Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam pitanje koje mozda nije u vezi sa temom...

U 10 filmova 2021 godine sam video kako radnice u baru, kaficu , diskoteci izazivaju tuce, huskaju na prebijanje i ozbiljno otimaju od klijenta kusur ako ne ostavi tips od 20%...

To je mozda 25% filmova iz 2021 koje sam ja gledao..

Da li je to slucajnost da se radi takva propaganda novog trenda, ili se nesto menja drasticno pa je nasilje opravdano ako ne postujes neiskazano a prisiljeno primitivno obicajno pravo od 20%...?

Вук Роксандић, некадашњи фронтмен поп-рок бенда "Руж" (први с лева), јуриле га шипарице које су буквално шизиле за њим, а он потпуни лудак, своју тадашњу девојку избо ножем у наступу лудила, неку малу са Бановог брда, писале тада о томе новине па заташкано, не сећам се да ли је преживела, затим је побегао на Хаваје где је дуже боравио.

Noćno_kupanje_(omot)[1].jpeg

Mislio sam da su Sandule, Nogo, Mila i Radule najveći trampisti u Srbiji ali izgleda da je to ovaj Rosanda. Ništa nije gotovo!
Тражио сам по нету о томе како је певач групе "Руж" Вук Роксандић својевремено избо ножем своју девојку по стомаку, пре него је запалио у САД, али ништа не могу да нађем. Све је избрисано. Догађај се десио почетком деведесетих и заташкано је све; вероватно су малој маторци били радници. А њему су маторци сигурно били "нешто", јер у супротном не би се баш тек тако заташкао случај о коме су тада писале и новине; кренула је чак и новинска прича да је био увучен у неку секту јер је на саслушању причао како му је сам непоменик наредио да је избоде, а онда је све "заборављено". Остали су само спотови његове групе "Руж", из неких за младе много лепших времена као из снова...

Poslednja izmena od moderatora:
Srbija je zrtva , svakakvi bumeri u Srbiji samo kukaju da je zapad zlo ...
Istovremeno govore USA se više ne pita, sad je slabija a navijaju da Tramp pobedi i da se vrati jer ipak su svesni da se pita duboko u sebi čim smatraju da je on bolja opcija od Bajdena. Da se ne pita i da je slabija onda bi bilo svejedno ko pobedjuje na izborima.

Poslednja izmena:
16. jun 2021.18.02 | Izvor: Tanjug

Pucnjave u Čikagu: Petoro ubijeno, desetoro ranjeno​

ČIKAGO - Petoro ljudi je ubijeno, dok je desetoro ranjeno u Čikagu, u tri odvojene pucnjave.
Četiri muškarca i žena su pogođeni iz vatrenog oružja oko 21.20 u blizini Garfild parka u utorak na zapadnoj strani Čikaga, a verovatno je bilo "nekoliko počinioca zlodela", dodala je policija.

pucnjava, cikago

Izvor: Tanjug (Armando L. Sanchez/Chicago Tribune via AP)

Oni su hitno prebačeni u obližnje bolnice, gde je utvrđeno da je muškarac (38) u kritičnom stanju, javio je AP.
Pucnjava se dogodila 16 sati nakon što su tri žene i muškarac ubijeni, a četiri osobe ranjene iz vatrenog oružja u kući u južnom delu grada, na Saut Sajtu.
Policija još nije uhapsila nikoga zbog iz obe pucnjave, niti su uhapsili počinioca trećeg incidenta u kojem je ubijen tinejdžer (16), koji je stradao u utorak uveče u naselju Gadž park.
Policija je dodala da je napadač otvorio vatru na njega i na još jednog muškarca (20), koji je u kritičnom stanju.
----------------------------------------------------------------------------
Ovo više i nije neka vest ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back