- Poruka
- 20.959

Pitanje Br.1 - 100 virtuelnih dinara
ŠTA JE VOZIO DŽO?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim, razmišljate... Gde da puknete na prvom pitanju... Blam...
Vreme nije ograničeno, čekaj. Razmišljamo.![]()
Vreme nije ograničeno, čekaj. Razmišljamo.![]()
ŠTA JE VOZIO DŽO?QUOTE]
Ukradenu građevinsku mašinu , i ....? Šta?
ŠTA JE VOZIO DŽO?QUOTE]
Ukradenu građevinsku mašinu , i ....? Šta?
Nije bitno poreklo mašine već - naziv :wink:
Pa ako neko ne zna gradjevinske pojmove, kako misli da izgradjuje ovu zemlju?daj neko lakse za pocetak.............
Nije bitno poreklo mašine već - naziv :wink:
Građevinska mašina zvana ULT: Vadi sto kinti.
Građevinska mašina zvana ULT: Vadi sto kinti.
Niste odgovorili u anketi...
Ako ne glasate / onda ne znate odgovor :wink:
Pa ako neko ne zna gradjevinske pojmove, kako misli da izgradjuje ovu zemlju?
Niste odgovorili u anketi...
Ako ne glasate / onda ne znate odgovor :wink:
Hebiga Iron. Nije laka ova tvoja fizika. Ja dobio keca iz nje kad sam reka da me privlači isti pol.![]()
Koliko imam znanja o građevinskim mašinama (a nemam mnogo) najviše liči na utovarivač.
Bager ima kašiku kojom kopa, i obično je guseničar.
Buldožer takođe ima gusenice, i služi za kopanje na teškim terenima, a za razliku od bagera
koji zahvata, on kopa guranjem
Svi koji su ubedjeni da je ono bager, isplaćuju po 100 virtuelnih dinara Ironu a Dikan naravno, dobija svojih 100 dinara. Meni ostaje čisto negde oko 3500 sa sve rezervnim nickovima, nije loše... Mislim - kviz, znanje...Vozio onu makinu sto se vika bager. Samo ga loooose vozio, zakucav'o se u neke kordone...
A ti sve moraš da pokvariš? A?
Samo slušam godinama kako kenjkaju i jedni i drugi da je ono bio - bager...
Dikan dobija 100 virtuelnih dinara.
Pogrešno. Mašina je kao što sam rekao ULT 160 i može da bude šta hoćeš jer ima izmenjive dodatke, na slici jeste kašika za utovar ali može i da bude drugo nešto. Ispravan odgovor je GRAĐEVINSKA MAŠINA ULT 160.
Eto, ti si dobio 100 kinti, i to virtuelnih, a Srbija je izgubila simbol revolucije. Nadam se da si sad srecan...Svi koji su ubedjeni da je ono bager, isplaćuju po 100 virtuelnih dinara Ironu a Dikan naravno, dobija svojih 100 dinara. Meni ostaje čisto negde oko 3500 sa sve rezervnim nickovima, nije loše... Mislim - kviz, znanje...
Ne pričaj mnogo nego vadi 100 dinara!
Ako je postavljen deo da bi mašina imala funkciju utovarivača onda sigurno nije taxi...