Salle Buddha
Ističe se
- Poruka
- 2.184
povraća mi se od svih naprasno religioznih i politički angažovanih ljudi
neinformisani su, razmišljaju u kutiji, prihvataju tuđe stavove i jedu gov.na žestoko
i muka mi je od svih koji ne umeju da razmišljaju svojom glavom, već mi tamo citiraju vladike, biblije, političare
i je.bem li vam sunce, posvetite život nečem ličnom, sve je otišlo u kura.c kad je u mislima stavljena država i nacija ispred običnog čoveka
Exactly.
Ja sam u ovoj anketi glasao za LDP jer su mi oni jedina opcija koja se donekle zalaze za neke vrednosti koje su u civilizovanom svetu odavno normalne. Ali se nikad ne bih uclanio u politicku stranku, jer su jednostavno ispod mog nivoa. A moj nivo je da sam slobodan da mogu da kazem sta 'ocu i kome 'ocu... sto realno u stranci ne mozes. Onda, prosle god sam posle jednog seminara o omladinskom aktivizmu bla blaa dobio email od predsrednika omladine jedne stranke koji je bio na tom seminaru da im se "pridruzim". Nisam odgovorio. Sama pomisao da ce momak koji ne zna nijedan strani jezik (na seminaru je blejao jer je sve bilo na engleskom), i "neznam" u emailu pise zajedno da mi bude nadredjeni... me je toliko ponizila, makar i u mislima...
Tako da... ako nekad i budem politicki aktivan... bice to ili kao nestranacka licnost... ili cu osnovati svoju partiju

A o klincima koji se loze na neke "pokrete" koji su blago receno bolesni... i zbog kojih svaki put kada dodjem na ovaj forum i procitam te fiks ideje pozelim da se odselim daleko iz Srbije... stvarno ne treba trositi reci... izgubljena generacija... i ne daj boze da vodjenje politike jednog dana pripadne njima.