- Poruka
- 20.959
Na slici se jasno vide elementi utovarivača. Ako me ubediš da je ono avion onda ćeš dobiti nazad 100 dinara, daj to ovamo...Ne može 100 kinti su moje i vadi da te ne tužim. Pogledaj u zakon da imam osnovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na slici se jasno vide elementi utovarivača. Ako me ubediš da je ono avion onda ćeš dobiti nazad 100 dinara, daj to ovamo...Ne može 100 kinti su moje i vadi da te ne tužim. Pogledaj u zakon da imam osnovu.
Pa ja sam bukvalista, sve shvatam ozbiljnoA ti sve moraš da pokvariš? A?
Buldožer i utovarivač i možeš nekako da pomešaš, ali nikako bager sa prethodna dva.Samo slušam godinama kako kenjkaju i jedni i drugi da je ono bio - bager...
Dikan dobija 100 virtuelnih dinara.
Pa ja sam bukvalista, sve shvatam ozbiljno
Buldožer i utovarivač i možeš nekako da pomešaš, ali nikako bager sa prethodna dva.
Kad bi videli sliku bagera, verujem da bi se setili.....
Ja sam se sa jednim malim bagerom (igračka) igrao kao klinac
Mmmm.....a šta je to 100 virtuelnih dinara.
Je li je to platežno sredstvo na krstarici. Može li se time kupiti neki ugled ili titula.
Na slici se jasno vide elementi utovarivača. Ako me ubediš da je ono avion onda ćeš dobiti nazad 100 dinara, daj to ovamo...
Vidi se ULT 160. Bez obzira na instaliranu utovarnu kašiku ne može se reći da je to UTOVARIVAČ jer ta mašina poseduje dodatke da može da bude puno toga. Ako vidiš kašiku ne znači da je utovarivač. I na tenk možeš da instaliraš raonik za čišćenje snega pa je opet tenk. 100 kinti , moje.
A da ovo ULT ne znači
Universal loader tractor
Što znači univerzalni uterivač na točkovima (kao traktor)
Što znači da mu se mogu instalirati različiti tipovi kašika za utovar (kao ona koji ima bager, ili buldožer, napred ili nazad)
LOAD / UTOVARIVANJE, PUNJENJE (na kompu "punjenje u memoriju")
E sad jedino da ne vidi ono - tractor, pa da mi kuka za 100 dinara...
Ma jeste utovarivač.
Takve kod mene pored Morave koriste za utovaranje peska u kamione (kipere)
Može da ima i gusenice i točkove.
Buldožeri i bageri su jači i veći. Obavljaju mnogo veće, masivnije poslove u građevinarstvu i industriju.
Obično neka velika kopanja (na rudokopima), raščišćavanje i pripreme terena pred izgradnju nekih velikih građevinskih objekata.
Dikan je osvojio 100 dinara a ja negde oko 3000 od ostalih koji nisu znali...I ko je osvojio kintu?
Dikan je osvojio 100 dinara a ja negde oko 3000 od ostalih koji nisu znali...
Zato i postoje kvizovi
Šta bii sa S.J., ne završismo raspravu?
Znači, Dikan časti prvu turu, a na tvoj račun žderemo i ločemo do ujutru?![]()
Je li je tura virtualna kao i dinari da odmah počnem da kačim slike?![]()
Fala jasno, pa ne bilo pošteno da je drugačije
Ajde zovi to piće, a Gvozdeni će u međuvremenu da skokne po roštiljčinu!
Fala jasno, pa ne bilo pošteno da je drugačije
Ajde zovi to piće, a Gvozdeni će u međuvremenu da skokne po roštiljčinu!