Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto je bilo izgleda sa Mladoturcima.

Scandal ERUPTS Between Young Turks And Former Employee, Raising Questions Of What 'Left' Means​

Sukob izmedju Džimija Dora i Mladoturadi hahaha. Pratio sam pomno, šou živi. Čak i Kajl je bio upleten. Došlo je i do ličnog nivoa, Džimi komentarisao kratku suknju Ane Kasparian i kako se saginjala pred njim. 😂
Ključno je bilo oko Sirije i nekog novinara.

Sukob izmedju Džimija Dora i Mladoturadi hahaha. Pratio sam pomno, šou živi. Čak i Kajl je bio upleten. Došlo je i do ličnog nivoa, Džimi komentarisao kratku suknju Ane Kasparian i kako se saginjala pred njim. 😂
Ključno je bilo oko Sirije i nekog novinara.

Inače zaboravih da ti kažem Cassandra Fairbanks je na The Gataway Pundit, sajtu koji se smatra sajtem teoretičarem zavera, a hvali je Tim Pool i mnogi ljudi koje ja poštujem.
https://www.thegatewaypundit.com/author/cassandraf/

Izgleda da je kod njih percepcija da "Vučić" kontroliše medije i određuju ko je ozbiljan novinar, a ko sprovodi "linč-silovanje-nasilje" i ostale rasističke i alt-rajt teorije zavera.:lol:

1626643270559.png

Pundit i we love trump...slobodarski mediji.mp3
Kvalitet novinarstva nema veze sa političkim afinitetima.

Tim Pool je Anti-Establishment i čak je na kraju postao Pro-Trump iako će na primer reći da su zavere oko "samoubijanja" nekih ljudi "vezanih" za Klintonove čista neosnovana teorija zavera.

A ironija je da je on čak i umereni levičar u smislu da podržava Universal Healthcare itd.

Crvena i Tim Pool su Anti-Establishment i zato su kao Pro-Trump iako u suštini i nisu za njega već za Ron Pola ili neku drugu opciju.
Oni te elite smatraju iskorumpiranim i lošim za Ameriku i američki narod.

Kvalitet novinarstva nema veze sa političkim afinitetima.

Tim Pool je Anti-Establishment i čak je na kraju postao Pro-Trump iako će na primer reći da su zavere oko "samoubijanja" nekih ljudi "vezanih" za Klintonove čista teorija zavera.

A ironija je da je on čak i umereni levičar u smislu da podržava Universal Healthcare itd.

Crvena i Tim Pool su Anti-Establishment i zato su kao Pro-Trump iako u suštini i nisu za njega već za Ron Pola ili neku drugu opciju.
Oni te elite smatraju iskorumpiranim i lošim za Ameriku i američki narod.
Baš čudo Tramp nije elita 😂

Baš čudo Tramp nije elita 😂
Ni meni to nije jasno zašto on nije uspeo da se ukorporira u elitu.
A odgovor je prost.
Iz istog razloga zbog kog je menjao funkcionere ko čarape.

Citat iz Kuma: "Pustićemo vas da budete na čelu naše male flote, ali svi brodovi moraju ploviti u istom smeru".

To je suština Trampovog problema. On je hteo da ruši globalizaciju i stvari radi na svoj suterenistički način zbog čega i jeste skinut.
Ja lično ne verujem da je Culture War toliko bitan da su rušili Trampa zbog toga i to deluje kao klanje vola zbog kile mesa, jer Culture War je nešto što se radi decenijama maltene i Trampove dodatne 4 godine nisu mogle to ne znam kako da poremete, čak je njegov šabanizam mogao i da ide na korist Culture War.

Suština je dakle da je on rušio globalizaciju, NATO i evroatlantske strukture i USA moć u svetu i da je zato skinut.

Citat iz Kuma: "Pustićemo vas da budete na čelu naše male flote, ali svi brodovi moraju ploviti u istom smeru".

Suština je dakle da je on rušio globalizaciju, NATO i evroatlantske strukture i USA moć u svetu i da je zato skinut.
To i nije citat iz Kuma. Možda iz karate kida

Da rušio je globizaciju i zato eksperti kažu da je budala

Džimi je levičar koji kao i Kajl tvrdi da je čitava priča Tramp ruski čovek fejk, veliki je i protivnik intervencija baš kao i Kajl. Mladoturad je po pitanju Rusije i Sirije isto što i CNN i tu je došlo do sukoba sa Džimijem i Kajlom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back