MJK
Elita
- Poruka
- 18.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma lozi teмислиш?
Da, Bajdena su verovatno izglasali Japanci i IndonezaniPresident Trump: “Should I Run Again? Maybe I Won’t HAVE To!”
a to znaci sta?
promozgajte malo, jer mi nemamo predsednika, bajden sigurno nije, na stranu sto su ga idioti priznali, vecina amera nije
amerikanci nisu, jel ti vidis da pise ovde ko je predsednik, zasto ne banuju ovo ako je bajden predsednik kao i ostalo sto su banovali?Da, Bajdena su verovatno izglasali Japanci i Indonezani
Ne Amerikanci
Wait till you see what’s going to happen! Great, great things are going to happen for our country. There’s never been anything like it
Svakog Predsednika USA dozivotno oslovljavaju takoamerikanci nisu, jel ti vidis da pise ovde ko je predsednik, zasto ne banuju ovo ako je bajden predsednik kao i ostalo sto su banovali?
President Trump Releases a Statement Warning Against Democrats’ Attorneys Stealing the Election
samo slep ne vidi sta ide, da ce bajden da bezi da ne pokaki noge - svi znamo da on NIJE PREDSEDNIK, osim mozda vucicu i satelitima
Maricopa County Supervisor Steve Gallardo Knows What Is Coming – BEGS Senate To End Audit
Report: Over 168,000 Ballots Missing Chain of Custody in Cobb County, GA
samo slep ne vidi propast demokretena, dok je i oni sami vide, ali badava
DISASTER: NYC Elections Are So Corrupt that Even Insane Far-Left Mayor De Blasio is Calling for an Audit
napunili su gace, i kao sad glasaci zasluzuju, a u stvari se spremaju za bezaniju lopovi
ako u istom tekstu za jednog stoji predsednik, a za drugog ne stoji, i ako isti tekst govori o izbornoj kradji, ja onda ne znam sta tebi jos treba da shvatis?Svakog Predsednika USA dozivotno oslovljavaju tako
Ne znam zasto je to komplikovan koncept za tebe
Oružane snage SAD zajedno sa arapsko-kurdskim oružanim formacijama "Sirijskih demokratskih snaga" nezakonito kontrolišu teritoriju na severu i severoistoku Sirije u provincijama Dejr el Zor, Haseke i Raka, gde se nalaze najveća nalazišta nafte i gasa Sirije.Kako se navodi, kolona od 45 kamiona i cisterni sa naftom i pšenicom napustila je sirijsku provinciju Hasake na severu Iraka, preko ilegalnog graničnog prelaza "Valid".
Ne znam dal si primetio da citiras idiotski sajt, koji vrsi poredjenje 2 razlicita mesta u 2 razlicita vremenska intervala, i onda iz toga izvodi zakljucakako u istom tekstu za jednog stoji predsednik, a za drugog ne stoji, i ako isti tekst govori o izbornoj kradji, ja onda ne znam sta tebi jos treba da shvatis?
MUST SEE… COMPARE AND CONTRAST: Which Candidate Won the 2020 Election? – Independence Day Edition
Pogledajte prilog 960144
Nego zasto ti to citas, to je pitanje
Main stream media even went so far as to post pictures of him riding a road bike to attest to his fitness to be president.Ajde sto je to idiotski, i namenjeno ljudima koji su glupi ko_kurac
pa, da, ali kod vas skupljaju ljude po firmama i podmicuju i prete da idu na miting,a tramp kada organizuje... kako objasnjavas njegovu veliku popularnost i pored cenzure i mrznje medija?Ovaj Tramp je stalno u kampanji kao i kod nas Vučić. Nebitno da li je vlast ili opozicija, ponaša se kao da su izbori svakog meseca.![]()
Ma lako je njemu da glumi budalu..Ovaj Tramp je stalno u kampanji kao i kod nas Vučić. Nebitno da li je vlast ili opozicija, ponaša se kao da su izbori svakog meseca.![]()