Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Dominacija na K1

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dominacija na K1
ma znam, uporedjuju nam [hiper]inflaciju sa naci nemackom... sta mislis da propadne dolar, a sve ostale valute se vinu u nebesa?
jel ti shvatas de se ovde deli sakom i kapom, dok vi stezete kais? ko je jaci, ekonomski, to je pitanje., a tih prica o propasti me mani, jer zasto mi mi propali a ne nemacka ili japan? ili smerdoenglezi?
u srb moras da platis da bi te zaposlili, preko veze, stranke, itd, a ovde dovedes radnika, i plate ti sto si veza, samo da taj radnik ostane 3 meseca nor.
firme se zahvaljuju zapoislenima sto su radili za vreme korone tako sto pored prekovevremenog rada koji se placa 1,5 ura, dodatno isplacuju hiljadarke... 'ajd sad, kako cemo mi to da propadnem a vi necete?
trenutno u americi nema posao samo koga mrzi da ide na posao.
za vreme prosle krize, seke, nije bilo ovako - jaki smo bre kao zemlja, ja tii pricam iz prve ruke, a bolelo bi me uvo... dakle, korona prevara nas je jedva okrznula... nas unustrasnji dug macku o rep, a vi cete da placate i te kako!
interesantna analiza situacije u AmericiВук Роксандић, некадашњи фронтмен поп-рок бенда "Руж" (први с лева), јуриле га шипарице које су буквално шизиле за њим, а он потпуни лудак, своју тадашњу девојку избо ножем у наступу лудила, неку малу са Бановог брда, писале тада о томе новине па заташкано, не сећам се да ли је преживела, затим је побегао на Хаваје где је дуже боравио.
Pogledajte prilog 948194
Da, ali nisi objasnio zašto Socialized Medicine a.k.a. Stalin Giving You an Enema, konstituiše dobar program
Obamaker preživeo Vrhovni sud... po treći put. Republikanci na svaki način pokušavaju da ubiju taj zakon, koji omogućava ljudima sa postojećim zdravstvenim problemima da dobiju osiguranje bez plaćanja dodatne premije jer su već bolesni, samo zato što je to Obamina zaostavština.
Rezultat 7-2. Čak je i Ejmi Koni Beret, za koju su demokrate pričale da je postavljena sa ciljem da ubije Obamaker (i poništi Roe v Wade) glasala za njega. I Kavano isto.
trenutno u americi nema posao samo koga mrzi da ide na posao.
za vreme prosle krize, seke, nije bilo ovako - jaki smo bre kao zemlja, ja tii pricam iz prve ruke, a bolelo bi me uvo... dakle, korona prevara nas je jedva okrznula... nas unustrasnji dug macku o rep, a vi cete da placate i te kako!
moze biti, ali ti ne razumes da zivimo u globalizmu, a sto se tice silzzne putanje, pa i sssr je imao istoTo isto i ja kazem, medjutim ti ne razumeš kulurološki i civilizacijski, da takve imperije u svetu kao SAD su propadale iznutra, prihvatajući dekadenciju, hedonizam i iskvarenost.
Zato što ne razume kako je Marksizam ušao u Ameriku i glumi demokratiju kroz populizam !
Watch here on Rumble: the architects of westrn decline, frankfurtska skola, kult-marks itd... kako su se zadesili u usa po univerzitetima, i preuzeli konacno visokoskolstvo... davno smo izucavali eriha froma, zaboravilo se...Prouči Kulturni rat
mislim da vi zivite u lala lendu, a mi ameri proizvodimo soju koju izvozimo kini, hranimo bre kineske slepce koji su zahvaljuci nama amerima sada obnovili svinjski fond prethodno unisten svinjskom kugom, ....e, a od kukuruza pravimo benzin umesto kornflejksa, svaki usa auto mzoe da trosi to gorivo e85Nije problem ubrzati propast SAD-a, već je problem kako će se ranjena i razmažena zver ponašati !
da mi ameri ne izvozimno hranu kini, pocrkali biJel ti vidiš šta se događa u Svetu i zašto SAD ima silaznu putanju, a druge Azijske sile uzlaznu ?
moze biti, ali ti ne razumes da zivimo u globalizmu, a sto se tice silzzne putanje, pa i sssr je imao isto
mislim da vi zivite u lala lendu, a mi ameri proizvodimo soju koju izvozimo kini, hranimo bre kineske slepce koji su zahvaljuci nama amerima sada obnovili svinjski fond prethodno unisten svinjskom kugom, ....e, a od kukuruza pravimo benzin umesto kornflejksa, svaki usa auto mzoe da trosi to gorivo e85
bila je ranjena petrozver, petrodolar, ali sada smo presli vec u novi svetski poredak. samo vama niko nije javio jos da cete da gladujete da bi se neko voz'o kolima
E85 is increasingly common in the United States, mainly in the Midwest where corn is a major crop and is the primary source material for ethanol-fuel production. As of July 1, 2014, there were more than 3,300 fuel stations that offered E85 fuel.[12] E85 as a fuel is widely used in Sweden; however, most of it is imported from Italy and Brazil. E85 was formerly available from the Maxol chain in Ireland, where it was made from whey, a byproduct of cheese manufacturing.[13]
eto tako mistik dok jedes sira da t dupe svira ja gazim ovu moju ljutu makinu
bez ljutnje, ali nemate pojma o usra, samo sto vam fejk njuz servira
Zvučiš uzrujano što ti je propao SSSR.И ?
Нико у САД-у није ни сањао ни писао да ће се СССР распасти 1989.г., па ни Бжежински, који је посветио цео свој живот Демонтирању СФРЈ и СССР !
То су процеси који се нагомилавају и одједном догађају.
Нећете ви материјално пропасти сутра, ви ћете мучно и физички трулити 50 или 100.г.
Телесина је то огромна ! Ви сте само метафизички мртви, јер сте грађански постали политички неспособни...
da mi ameri ne izvozimno hranu kini, pocrkali bi
neka ih nahrane rusi 1.5 mlrds... mozda im zadovolje energetske potrebe, ali HRANA? za hranu ce ih odrati
Food inflation around the corner? Russia to impose 30% tariffs on soybean exports.
by Tyler Durden - Monday, Dec 21, 2020 - 1:21
… around the corner? Russia to impose 30% tariffs on soybean exports
a nama koj ce moj njihove dzidzubidze, jel su nam bas neophodne? ne bih rekao.
nemas pojma gde zivis - pa samo sto su obnovili svinjski fond zahvaljujuci nama... nemoj mi reci ad ne znas da je u kini svinjetona glavna
amerika ce poslednja na svetu da propadne,a vi u srbiji ste tigar po ugledu na azijske, znam, pratim sns trovace
Zvučiš uzrujano što ti je propao SSSR.
Mnogi boljševici su takvih emocija
Šta ti Džeg misliš o Obamacare??Oni veruju u privatno osiguranje
Health care je naravno glupost.Šta ti Džeg misliš o Obamacare??
Moji libertarijanci smatraju da on bespotrebno povećava cene koštanja zdravstvenih usluga, a ja na primer nisam informisan, nailazim na oprečne tvrdnje.
Svi oni će glasati za Beau Bidena 2032.Katastrofa na juznoj us granici
izbjeglice masivno ulaze
Bukvalno Ron Pol priča o tome u poslednje vreme.Health care je naravno glupost.
Nek plate svoje račune ako već hoće Špric
Da, samo što Ron Paul istovremeno ceni KGB.Bukvalno Ron Pol priča o tome u poslednje vreme.
Po njemu je samo postojanje zdravstvenog osiguranja dosta povećalo cenu zdravstvenih usluga.
Meni se sviđa ona ideja privatnih namenskih računa za penziju ili zdravstvo pa i školstvo čak po potrebi.Da, samo što Ron Paul istovremeno ceni KGB.
Šalje sina na RT televiziju i sl
Da, samo što ne vredi se raspravljati sa raznim Pustošima.Meni se sviđa ona ideja privatnih namenskih računa za penziju ili zdravstvo pa i školstvo čak po potrebi.
U obavezi si da imaš takve račune po zakonu i poslodavac ti tu uplaćuje i faktički ti tako isplaćuje bruto platu.
Sad možeš i da podigneš sa njih, ali ofc nije preporučljivo već da stoje tu kad ti zatreba
Health care je naravno glupost.
Nek plate svoje račune ako već hoće Špric