Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
САД на коленима и то на кукурузу ..колена јој крваре..

Који хаос и анархија , колка количина мржње међу народом .
sve je to od Coca Cole i McDonaldsa
loša hrana
loše varenje
velika razdražljivost

evo od kako muljam pivski kvasac ovo sranje u Americi mi postalo i zabavno

Joe Biden Nato GIF by GIPHY News

Biden’s troubling history of plagiarism​

Joe Biden has a long history of stealing other politician’s and academics thoughts, words, even expressions and personal stories. Although he’s running his campaign on “authenticity” it’s clear, Biden is anything but. Here’s a look at his long and troubling record of lies, deceit and clear misrepresentation.

Read more:https://american-herald.com/2020/07/13/bidens-troubling-history-of-plagiarism/

pa sta cekaju? da su imali pameti vec bi

samo idioti su mogli da priznaju bajdena za predsednika, a svi znamo da su izbori pokradeni

a sta ti mislis zasto mi ameri pravimo sprdacinu od demokratije?

da nemate vi sa vucicem mozda postene izbore?

Kako kada je SAD izvukao nedemokratski iz jaruge bandita i avanturistu Broza, a ne Dražu koji vam je spasavao pilote, rušeći priznatu savezničku Monarhiju.

I sada ti mene pitaš kako ćemo mi marionetska kvazi republika kojom upravljate vi Amerikanci od 1944.g. da oslobodimo Srbiju iz vaših okova, a potom dolazimo i vas Amerikance da vadimo iz Američkih okova.

Evo nas, samo što nismo ... :kafa:

Jel ti vidiš gde ste zaglibili i gde ste stigli sa tim vašim glupim postavkama "dobrih diktatura" (Džejn Kirk Patrik)

Ruljokratski ste razjebali svetsku republikansku Strukturu. !!! To je danas mrtva struktura.

Vaše Narandžaste revolucije i revolucionari, trockisti i kultur marksisti su trenutno u vašem dvorištu i slave pobedu !

to ti se zove perestrojka, prestrojavanja, reorganizacija, samo sto spolja ne izgleda bas obecavajuce

Кроз Историју пол. философије, како су друге империје пролазиле, уопште не изгледате добро !

Ни једна Империја таквог ранга као САД, није пала споља, већ изнутра, дугим труљењем и трошењем залиха.

Hvala sto si nam otkrio avetinjski kanal sa kog crpis politicku filozofiju.
Bumerska posla.

Nisi mogao za 1 min. pregledati, a ima jedno 15 min, i kritika tvog bomerskog porekla !

Kreću od tvog čukundede, od vremena Karla Marksa i kako su do tebe transgeneracijski preumili kultur-marksizmom i spremili te za sadašnje propalo nekulurno stanje u SAD-u.

Ruljokrato !

Patrick Joseph Buchanan (/bjuːˈkænən/; born November 2, 1938) is an American paleoconservative political commentator, columnist, politician and broadcaster. Buchanan was an assistant and special consultant to U.S. Presidents Richard Nixon, Gerald Ford, and Ronald Reagan, and was an original host on CNN's Crossfire.[1] He sought the Republican presidential nomination in 1992 and 1996. In 2000, he was the Reform Party's presidential nominee. His campaign centered on non-interventionism, illegal immigration, and opposition to free trade, and he selected educator and conservative activist Ezola Foster as his running-mate.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back