Политичке странке и њихиве мане. И чему су служили недавни председнички избори?

Zaboravljaš na činjenicu da od razlaza u DOS-u DSS i DS pljuju više jedni po drugima nego po ostalima. To što su formirali ovu nesrećnu vladu 15 min. pre isteka roka je zato što je, da podsetim, Merkelova zvala obojicu i "prenela" im stavove EU.
Koštunicu takvi pozivi više ne interesuju.
Dalje, mislim da niko od njih ne bi rizikovao da ispadne toliko neozbiljan i neodgovoran pa da ponovo formiraju vladu. Kako bi objasnili trošenje para na bespotrebne izbore?
I na kraju, enormno veliko SPS-ovsko glasačko telo koje je okrenulo leđa SPS-u nije otišlo samo SRS-u nego dobar deo je otišao i DSS-u. To su ljudi koji su u Koštunici videli novog umerenog patriotu kakav je u njihovim očima bio i Sloba. Njihovi glasovi nisu i nikada neće otići Tadiću. Za njih je Tadić izdajnik. Zbog njih je Toma i dobio u drugom krugu skoro jednak broj glasova sa Tadićem.
Biće tu svačega. Možda bude odlučivalo jedno poslaničko mesto, a možda uđemo u krizu parlamenta i beskrajno ponavljanje izbora. Srbija je ovo. Sve je moguće.

Naravno, moguće je i da se ljudi prizovu pameti i okanu večnog vođenja nekih unapred izgubljenih ratova. Što će reći, moguće je i da shvate da su podele na izdajnike i patriote besmislene, da od teranja inata nema vajde, da je bolje biti u dobrim odnosima sa najjačim zemljama sveta nego im neprekidno terati kontru...
Jednom rečju - moguće je i da DS lista zbriše SRS. A to će se i desiti, živi bili pa videli.

Izbori su posluzhili da pokazhu da Toma voli kad je drugi ...( a Musa da se zhesti,opet)...
...da je Mloha opet neodredjen...ljuti se kao maloletna devojchica, kojoj je najbolja drugarica "popularnija" od nje...
...o Ludaku ...da ne troshim tastaturu...

Па, то смо и до сада знали:ok:

kostunica je vece zlo za srbiju od samog milosevica!!!
ostali su niko i nista...ljudi bez harizme... niko od njih ne zasluzuje ni da bude predstavnik firme za proizvodnju djubriva... grupacija iskompleksiranih gubitnika koja nista drugo i ne ume da radi nego da se bavi jeftinom, trecerazrednom politikom...
tragicno u celoj prici je to sto su nasli jadan, neobrazovan i neprosvecen srpski narod da mu kroje sudbinu...banda najobicnija!!!
srbiji trebaju NOVI ljudi...kvalitetne licnosti, vrhunski obrazovani strucnjaci, elita!!!
ooooo srbijooooo!!!!!!!!!

vidish...
puno divanimo...a malo radimo...zato se i ponavljamo...
nadam se da se i u maju necemo "ponoviti"...jer bi u tom sluchaju (nadam se) bili i sebi samim smeshni...

Нека народ само понови излазност са недавно одржаних председничких избора па како буде.

Нека народ само понови излазност са недавно одржаних председничких избора па како буде.

napokon da se nas dvojica slozhimo u nechem, sa josh ne uvredljivim slovima...ima nade za Srbiju...:lol:

a za koga da glasaju, majke ti?!!! ccccc
ooooo zivote!!!

Имаће могућност бирања кандидата према својим афинитетима. Понуда је врло шаренолика. Демократију краси велика разноликост и бројност политичких. партија.

Имаће могућност бирања кандидата према својим афинитетима. Понуда је врло шаренолика. Демократију краси велика разноликост и бројност политичких. партија.

hahahahaha....dobro je, konacno da se malo nasmejem!!!!

Браво Дакице...са уживањем читам твоје постове.:)

Ja sam Crnogorac iz Danilovgrada, Đorđo Andesilić, nisam nikada niti ću biti ikakav Rifat. Imam plave oči zato što mi nijedna pra-prababa nije legla sa Turčinom. I nisam musliman, no član jedne masonske lože.

Јес, ти си то као што сам и ја Паоло Мађели. И ја сам масон Мађели, али таквог моје очи не гледаше нити уши чуше!

Back