Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pritiska ih opasno, ali za sada se jogune.
Treba joj veci cekic.
Pelosi_Thor.jpg

Izgleda da ce biti Impicmenta, ali kao da nisu sigurni sta posle toga.

Ништа, онда ће Микајло Ђоко (Мајк Пенис) да буде председник 3 дана, и онда ће да се врати у ону сиву пустару коју назива домом да се самобичује у кукурузишту да окаје своје грехе.

А онда долази Бритва Џо, реинкарнација императора Нерве, и почиње доба 5 добрих председника, док 2060. не дође неки луди Комод опет да нам загорча живот.

Али ја ћу тад слушати Лили Марлен у старачком дому па ће бити свеједно.

Шалим се, то су најбоље године (69,99), бићу Председник Бундестага.

Ништа, онда ће Микајло Ђоко (Мајк Пенис) да буде председник 3 дана, и онда ће да се врати у ону сиву пустару коју назива домом да се самобичује у кукурузишту да окаје своје грехе.

А онда долази Бритва Џо, реинкарнација императора Нерве, и почиње доба 5 добрих председника, док 2060. не дође неки луди Комод опет да нам загорча живот.

Али ја ћу тад слушати Лили Марлен у старачком дому па ће бити свеједно.

Шалим се, то су најбоље године (69,99), бићу Председник Бундестага.
Dobar broj senatora je u sedamdesetim, bices dobar parlamentarac. :ok:

Ne znam sta ce se desavati, deluje mi kao da svi zele da doguraju do 20. januara bez nekog velikog ludila.

Dobar broj senatora je u sedamdesetim, bices dobar parlamentarac. :ok:

Ne znam sta ce se desavati, deluje mi kao da svi zele da doguraju do 20. januara bez nekog velikog ludila.

Да, када ме буду питали студенти Журналистике ко ми је био узор, рећи ћу им "Кад порастем бићу Чак Шумер". Генерација Гама ће заплакати.

Ја се надам да ће га формално импичовати, да казне Магалаштине.

Да, када ме буду питали студенти Журналистике ко ми је био узор, рећи ћу им "Кад порастем бићу Чак Шумер". Генерација Гама ће заплакати.

Ја се надам да ће га формално импичовати, да казне Магалаштине.
Sve je haoticno. Javio se jasan sukob medju konzervativnim republikancima i MAGA, koji ide dotle da Tramp zeli da prisvoji titulu "konzervativan" i republikanci ga otvoreno kritikuju i pozivaju ga da da ostavku, ali nisu voljni da mu presude u Senatu.
Dobar pritisak se vrsi i na Hawley, vise nego na Kruza, verovatno jer je mladji i ima manje prijatelja.

Prica koju pricaju MSM vuce na Izdaju, organizovanje puca i planiranje ubistva, kad bi to mogli da dokazu, to bi bila ozbiljna robija. Pitanje je da li mogu.

Dalje pretnje napadima i izvodjenje jos nekog napada bi moglo da pretvori MAGA u deklarisanu teroristicku organizaciju i onda je cak i moguce da Tramp zaglavi zatvor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back