Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda može mjk da ga dešifruje lol

Амерички Тито, Свемоћни Бритва, води народ у нове победе.

Зли Бен Шапиро скичи од једа.

biden-ap-1611220809.jpg

Da i to samo Ameri pod Trampom ...

Pogledajte prilog 923618
.
Па то кажем.

Споразум је преговаран десетак година.

Учествовили су и сагласили се сви који у овом свету нешто значе.

И потпуно је несхватљиво да један политички аутсајдер какав је Трамп раскине тај споразум јер га је накнадно пажљиво ишчитао, па нашао у њему "нешто".

Објашњење које сам овде навео негде сам прочитао и најлогичније ми је објашњење оваквог лудила :mrgreen:

.

.
Па то кажем.

Споразум је преговаран десетак година.

Учествовили су и сагласили се сви који у овом свету нешто значе.

И потпуно је несхватљиво да један политички аутсајдер какав је Трамп раскине тај споразум јер га је накнадно пажљиво ишчитао, па нашао у њему "нешто".

Објашњење које сам овде навео негде сам прочитао и најлогичније ми је објашњење оваквог лудила :mrgreen:

.
Nema dokaza , znaci nesto drugo u pitanju...
Obicno ih Britanija prati ali ovde nisu , znaci nesto drugo , konflikt.

Nema dokaza , znaci nesto drugo u pitanju...
Obicno ih Britanija prati ali ovde nisu , znaci nesto drugo , konflikt.
.
Па нико га није пратио и како да га прати?

Десет година су највећи стручњаци бистрили и утаначили споразум.

Сви га потписали и како сада да кажу, ма били смо будале што смо потписивали, хвала Трампе што си нам отворио очи.

Трампа као инвеститора грађевинских пројеката прво инетресује ко се и колико уградио.

.

.
Па нико га није пратио и како да га прати?

Десет година су највећи стручњаци бистрили и утаначили споразум.

Сви га потписали и како сада да кажу, ма били смо будале што смо потписивали, хвала Трампе што си нам отворио очи.

Трампа као инвеститора грађевинских пројеката прво инетресује ко се и колико уградио.

.
I sta je saznao , daj nam taj poznati text.

I sta je saznao , daj nam taj poznati text.
.
Ма прочитао сам давно на неком од њихових форума, па ако су слагали мене и ја лажем вас...

Мсм у крајњем, небитно је, али је цела ситуација толико надреална да ми је ово било најсувислије објашњење.

Учествовали су и са америчке стране неки озбиљни људи и саветовали потписивање.

И онда дође потпуни аматер у међународним односима и ето, не може. Зашто? Јебемлига...
.

.
Ма прочитао сам давно на неком од њихових форума, па ако су слагали мене и ја лажем вас...

Мсм у крајњем, небитно је, али је цела ситуација толико надреална да ми је ово било најсувислије објашњење.

Учествовали су и са америчке стране неки озбиљни људи и саветовали потписивање.

И онда дође потпуни аматер у међународним односима и ето, не може. Зашто? Јебемлига...
.
Izrael zeli rat sa Iranom, a Tramp je trazio izgovor da ga zapocne.
Nije neka misterija zasto je Tramp povukao SAD iz dogovora sa Iranom.

Izrael zeli rat sa Iranom, a Tramp je trazio izgovor da ga zapocne.
Nije neka misterija zasto je Tramp povukao SAD iz dogovora sa Iranom.
.
Они увек могу да зарате са Ираном и не видим где би их овај споразум спречавао.

Иранци су им заробили неке морнаре, па оборили дрон, оптужени су да помажу побуну у Ираку, да су ракетирали С. Арабију, да снабдевају оружјем и ракетама побуњенике у Јемену итд.

Изговора за рат је било и биће више него довољно.

Овде није проблем Иран већ сви потписници испадају светски магарци, да не говорим о поверењу међу државама када се споразум овако високог нивоа једноставно поништи.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back