Политички земљотрес: Несторовић, Алек Рачић и Шеварлић на истој изборној листи!

Lista Branimira Nestorovića na parlamentarnim izborima:

• Manje od 3%

glasova: 9 56,3%
  • 3-5%

glasova: 1 6,3%
  • 5-10%

• 10-15%

glasova: 2 12,5%
  • 15-20%

• 20+%

glasova: 2 12,5%

• Ukupno glasova
    16
Nestor i Miroljub su Vučićevi ljudi, imaju prostor na režimskim medijima.

Da nisu kandidovali bi se na predsedničkim izborima i tako podigli izlaznost što vodi u drugi krug.

Pošto su nosioci lista na parlamentarnim izborima njihov zadatak je da rasipaju glasove i budu ispod cenzusa što odgovara vlastima.
Mada je i ovo dobra digresija.

Cirkus se nastavlja. Mislim.

Lav ima pametnija posla. Mislim.

Kandidaturom Nestorovica i Sevarlica, lako sve ove desne stranke mogu ispod cenzusa. Ipak, ovde se vidi uticaj Vucica jer da je kandidovao Nestorovica, uzeli bi vise glasova nego kandidaturom Sevarlica, to je direktan uticaj Vucica. Ovako sumnjam da ce preci 3% i oni

Poslednja izmena od moderatora:
Jos jedan Beli Preletacevic, kome je zadatak da odvuce glasove pravoj opoziciji, ako je uopste i ima...
Isto kao i Zavetnica. Samo ona ima zadatak da odvuce glasove nacionalista, rusofila i verskih fanatika.
Ovaj ima zadatak da povuce glasove polupismenih: antivaksera, neopredeljenih i teoreticara zavera.
Ocekivan potez.

Poslednja izmena:
Jos jedan Beli Preletacevic, kome je zadatak da odvuce glasove pravoj opoziciji, ako je uopste i ima...
Isto kao i Zavetnica. Samo ona ima zadatak da odvuce glasove nacionalista, rusofila i verskih fanatika.
Ovaj ima zadatak da povuce glasove polupismenih: antivaksera, neopredeljenih i teoreticara zavera.
Ocekivan potez.
ja veruejm da "prava" opozicija ne glasa za ovakve pacijente!
mislim ce da svi ti bolidi poput Miroljuba + ove koje si naveo pre odvuci glasove SNSu nego opoziciji... ali i svi zajedno kad se spoje nece dobiti ni 1% pa sve njihove kandidature mislim da i nemaju neki preveliki uticaj na ukupan rezultat.

Ocekivan potez.

Tačno.

Država uvek nađe način da svakoj grupaciji da nekog "njihovog", dok oni uzmu glavnicu i vuk sit i ovce tu.

Sad imaš one Levijatane za nekoga ko voli "kuce", imaš Zavetnike ko je malo Rus i to, imaš Nestora koji su antivakseri i misle da im neko drma kavez iz "duboke države" i slično... Za svakoga ima nešto, samo ne diraj SNS i sve lepo.

Ocekivan potez.
Ovo u Srbiji je jedinstveni slucaj. I ovo nam je tragikomika sto se naroda tice. Nema tu boljitka

Ocekivan potez.

Права/суштинска опозиција у тиранији не постоји!

Међутим, негодовање унутар свог чланства снс-а, вучић може решити тако да намести пар странака са 3% са којима може доста значајно управљати у скупштини.

Milica je trenutno mozda najveca opozicija u Srbiji. To ne znaci da u proslosti nije bila bliska vlastima. Ali ko pa nije?
Milosu Jovanovic je SNS skupljao potpise, dokazano u stamapriji u Zemunu. Djilas hvalio Beograd na vodi dok je kohabitirao sa Vucicem. Cuto ima veze sa LJ. Risiticem iz vremena Jula...
Treba videti kako je napadaju navodno nezavisni novinari od kako je pocela da napada vlast i kako joj je narasla podrska. Sve je manje zovu po televizijama, dok od Jovanovica i Seselja ne moze da se zivi.
Pogledati ovo kako najvise proziva vlast,

Cak na kraju Djuka se sa njome najvse raspravlja iako je napadno i vestacki na pocetku prozivao Lutovca i ignorisao Milicu ali ona ih je pogadjala tamo gde boli, za razliku od drugih, pa nije mogao da je ignorise.

Ovo nije novi Beli.

Ovaj može skidati samo glasove Vučiću; nikako opoziciji.

Donekle slično Miroljubu.
Mislim da ne skidaju toliko glasove Vučiću nego više aktiviraju neke apstinente, to su oni što po you tube pišu da su svi isti i da nam treba treća opcija. Samo što takvi nisu dovoljni za neki cenzus.

Back