Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, samo što ne vredi se raspravljati sa raznim Pustošima.

Na kraju oni samo kažu: "Ti si neosetljiv na probleme drugih."

Zato ih treba pustiti da naprave Fond komunističke partije, a mi ćemo onda poslovati s onim što ostane
Blagostanje se postiže kroz tržišnu utakmicu, a ako je preskupo to je nedostatak iste.
Socijalna politika nije ključan već sporedan segment.
Mislim to bi isto bilo ko kad bismo delili solidan deo naše plate drugima jer oni ne mogu da zarade.
Besmisleno od starta.

Samo meni je okej da se državni i privatni zdravstveni fondovi takmiče na tržištu pa ko hoće da čeka 8 meseci na VMA neka čeka, ali da nas ne teraju da uplaćujemo tamo.

Благостање се постиже, слободом и суверенитетом. Само слободан човек је најкреативнији човек.

Ви несуверени робови који би сте само нешто да радите, морате да питате своје господаре шта смете да радите и шта смете да конзумирате !

Благостање се постиже, слободом и суверенитетом. Само слободан човек је најкреативнији човек.

Ви несуверени робови који би сте само нешто да радите, морате да питате своје господаре шта смете да радите и шта смете да конзумирате !
Venecuela? 🤭

22. jun 2021.08.05 | Izvor: Tanjug

Nova pucnjava u Koloradu, troje poginulo u trgovačkom centru​

DENVER - Naoružani čovek ubio je policajca i još jednu osobu u trgovačkom centru u predgrađu Denvera, pre nego što ga je policija usmrtila, saopštile su danas vlasti američke države Kolorado.
Policija je intervenisala po pozivu zbog sumnjivog incidenta u blizini biblioteke u gradu Arvada, a oko 15 minuta kasnije stigao je poziv zbog ispaljenih hitaca i pogođenog policajca , saopštio je zamenik šefa policije Ed Brejdi na konferenciji za novinare, prenosi AP.

pucnjava, cikago

Izvor: Tanjug (Armando L. Sanchez/Chicago Tribune via AP)

Prema saopštenju još jedna osoba, za koju se veruje da je na nju pucao napadač, prebačena je u bolnicu gde je preminula, a napadač je tokom razmene vatre sa policijom takođe pogođen i ubijen.
Vlasti nisu dale više detalja o ovom incidentu,kao ni identitete preminulih, ali su saopštile da se veruje da niko više nije bio umešan, iako je ranije policija navela da postoje dvojica osumnjičenih.

Pucnjava se dogodila u Arvadi, 10 kilometara od centra Denvera, u gradskoj četvrti u kojoj se nalaze prodavnice, restorani i druga preduzeća, a samo tri meseca nakon što je naoružani napadač pucao u supermarketu i ubio 10 ljudi, uključujući i policajca, u Bolderu, oko 32 kilometra od Arvade.
-------------------------------------------------

Sve se poubijaše ovi merikanci.

Ми смо бар овде свесни да смо утамничени затвореници у ланцима од америчке елите од 1944.г. и то из неких пропалих и заосталих геополитичких разлога блоковских времена, док ти мислиш да ниси роб, већ да учествујеш у политици (светској политици)?
da si ti meni ziv i zdrav, a ja sam izgleda postao rob salse, mild - umacem ove white rounds i ne mogu da se zaustavim

e moram da idem da kupim jos salse, i soka sa probioticima

Poslednja izmena:
Meni se sviđa ona ideja privatnih namenskih računa za penziju ili zdravstvo pa i školstvo čak po potrebi.
U obavezi si da imaš takve račune po zakonu i poslodavac ti tu uplaćuje i faktički ti tako isplaćuje bruto platu.
Sad možeš i da podigneš sa njih, ali ofc nije preporučljivo već da stoje tu kad ti zatreba
ja sam upao u firmu gde pouzdano znam da su mi kolege milioneri, pa se i meni za godinu dana zapatilo nekih 10k

Poslednja izmena:
22. jun 2021.08.05 | Izvor: Tanjug

Nova pucnjava u Koloradu, troje poginulo u trgovačkom centru​

DENVER - Naoružani čovek ubio je policajca i još jednu osobu u trgovačkom centru u predgrađu Denvera, pre nego što ga je policija usmrtila, saopštile su danas vlasti američke države Kolorado.
Policija je intervenisala po pozivu zbog sumnjivog incidenta u blizini biblioteke u gradu Arvada, a oko 15 minuta kasnije stigao je poziv zbog ispaljenih hitaca i pogođenog policajca , saopštio je zamenik šefa policije Ed Brejdi na konferenciji za novinare, prenosi AP.

pucnjava, cikago

Izvor: Tanjug (Armando L. Sanchez/Chicago Tribune via AP)

Prema saopštenju još jedna osoba, za koju se veruje da je na nju pucao napadač, prebačena je u bolnicu gde je preminula, a napadač je tokom razmene vatre sa policijom takođe pogođen i ubijen.
Vlasti nisu dale više detalja o ovom incidentu,kao ni identitete preminulih, ali su saopštile da se veruje da niko više nije bio umešan, iako je ranije policija navela da postoje dvojica osumnjičenih.

Pucnjava se dogodila u Arvadi, 10 kilometara od centra Denvera, u gradskoj četvrti u kojoj se nalaze prodavnice, restorani i druga preduzeća, a samo tri meseca nakon što je naoružani napadač pucao u supermarketu i ubio 10 ljudi, uključujući i policajca, u Bolderu, oko 32 kilometra od Arvade.
-------------------------------------------------

Sve se poubijaše ovi merikanci.
to tamo normalno postalo

Colorado Mayor Bans Pledge Of Allegiance At Board Meetings — Then Gets Triggered After Members Recite It Anyway, Threatens To Remove Them (VIDEO)

izdajnici 'oce d'ukinu ameeriku https://en.wikipedia.org/wiki/Pledge_of_Allegiance

mnoze sa kao pacovi, demorats

Survey: Students Are Ashamed Of Being American After College Education

pa, odrecite se onda

Trans Female BMX Athlete Representing the US Threatens to Burn American Flag on Podium if She Wins at Olympics This Summer

odreknu se neki visuljka, odseku ga, pa postanu cupi, ali malo sutra, ... sto se ne bi odrekli i neke tako zemlje

p.s. vi jos uvek ne shvatate u sta se pretvaramo? izopacitelji na svim frontovima

hrk, pljuc, sve je ovo zbog antihrista koga cekaju neki, mnogi, a on vec bio i umro

Poslednja izmena:
ja sam upao u firmu gde pouzdano znam da su mi kolege milioneri, pa se i meni za godinu dana zapatilo nekih 10k

Ти си корисник система (роб), који се не пита ни за шта, а умишља да је систем (естаблишмент)... :kafa: ... ДругоСрбијански комплекси и иденификација са западном субкултуром

Робови не утичу на политику, али уопште !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back