Politička situacija u Crnoj Gori

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Demokratski front (Mandić, Knežević, Medojević)

glasova: 62 53,0%
  • ES, Demokrate, URA (Spajić, Bečić, Abazović)

glasova: 25 21,4%
  • DPS, SD, SDP (Đukanović, Brajović, Krivokapić)

glasova: 30 25,6%

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U septembru 2021, Podgorica i Kijev potpisali su Sporazum o prijateljstvu. Večeras, našim ukrajinskim prijateljima šaljemo poruku da čvrsto stojimo uz njih. Neka živi slobodna, nezavisna, demokratska Ukrajina! May long live free, independent, democratic Ukraine!
tako veli druga polovina u crnoj gori..haos i dole

Smatramo neprihvatljivim skandiranje prijetnji na račun ruskog rukovodstva, saopšteno je iz ambasade Ruske Federacije u Podgorici, povodom protesta Ukrajinaca koji žive u Crnoj Gori. Kako su izjavili, 24. februara u blizini zgrade Aambasade Rusije u Podgorici održan je nesankcionisani miting djela ukrajinske dijaspore Crne Gore, koja ima antiruska raspoloženja, na kojem se okupilo oko 40 ljudi.

Zakuvava se

274227359_2507836046043499_6910791742272163303_n.jpg

I sta imas od osyde ili podrske..samo ce se jos vise podelit narod u crnoj gori..e to ce biti rezultat navijanja..

Pravo da ti kažem meni je velika tuga u srcu kad sam vidjela agresiju na Ukrajinu.

Imam i ja i svom okruženju koji se prvo zapale na to kao,e braća rusi,onda kažem što mislim i dodaju pa jeste grozno je to.

Nisu to podjele,to je prosto ljudski.

Rekoh emotivno pogađa i moje prijatelje iz Rusije koji mole na ulicama da ne bude rata.

nije df kriv nego mediji milovi koji prenose ovakve informacihe

Ma kakvi mediji ovi pjevaju agresoru, na ulicama.

Sramota me je svih njih.

Pravo da ti kažem meni je velika tuga u srcu kad sam vidjela agresiju na Ukrajinu.

Imam i ja i svom okruženju koji se prvo zapale na to kao,e braća rusi,onda kažem što mislim i dodaju pa jeste grozno je to.

Nisu to podjele,to je prosto ljudski.

Rekoh emotivno pogađa i moje prijatelje iz Rusije koji mole na ulicama da ne bude rata.

Ma kakvi mediji ovi pjevaju agresoru, na ulicama.

Sramota me je svih njih.
Da nisi procitala ne bi ni znala..ako je na nekom coska neko uzvikivnuo rusija ne znaci da su protesti zbog toga odrzani...Al neko oce to da tako predstavi i on ne zeli dobro crnoj gori..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back