Političko opredeljenje i izbor partnera

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li političko opredeljenje utiče na vaš izbor partnera?

• Da.

glasova: 16 22,2%
  • Da, ali nije presudno.

glasova: 12 16,7%
  • Možda.

glasova: 7 9,7%
  • Svejedno mi je.

glasova: 6 8,3%
  • Jako malo.

glasova: 6 8,3%
  • Ne.

glasova: 25 34,7%

• Ukupno glasova
    72
  • Anketa je zatvorena .
neogeo:
Zatvorice temu, ajmo o ljubavi i politici. U stvari ako me ne smara sa tim, mozda bih i napravila izuzetak. Ali onaj ko pokusava da mi nametne misljenje, ma ajd zdravo!
Ma di ces bre... evo prelazimo na sex...

Sto bi ja Dinkecevu sestru... :lol: ili sta vec ima od lepse rodbine... :lol: Kad mi lupe onaj PDV specijalno sam inspirisan.... :lol: Nedavno mi 1000E u vetar otislo, nestalo... Grrrr... :twisted: :twisted: :twisted: Bolidiku ne volem...

@Ljubo,
dobro de. i ja se posle bas nesto mislih da ce me neko pogresno protumaciti, pa sam se kajala sto nisam napisala bar "ekstremno nacionalistickim". :lol:
a taj fazon "ti si pravnik. ti bi to trebala da znas." to me iskreno malo nervira. meni ne bi palo na pamet da tako nesto kazem lekaru, ekonomisti ili automehanicaru tako nesto za neki pojam koji povezujem sa njima. ne ucimo na faksu ama bas nista o nacionalizmu. :lol: a pravo da ti kazem, ne secam se ni mnogih stvari koje sam ucila i koje bih zaista trebala da znam. nego, da predjem na stvar. nazalost, na ovim prostorima pojam nacionalizma i patriotizma je degradiran i precesto upotrebljavan u nekom ruznom, pogresnom smislu, tako da sam i ja, u neku ruku, pocela tako da ga dozivljavam. osim toga najveci primitivci sebe proglasavaju za nacionaliste, pa mi uslo u usi. izvinjavam se ljubo, nacionalisto nas civilizovani. :D

nego pusti sad to. vidis da se ovde povela prica o tome ko bi kg politicara voleo da privede...dakle...cedo uzmi me...hehehehe...ma sala sala...ima ih i boljih frajera....

Back