- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sukob izmedju Džimija Dora i Mladoturadi hahaha. Pratio sam pomno, šou živi. Čak i Kajl je bio upleten. Došlo je i do ličnog nivoa, Džimi komentarisao kratku suknju Ane Kasparian i kako se saginjala pred njim.Nešto je bilo izgleda sa Mladoturcima.
Scandal ERUPTS Between Young Turks And Former Employee, Raising Questions Of What 'Left' Means
Takoe , ima šta da se komentariše dok suterena crvena luda širi glupe teorije zavera haha.Sukob izmedju Džimija Dora i Mladoturadi hahaha. Pratio sam pomno, šou živi. Čak i Kajl je bio upleten. Došlo je i do ličnog nivoa, Džimi komentarisao kratku suknju Ane Kasparian i kako se saginjala pred njim.
Ključno je bilo oko Sirije i nekog novinara.
Inače zaboravih da ti kažem Cassandra Fairbanks je na The Gataway Pundit, sajtu koji se smatra sajtem teoretičarem zavera, a hvali je Tim Pool i mnogi ljudi koje ja poštujem.Sukob izmedju Džimija Dora i Mladoturadi hahaha. Pratio sam pomno, šou živi. Čak i Kajl je bio upleten. Došlo je i do ličnog nivoa, Džimi komentarisao kratku suknju Ane Kasparian i kako se saginjala pred njim.
Ključno je bilo oko Sirije i nekog novinara.

Kvalitet novinarstva nema veze sa političkim afinitetima.Pundit i we love trump...slobodarski mediji.mp3
U penziji ćeš mahati SNS zastavicom pred 90-godišnjim senilnim i Doživotnim Vučićem.Rekoh već da je odlazak trampa Vučića baš pogodilo a ti i dalje lupas pa lupas...

Baš čudo Tramp nije elitaKvalitet novinarstva nema veze sa političkim afinitetima.
Tim Pool je Anti-Establishment i čak je na kraju postao Pro-Trump iako će na primer reći da su zavere oko "samoubijanja" nekih ljudi "vezanih" za Klintonove čista teorija zavera.
A ironija je da je on čak i umereni levičar u smislu da podržava Universal Healthcare itd.
Crvena i Tim Pool su Anti-Establishment i zato su kao Pro-Trump iako u suštini i nisu za njega već za Ron Pola ili neku drugu opciju.
Oni te elite smatraju iskorumpiranim i lošim za Ameriku i američki narod.
Ne može on doživetu moji starost, već mu ispada kosa sa glave i keca ga novinar do VMA.U penziji ćeš mahati SNS zastavicom pred 90-godišnjim senilnim i Doživotnim Vučićem.![]()
Ben šatiro ima užasne tikove, ne mogu to gledati..Ja od tih desničara pratim samo Ben Šapira. Pratio sam pre Aleksa Džonsa jer je bio urnebesan, američki Vučićević. Ali ga banovali sa you tube. Pratiću i tog Tim Pola sada.
Ni meni to nije jasno zašto on nije uspeo da se ukorporira u elitu.Baš čudo Tramp nije elita![]()
Već si jednom omanuo za DrampfaU penziji ćeš mahati SNS zastavicom pred 90-godišnjim senilnim i Doživotnim Vučićem.![]()

Daj Bože da omanem i sada.Već si jednom omanuo za Drampfa![]()

To i nije citat iz Kuma. Možda iz karate kidaCitat iz Kuma: "Pustićemo vas da budete na čelu naše male flote, ali svi brodovi moraju ploviti u istom smeru".
Suština je dakle da je on rušio globalizaciju, NATO i evroatlantske strukture i USA moć u svetu i da je zato skinut.
Tim Pool nije desničar.Ja od tih desničara pratim samo Ben Šapira. Pratio sam pre Aleksa Džonsa jer je bio urnebesan, američki Vučićević. Ali ga banovali sa you tube. Pratiću i tog Tim Pola sada.
Opet si nesiguran u analize koje serviraš na krsti...Daj Bože da omanem i sada.![]()
Ali je prsotina kao i Jimmy.Tim Pool nije desničar.
Prsotina??Ali je prsotina kao i Jimmy.
Čim ga ti pratis..Prsotina??
Nemaš pojma.
Ni pod razno to ne možeš da kažeš za njega.
Ozbiljan novinar.
Čovek ne troluje i ozbiljan je oko provere informacija.Čim ga ti pratis..
Kako ste ubedili sebe da je Tramp i dalje predsednik USA.Čovek ne troluje i ozbiljan je oko provere informacija.
Cassandra Fairbanks je trolčina i ona se prepucava i svađa po tviteru i troluje, ali ovaj tip je maximalno ozbiljan.
Šta ti nije jasno?