Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi učenik-otpadnik bio je Mađar Đerđ Lukač, agent Komiterne. “Kao jedino rešenje sam video revolucionarno uništenje društva. Do menjanja vrednosti na svetskom nivou, ne može da dođe bez poništavanja starih vrednosti i stvaranja novih, što čine revolucionari“, rekao je Lukač. Kao komesar za kulturu u režimu Bele Kuna, Lukač je svoje „demonske“ ideje, kako ih je sam nazvao, sproveo u delo kroz ono što je postalo poznato kao „kulturni terorizam“.

Kao deo tog terorizma, uveo je program radničkog seksualnog obrazovanja u mađarske škole. Deca su učila o slobodnoj ljubavi, seksualnim odnosima, arhajskoj prirodi porodičnih pravila srednje klase, zastarelosti monogamije i nevažnosti religije, koja oduzima čoveku sva zadovoljstva. I žene su pozvane da se pobune protiv seksualnog morala tog doba.

Lukačev cilj u promovisanju razuzdanosti žena i dece, bio je uništenje porodice, tog jezgra hrišćanstva i Zapadne kulture. Pet decenija nakon što je Lukač pobegao iz Mađarske, njegove ideje su oduševljeno prihvatili promoteri „seksualne revolucije“.

demcrap.jpg

Štivo za forumaše... Inače, zašto braon ljudi-žene imaju tako veliku glavu?

kalifornija moli za struju; mislim, mogu oni na papiru, ili na netu da napisu da su bogati koliko hoce, ali sede u mraku i mole naS DA IM POSALJEMO STRUJU, da se rashlade malko, erkodisni itd

California Begs For More Electricity As Shift To Renewable Power Leaves State In The Dark

Fu demorats fags! - u prevodu: cvarite se ******!

ako se rasturite, ko ce hraniti milione obojenih? moze al da budzet bude zajednicki. :hahaha:
oko novca/para cemo se posvadjata, pazi sta ti kazem... amer je u stanju da trpi svakakva sranja, ali bre da mu zavlacis ruku u dzep, to ne.

pa amer kada ti trazi pljugu da mu das, on drzi dolar ili 50 centi da ti plati... ja to nigde nisam video sto u americi videh i doziveh, ej da mu ja prodam iz moje pakle par cigareta...??? nece da se ogrebe, ja mu nudim 1 za badava, a on 'oce 2 da plati??? i to mi se desilo bar 10 puta... ma evo ti i 2 badava, necu bre tvoje pare!

tako se 1 kolega grebao svaki dan, i ja ga sacekam na plati i kazem mu da mi dodje pola pakle, da plati... i covek izvadi pare i da mi, i ja mu dodam jos jednu-dve cgareet, da ima da pusi, dok ne kupi od plate... naplatim mu vise da se ne grebe kao poslednji slepac, ako moze da shvati...

poenta je da budzet nema sansi da nam bude zajednicki, nego pare na sunce, ili neka odhebu u 3skocima! a posebno cemo oguliti kalifornicane koji nemaju struju

Poslednja izmena:
То што пропадају разни градови и савезне државе, ништа не значи за моћ САД.Сиромаштво је саставни део капитализма, и то што је пропао неки Детроит, не значи да САД неће нападати неке удаљене земље и пљачкати их.
Kapital se samo seli, ali ne i moc iza njega

Ako Micigen padne 2% u GDP a Ohajo i Dzordzija porastu po 2%, Amerika je u plusu

Outsorcing proizvodnje neke korporacije,na primer Epla,u Kinu ili Indoneziju, ne cini Epl slabijim, vec povecava kapital kapitaliste,i samim tim moc vlasnika te i svake druge korporacije

Epl je poceo da seli delove produkcije iz Kine u druge, jeftinije zemlje, kao i druge korporacije

Mic po mic. Kina gubi time dugorocno, druge zemlje dobijaju dugotocno. Kapitalista uvecava kapital.

Sledece nedelje ulaze na Tajvan
Taiwan je kinezki
tu USA ne moze nista
mogli su malo provocirati
ali i to vise ne
super sila no. 1 je Kina, USA ne moze vise
da stiti svoje granice a Biden i njegovi su border patrol povukli, zato i teske svade sa Texas, Texaner govore otvore o secesiji od USA
i sa njima 25 jos us drzava,
BLM akcije su se jos masivno pojacale,
sukobi sa bjelcima, crncima i Mexikancima u USA se svaki dan pojacaju
ima destricte gdje nema vise policije,
sve manje pravde i zakona u USA,
svak protiv svako,
Californija banova 17 jos us drzava,
Mexikanci hoce sada otvore da se grancice
pomaknu u koristi Mexika

US dugovi javni
https://www.gold.de/staatsverschuldung-usa/
ako tako dalje ide do 2023/2024 moze biti 35000-40000 mrd US$
a do 2025/2026
da totalno explodira
i da bude 50000-60000 mrd US$
ili cak i preko 60000 mrd US$
us ekonom Peter Schiff
govori otvoreno da je
Fed izgubila totalnu kontrolu uvezi us dugova
i da moze totalno da dugovi explodiraju i preko 70000 mrd US$
to znaci totalna katastrofa za USA
Mexico
gori
okean

Da

ali i ovo je istina
US dugovi javni
https://www.gold.de/staatsverschuldung-usa/
ako tako dalje ide do 2023/2024 moze biti 35000-40000 mrd US$
a do 2025/2026
da totalno explodira
i da bude 50000-60000 mrd US$
ili cak i preko 60000 mrd US$
us ekonom Peter Schiff
govori otvoreno da je
Fed izgubila totalnu kontrolu uvezi us dugova
i da moze totalno da dugovi explodiraju i preko 70000 mrd US$
to znaci totalna katastrofa za USA

Kapital se samo seli, ali ne i moc iza njega

Ako Micigen padne 2% u GDP a Ohajo i Dzordzija porastu po 2%, Amerika je u plusu

Outsorcing proizvodnje neke korporacije,na primer Epla,u Kinu ili Indoneziju, ne cini Epl slabijim, vec povecava kapital kapitaliste,i samim tim moc vlasnika te i svake druge korporacije

Epl je poceo da seli delove produkcije iz Kine u druge, jeftinije zemlje, kao i druge korporacije

Mic po mic. Kina gubi time dugorocno, druge zemlje dobijaju dugotocno. Kapitalista uvecava kapital.
Измештањем индустрије у Кину, добијају амерички капиталисти али губе амерички радници.

Баш сам приметила нешто што је новије у САД , некако другачије ..

Када гледамо и пратимо друштвене мреже , дешава се један нови феномен , нова енергија
код црначке популације као и код белаца , који су сами по себи у подели..

Код црначке популације у САД се може приметити нови талас агресивног националног буђења , баш тако НАЦИОНАЛНОГ црначког буђења ..

Црнци се труде да што више истакну свој положај као НАЦИЈА да се огаде од Америчке нације ..

Желе своју нацију једном речју , желе црнци а желе очигледно и други ..

То је први пут нешто што се примећује а може да води у распад државе .

Ако имате једну државу и уместе једне нације АМЕРИЧКЕ имате више од две ..онда имате ситуацију са СФРЈ 90тх ..

Црнци праве своју нацију од своје расе . то је новије дешавање

Баш сам приметила нешто што је новије у САД , некако другачије ..

Када гледамо и пратимо друштвене мреже , дешава се један нови феномен , нова енергија
код црначке популације као и код белаца , који су сами по себи у подели..

Код црначке популације у САД се може приметити нови талас агресивног националног буђења , баш тако НАЦИОНАЛНОГ црначког буђења ..

Црнци се труде да што више истакну свој положај као НАЦИЈА да се огаде од Америчке нације ..

Желе своју нацију једном речју , желе црнци а желе очигледно и други ..

То је први пут нешто што се примећује а може да води у распад државе .

Ако имате једну државу и уместе једне нације АМЕРИЧКЕ имате више од две ..онда имате ситуацију са СФРЈ 90тх ..

Црнци праве своју нацију од своје расе . то је новије дешавање
Dogodine rat.
Nada poslednja umire u bumera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back