Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Balkanizacija USA

Balkanizacija od USA.PNG

Seriously, Biden/Obama are going to continue on this path of undermining U.S. energy production until they are thrown out of office, either by the overwhelming shame of the election fraud lawsuits which recall Senators from Arizona, Georgia and Michigan, the mid-term elections which brings a more pro-Trump GOP to power or by military force. ...

A Critical Shift in the War for Oil

I think the win here is clear and the days of U.S. adventurism in the Middle East are numbered.

Bomb bomb bomb Iran
pa jel ste zato sklonili trampa, jer je bio cvrst, ubio sulejmanija? eto sad ce da dobiju sve, da udju u eu, da obore cenu rusima, a mi ameri cemo da se slikamo cekajuci u redu za gorivo - sve zahvaljujuci bajdenu

proglasite bajdena sad mirotvorcem b.i., ... tekst je odlican, zato sam ga postavio, link, a ukratko: ceo svet na dobitku. samo mi ameri na gubitku, zato ste navijali za bajdena... anglocionisti su zavrsili karijere, a osovina zla kako je zovete se ucvrstila - to je nasa surova realnost

bajden je uradio i dalje radi odlican posao za iran, ruse, nemce

Poslednja izmena:
:eek::hahaha::hahaha1:
Bajden će jasno saopštiti Putinu da Vašington neće dozvoliti Moskvi da krši ljudska prava.
Nije popio terapiju.:deda2:
MA, JOK, NAPUNICE GA RUSI PARAMA, I DACE MU SKRIPTU STA TREBA DA IZJAVI
sve tvrdnje da je tramp ruski covek su bajdenovo ogledalo
bajden radi za rusko-kinesku osovinu, samo cekamo da napastvuje neku devojcicu i da ga skembamo! ceo svet vidi da ih salece non-stop!

Joe Biden Received Campaign Cash From Top Russia Lobbyist Before Waiving Sanctions on Nord Stream 2 Pipeline

Добро, није све тако црно.

Ево баш сад је дипломирало још 1,000 војних пилота САД. Биће и даље журки по Трећем Свету.

3000.jpg
RTXML49-1024x619.jpg

imaju Amerikanci onaj Memorial Day shopping weekend
Tu se, koliko sam ja razumeo prevod, može kupi jevtinije po magazana u ime palih za američku ekonomiku po trećem svetu...

Čudi me da naši liberal-bizmizmeni i genaralni kapo-uvoznici plasirali samo "Crni Petak" kao tekovinu a nisu uveli "1999" ili "1941" ili "1914"?
I to je bilo zbog nekih para...ok neki drugi su ginuli al zato se menjao saldo na računu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back