Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Nije li to sjajan tim , John Iadarola je ateista btw.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za Vahabiste a protiv šiita.Mnoge demokrate u USA su protiv rata u Jemenu. Pustoš je u tom klubu a ti si neokon warhawk.
Pogledaj prvi post, rekao sam da mi je naslov odvratan i da mi nije jasno zasto Kaspija nastupa pod tim naslovom.Ali tebe buni ono Young Turks i The Young Turks aka TYT ... nije isto , bukvalno si explodirao zbog naslova.
Ne bi tu bila KAspija brutal na visokom polozaju da su to neki nacisti... svasta.
Skini burku, ne vidis dobro.Ja sam za Vahabiste a protiv šiita.
Pustoš je za Rafida Madžus (šiite).
Tu je zanimljivo da Bolesnici koji pričaju da je islam veliko zlo, istovremeno obožavaju Šiitsku veroispovest.
To je naučni dokaz da je šiizam laž
Nekad je bio konzerva.
Pogledaj prvi post, rekao sam da mi je naslov odvratan i da mi nije jasno zasto Kaspija nastupa pod tim naslovom.
Nisam rekao da su oni nacisti, ali je degutantno da peru ime ljudi koji su pocinili genocid.
Posto je Bajden proglasio ubijanje Jermena genocidom, mislim da ce se vise pricati o tome i bice vise poredjenja nacista i mladih turaka.
Vidis koliki je gap od konzerve do demokrate.Nekad je bio konzerva.
I time si se ofirao da ne znaš šta znači "young turks." To je kao da si rekao "Neki novi klinci," a onda te neko ispravlja: "Nije on klinac!"Pogledaj prvi post, rekao sam da mi je naslov odvratan i da mi nije jasno zasto Kaspija nastupa pod tim naslovom.
Dobro, možda stvarno ne bi bilo loše da promene naziv kanala. Realno brend im je ocrnjen.
Mislis da je Uguru to bila tuzna vest ?
Oni su ocigledno pravi progresivci![]()
Ali na tom kanalu nema klinaca i ima samo jedan Turčin.I time si se ofirao da ne znaš šta znači "young turks." To je kao da si rekao "Neki novi klinci," a onda te neko ispravlja: "Nije on klinac!"
Gledano je ... posle toliko godina ... mozda i predstavljaju sta je trebalo da bude Young Turks a ne ono ...Dobro, možda stvarno ne bi bilo loše da promene naziv kanala. Realno brend im je ocrnjen.
Tu je zanimljivo da Bolesnici koji pričaju da je islam veliko zlo, istovremeno obožavaju Šiitsku veroispovest.
The term "Young Turk" is used to signify "an insurgent person trying to take control of a situation or organization by force or political maneuver."Ali na tom kanalu nema klinaca i ima samo jedan Turčin.
Мекејн је имао врло добар разлог за мржњу према левици уопште и Русима у детаљу, јер гa је руски SA-2 оборио изнад Ханоја где су га потом пет година мучили. Из Ханој Хилтона је само чудом извукао живу главу и целог живота је био у здравственим проблемима.
Русофоб је, рецимо, Хилари Клинтон, чија негативна искуства са Русима су непостојећа, али чија мржња гори жаром хиљаду сунаца.
Da ali kad bi ti kritičari imali debatu sa nekim Šiitom.То није тако чудно ако имаш одговарајућу перспективу.
Снага која омогућава директан утицај је резервисана за ретке нације и/или појединце. What the weak can do, tho, is take on the spoiler's role. Шити су као убедљива мањина у исламском свету идеални као страна коју подржаваш да би ослабио Ислам у целини.
Ne vidim nikakvu rusofobiju KlintonoveМекејн је имао врло добар разлог за мржњу према левици уопште и Русима у детаљу, јер гa је руски SA-2 оборио изнад Ханоја где су га потом пет година мучили. Из Ханој Хилтона је само чудом извукао живу главу и целог живота је био у здравственим проблемима.
Русофоб је, рецимо, Хилари Клинтон, чија негативна искуства са Русима су непостојећа, али чија мржња гори жаром хиљаду сунаца.
Traže da se zabrani turski narod
Dobro, možda stvarno ne bi bilo loše da promene naziv kanala. Realno brend im je ocrnjen.
Ne vidim nikakvu rusofobiju Klintonove
Naseo si na propagandu kremaljskog naroda
pustos komentarise
Aha, neki genocidni klinci.I time si se ofirao da ne znaš šta znači "young turks." To je kao da si rekao "Neki novi klinci," a onda te neko ispravlja: "Nije on klinac!"
To H u Fath nije nemo nego zvučno.Фат аш-Шам
Sta je ovo?