Politicki kompas 2013. godine

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vasa orijentacija po testu je

• Levicar - Liberal

• Levicar - Totalitarista

• Desnicar - Liberal

• Desnicar - Totalitarista

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Droid

Legenda
Poruka
51.844
Hajde da vidimo sa anketom kako sada stoji opredeljenost forumasa?

Evo link na politicki kompas pa ga popunite i mozete da prilozite ovde sliku svoje orijentacije.

Secam se da sam pre par godina bio liberalni levicar. A evo kako godine prolaze menja se i covek. Prestao sam da budem saosecajan sa neradnim i nepismenim masama. :D Mada mi cudan ovaj prelazak sa liberala u totalitariste, ali izgleda da je to dobro za nas neuki narod.

dPZc5Kf.png

Poslednja izmena:
Nista gluplje nego izmisljanje nekakvih smerova u politici.

Samo trebas gledati ono sto je u tom trenutku najbolje za tvoju zemlju,nekada je to pociniti zlocin a nekada shirenje mira,nekada otvaranje a nekada zatvaranje granica,ali nikad pristajanje na ponizavanja.

To bre uopšte nije relevantno,prošle godine sam tako nešto popunjavao i ispalo je kao da sam tamo nešto pro URS,LSV,SPS i šta ti ja znam kinds of shit...:lol:

Ma jok to je bila prevara na Blic-u. Ovo je uradjeno kako treba

- - - - - - - - - -

Nista gluplje nego izmisljanje nekakvih smerova u politici.

Ej, a pogotovo u Srbiji. U svetu nije tako. No ne moes ti da objasnis nasim nepismenim glasacima.

Ti si demokratski komunista,kao Vulin!

- - - - - - - - - -

Socijalizam je prelaz ka komunizmu. komunizam je jos "lepse" uredjenje od socijalizma. Ako ces o teoriji.

Sto se prakse tice socjializam ispada manje totalitaran od komunizma. A komunizam nema veze sa utopijom nego je totalitarno uredjenje sa apsolutno drustvenom svojinom.

Baš zbog toga, što je manje totalitaran bio bi prihvatljiviji,sve vrste svojine bi bile omogućene,privatna,društvena,državna i zadružna!

Back