MJK
Elita
- Poruka
- 18.267
Balkanizacija USA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel i ti pratis Antifa kanale?Rekao sam vec puno puta nema tu mira
podjela od USA
pa jel ste zato sklonili trampa, jer je bio cvrst, ubio sulejmanija? eto sad ce da dobiju sve, da udju u eu, da obore cenu rusima, a mi ameri cemo da se slikamo cekajuci u redu za gorivo - sve zahvaljujuci bajdenuBomb bomb bomb Iran
You are a Houthi sympathizer.pa jel ste zato sklonili trampa, jer je bio cvrst? eto sad ce da dobiju sve, da udju u eu, da obore cenu rusima, a mi ameri cemo da se slikamo cekajuci u redu za gorivo - sve zahvaljujuci bajdenu
ne uvjekJel i ti pratis Antifa kanale?
a ti si trampovka koja podrzava saudi glavosece, koji sada imaju priliku da izdaju izrael i okrenu se iranuYou are a Houthi sympathizer.
MA, JOK, NAPUNICE GA RUSI PARAMA, I DACE MU SKRIPTU STA TREBA DA IZJAVI
Bajden će jasno saopštiti Putinu da Vašington neće dozvoliti Moskvi da krši ljudska prava.
Nije popio terapiju.![]()
Добро, није све тако црно.
Ево баш сад је дипломирало још 1,000 војних пилота САД. Биће и даље журки по Трећем Свету.
![]()
Rusija, prema svojim potrebama, može da priključi/isključi potreban broj država zarad ekonomskog blagostanja.Globus je mnogo bolji od USA
Svideće ti se kako će nova USA izgledati
zamisli da su narušili liberal-fašizam?Moze se reci da reps ludaci su i dobro prosli kako su radili i sta su hteli da postignu ... apsolutno ludilo.
A uBosni nije vam stigao Lidl ... steta morate preko Drine pa uSrbiju u shoping.historija njima ništa ne znači...oni su samo potrošači...ukratko ovce...
https://tv.gab.com/media/60b3ede813...=9c63f594-1712-4034-a6dd-aca89fde6dcf&r=1080p
Vidjeces gotova je USAНишта од тога. СССР је тај који се распао.
I Djekna?Vidjeces gotova je USA
Vidjeces gotova je USA