i ja kazem, primitivniPrimitivizam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja kazem, primitivniPrimitivizam...
Gerilsko ratovanje.FBI warns that Trump fans are planning another 'huge uprising'
https://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=12413277
FBI: Naoružana grupa prijeti pobunom u svim američkim državama
https://www.antenam.net/svijet/185211-fbi-naoruzana-grupa-prijeti-pobunom-u-svim-americkim-drzavama

Za sada ceka da sam odustane.Јел га сменила Фенси Ненси?
Za sada ceka da sam odustane.
Pritiska ih opasno, ali za sada se jogune.Ништа од тога.
Предводник слободног света, Мати Пелосија, мора да интервенише.
Pritiska ih opasno, ali za sada se jogune.
Treba joj veci cekic.
Izgleda da ce biti Impicmenta, ali kao da nisu sigurni sta posle toga.Schluß mit lustig!
Хоћемо Импичмент.
Izgleda da ce biti Impicmenta, ali kao da nisu sigurni sta posle toga.
Dobar broj senatora je u sedamdesetim, bices dobar parlamentarac.Ништа, онда ће Микајло Ђоко (Мајк Пенис) да буде председник 3 дана, и онда ће да се врати у ону сиву пустару коју назива домом да се самобичује у кукурузишту да окаје своје грехе.
А онда долази Бритва Џо, реинкарнација императора Нерве, и почиње доба 5 добрих председника, док 2060. не дође неки луди Комод опет да нам загорча живот.
Али ја ћу тад слушати Лили Марлен у старачком дому па ће бити свеједно.
Шалим се, то су најбоље године (69,99), бићу Председник Бундестага.
Dobar broj senatora je u sedamdesetim, bices dobar parlamentarac.
Ne znam sta ce se desavati, deluje mi kao da svi zele da doguraju do 20. januara bez nekog velikog ludila.
Njoj ni kompas ne pomaze hahaha
Odlican 5Не помаже, компас мајко, из сутерена магинога.
Лијек су јој, стара моја, медна уста Драмфојлова.

Sve je haoticno. Javio se jasan sukob medju konzervativnim republikancima i MAGA, koji ide dotle da Tramp zeli da prisvoji titulu "konzervativan" i republikanci ga otvoreno kritikuju i pozivaju ga da da ostavku, ali nisu voljni da mu presude u Senatu.Да, када ме буду питали студенти Журналистике ко ми је био узор, рећи ћу им "Кад порастем бићу Чак Шумер". Генерација Гама ће заплакати.
Ја се надам да ће га формално импичовати, да казне Магалаштине.
sto si dosao bas ovde da kmecis i places za bajdenom,Не помаже, компас мајко, из сутерена магинога.
Лијек су јој, стара моја, медна уста Драмфојлова.

Mozda se pali posle 00:00?Где је Смоки да нам каже да је тзв. трамп* прогласио Маршални Закон.
Odmara , skuplja sa Parler-a nove urote.Где је Смоки да нам каже да је тзв. трамп* прогласио Маршални Закон.