- Poruka
- 20.959
Pitanje Br.1 - 100 virtuelnih dinara
ŠTA JE VOZIO DŽO?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim, razmišljate... Gde da puknete na prvom pitanju... Blam...
Vreme nije ograničeno, čekaj. Razmišljamo.
Vreme nije ograničeno, čekaj. Razmišljamo.
ŠTA JE VOZIO DŽO?QUOTE]
Ukradenu građevinsku mašinu , i ....? Šta?
ŠTA JE VOZIO DŽO?QUOTE]
Ukradenu građevinsku mašinu , i ....? Šta?
Nije bitno poreklo mašine već - naziv :wink:
Pa ako neko ne zna gradjevinske pojmove, kako misli da izgradjuje ovu zemlju?daj neko lakse za pocetak.............
Nije bitno poreklo mašine već - naziv :wink:
Građevinska mašina zvana ULT: Vadi sto kinti.
Građevinska mašina zvana ULT: Vadi sto kinti.
Niste odgovorili u anketi...
Ako ne glasate / onda ne znate odgovor :wink:
Pa ako neko ne zna gradjevinske pojmove, kako misli da izgradjuje ovu zemlju?
Niste odgovorili u anketi...
Ako ne glasate / onda ne znate odgovor :wink:
Hebiga Iron. Nije laka ova tvoja fizika. Ja dobio keca iz nje kad sam reka da me privlači isti pol.
Koliko imam znanja o građevinskim mašinama (a nemam mnogo) najviše liči na utovarivač.
Bager ima kašiku kojom kopa, i obično je guseničar.
Buldožer takođe ima gusenice, i služi za kopanje na teškim terenima, a za razliku od bagera
koji zahvata, on kopa guranjem
Svi koji su ubedjeni da je ono bager, isplaćuju po 100 virtuelnih dinara Ironu a Dikan naravno, dobija svojih 100 dinara. Meni ostaje čisto negde oko 3500 sa sve rezervnim nickovima, nije loše... Mislim - kviz, znanje...Vozio onu makinu sto se vika bager. Samo ga loooose vozio, zakucav'o se u neke kordone...
A ti sve moraš da pokvariš? A?
Samo slušam godinama kako kenjkaju i jedni i drugi da je ono bio - bager...
Dikan dobija 100 virtuelnih dinara.
Pogrešno. Mašina je kao što sam rekao ULT 160 i može da bude šta hoćeš jer ima izmenjive dodatke, na slici jeste kašika za utovar ali može i da bude drugo nešto. Ispravan odgovor je GRAĐEVINSKA MAŠINA ULT 160.
Eto, ti si dobio 100 kinti, i to virtuelnih, a Srbija je izgubila simbol revolucije. Nadam se da si sad srecan...Svi koji su ubedjeni da je ono bager, isplaćuju po 100 virtuelnih dinara Ironu a Dikan naravno, dobija svojih 100 dinara. Meni ostaje čisto negde oko 3500 sa sve rezervnim nickovima, nije loše... Mislim - kviz, znanje...
Ne pričaj mnogo nego vadi 100 dinara!
Ako je postavljen deo da bi mašina imala funkciju utovarivača onda sigurno nije taxi...