зараде по 2 стана на старим игрицама...до 5 станова...

Ali treba svi da smo pametni i slozni da im propadnu te kese da ih opet daju za dz:idea:i da nam plate reklamu popustima
Види, свакако никад ниси добио кесу бесплатно у продавници.
Свака кеса је била урачуната у цене производа, па ти кекс није био 33,45 него 33,46.
Ни један трговац није веверац па да не капира да је то са кесама маркетинг а не добит.
Ја да сам трговац, увео бих два типа кеса, са рекламом и без. Па како ко хоће. Скренеш тему са плаћања, као постоји избор и тако то.

Коментарисао сам генерализацију.

Није лако раздвојити те "мале " продавце од оних великих, али и то би се дало решити, рецимо, да се сва плаћања врше онлине, па лепо пореска контролише рачун и одреди порез. Да видиш како би се прочистили ови што зараде по 2 стана на старим игрицама...до 5 станова...
Nece da moze,obrisem oglas necu da prodam,s kupcem se dogovorim i licno menjam za kravu,prc

Види, свакако никад ниси добио кесу бесплатно у продавници.
Свака кеса је била урачуната у цене производа, па ти кекс није био 33,45 него 33,46.
Ни један трговац није веверац па да не капира да је то са кесама маркетинг а не добит.
Ја да сам трговац, увео бих два типа кеса, са рекламом и без. Па како ко хоће. Скренеш тему са плаћања, као постоји избор и тако то.
Ne zato sto mogu da uzmem vise kesa besplatno i za djubre mi treba a ako je tako i sad placam keks vise pa necu i kesu

Nece da moze,obrisem oglas necu da prodam,s kupcem se dogovorim i licno menjam za kravu,prc
Пореска дође после три недеље и пита одакле ти крава, где је папир а где је и печат, прц.
Нашао си са државом да се коцкаш, па ту нико победио није....

Пореска дође после три недеље и пита одакле ти крава, где је папир а где је и печат, прц.
Нашао си са државом да се коцкаш, па ту нико победио није....
Poklonio mi komsija jer mu zenu odrzavam u zivotu prc

Back