Politička situacija u Crnoj Gori

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Demokratski front (Mandić, Knežević, Medojević)

glasova: 62 53,0%
  • ES, Demokrate, URA (Spajić, Bečić, Abazović)

glasova: 25 21,4%
  • DPS, SD, SDP (Đukanović, Brajović, Krivokapić)

glasova: 30 25,6%

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Crnogorci jesu porijeklom Srbi ali se vremenom razvila posebna nacionalna svijest. Isto kao sa Bošnjacima.
A sta vam znace ova dva prsta u obliku slova L :hahaha:

70535f0a1dd68bde1c04f4f8ecce3653.jpg

Атеисти не би требали пуно да се брину о СПЦ.
Тај резон хрватска православна црква и босанска православна црква су тековине НДХ.Пропале тековине.
Мислим да се није распала та наци држава ишло би се у том правцу да нулирају Србе у Бих и Хрватској пошто их је било превише да све покољу у Јасеновцу.
А тај Војин Мијатовић је као нека СДП струја-љевичар.Страшно је колико су људи данас необразовани и непотковани историјом.
За мале паре лупа глупости...јадно.
Naslednici drljevica.

Ja sam mislio da si ti Srbin i to jos za DF :D Ne znam zasto sam to bio umislio ali takav sam utisak imao jedno vreme :D Moguce da sam te pobrkao sa nekim.
Lik je suncokret.
Na temi o Ukruini čas pljuje Ruse a hvali Ukre, čas hvali Ruse a pljuje Ukre, čas pljuje sve a hvali sebe kako je objektivan.

A sta vam znace ova dva prsta u obliku slova L :hahaha:

70535f0a1dd68bde1c04f4f8ecce3653.jpg
L kao Luzeri

Ovo je vec postojalo od 2006. godine kada su sve eprahije na tlu Crne Gore objedinjene u "Pravoslavnu crkvu Crne Gore". To Milogorcima ne da nije bilo dovoljno vec su hramove te crkve pokusali da otmu tj. nacionalizuju kao njihovi ocevi nacije ranije.
Ko god misli da ce se sa anti-srpskim elementom u regionu uspostaviti "mir" tako sto ce im se izlaziti u susret i zadovoljavati njihovi apetiti je budala na kvadrat. Istorijski gledano Srbi su to radili proteklih 100 godina pa vidimo rezultate nasih pruzenih ruku.

Ovo je vec postojalo od 2006. godine kada su sve eprahije na tlu Crne Gore objedinjene u "Pravoslavnu crkvu Crne Gore". To Milogorcima ne da nije bilo dovoljno vec su hramove te crkve pokusali da otmu tj. nacionalizuju kao njihovi ocevi nacije ranije.
Ko god misli da ce se sa anti-srpskim elementom u regionu uspostaviti "mir" tako sto ce im se izlaziti u susret i zadovoljavati njihovi apetiti je budala na kvadrat. Istorijski gledano Srbi su to radili proteklih 100 godina pa vidimo rezultate nasih pruzenih ruku.
Ово је потекло као идеја из Митрополије Црногорско приморске.

Sa stanovista vere tj. pravoslavlja je takvo delovanje zabranjeno i potpada pod etnofiletizam. Kanonska crkva u Crnoj Gori je SPC, ali taj koji u tu crkvu ide samo zbog ovog "srpska" ili ne ide zbog ovog "srpska" i nije pravi vernik.
Ko ne prihvata i ne zeli SPC na svojoj teritoriji i samim tim ne ide u tu crkvu NEMA pravo da insistira na unutrasnjem ustrojstvu te crkve. Svestenstvo i vernici su ti koji o tome vode racuna. Organizacije crkvenog karaktera su aktivne u Crnoj Gori tako da ko ne zeli u crkvu zbog prefiska uvek moze da potrazi alternativu.
Ja sam primera radi ulazio i u rumunsku i u bugarsku pravoslavnu crkvu. Nije mi bio nikakav problem. Ni na kraj pameti mi zapravo nije bilo da tu crkvu tretiram kao mesto gde ne mogu da se molim samo zbog prefiksa.

Ово је потекло као идеја из Митрополије Црногорско приморске.
Да ли си пренио објаву чисто да је примимо "к знању" или и ти подржаваш ову (наопаку) идеју и промовишеш је или си је пренио као потенцијално опасну по СПЦ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back