Politicka odluka da se jednima daju pare a drugima ne

gde sam to rekao ?
Ne obracam se licno tebi, nego uopsteno, sve je vise ovakvih navoda i razmisljanja vrlo cudnih.

I lekari su naravno ponekad krivi za mnogo sta, ali u konkretnom slucaju kao i uvek, veze ih Hipokratova zakletva i ne mogu da se pobune jer bi to znacilo obustavu rada i samim tim nehumano postupanje, sve i da se ne slazu sa nekim odlukama od strane (zdravstvenih) vlasti..

Ne obracam se licno tebi, nego uopsteno, sve je vise ovakvih navoda i razmisljanja vrlo cudnih.

I lekari su naravno ponekad krivi za mnogo sta, ali u konkretnom slucaju kao i uvek, veze ih Hipokratova zakletva i ne mogu da se pobune jer bi to znacilo obustavu rada i samim tim nehumano postupanje, sve i da se ne slazu sa nekim odlukama od strane (zdravstvenih) vlasti..
Hipokrat svojim zakletnicma kaže: Pomozi svakom, bilo koje vere, bilo koje boje kože, prijatelju, neprijatelju, bilo kad --> (parafrazirano)

u zakletvi nigde ne stoji da to treba biti i na silu, protiv nečije volje

A na osnovu cega zakljucujes da je neko zao? Zato sto ne podpada pod tvoj moralni kisobran?
Ne govorim o pedofilima, ubicama i slicno. Vec o osobama ciji moralni kompas nije kao i tvoj.
ZNA se valjda sta je moralno a sta ne imas savest. Takodje imamo Bibliju. BOG je postavio moralna merila a i da neces da priznas nBoga imas savest i razum. SVAKO normalan zna da je nemoralno ili zlo ubiti silovati zlostavljati a ja imam moralan kompas onako kako sam vaspitana moralno psiholoski ispravno

ZNA se valjda sta je moralno a sta ne imas savest. Takodje imamo Bibliju. BOG je postavio moralna merila a i da neces da priznas nBoga imas savest i razum. SVAKO normalan zna da je nemoralno ili zlo ubiti silovati zlostavljati a ja imam moralan kompas onako kako sam vaspitana moralno psiholoski ispravno
Moralno nemaa veze sa Biblijom, pogotovo ne u knjizi gde se opsuje najveci genocid ikada od nekog pravednog kao sto je bog, zato prestani da lupetas.
Da al tebi je nemoralno da se slavi rodjendan zato sto te je neko ubedio u te gluposti, da imas seks pre braka i slicna sranja.

Postoje neki koji kazu
"Daju ljudima pare kako bi primili vakcinu a vakcina ubija kao sto ubijaju i maske za lice za zastitu od nepostojeceg virusa -Covid 19 . Ubijaju i rukavice ali manje.Zato ih manje i preporucuju"
Neki drugi kažu
"Sa vakcinama je isto kao sa drogom.Prvo ti daju besplatno /oni kažu "džaba"/ a posle naplaćuju"
Ovo nisu moje tvrdnje.Samo sam tako čuo.A čuo od nekih i da korona ne postoji i da ne dozvoljavaju obdukciju.

Pa ja pisem o kafanama da mi nedostaju, a ne o kretanju.

Ali one mi nedostaju samo pod uslovom da za sve bude stanje normalno, ne mogu da se osecam slobodnom ili opustenom sve dok to svi ne budu.
sta ja da kazem, zatvorene od novembra,
vise od pola godine,
kod vas su bile zatvorene samo 2 nedelje,
a onda su otvorili baste,
ne znam kako ti nedostaje

Postoje neki koji kazu
"Daju ljudima pare kako bi primili vakcinu a vakcina ubija kao sto ubijaju i maske za lice za zastitu od nepostojeceg virusa -Covid 19 . Ubijaju i rukavice ali manje.Zato ih manje i preporucuju"
Neki drugi kažu
"Sa vakcinama je isto kao sa drogom.Prvo ti daju besplatno /oni kažu "džaba"/ a posle naplaćuju"
Ovo nisu moje tvrdnje.Samo sam tako čuo.A čuo od nekih i da korona ne postoji i da ne dozvoljavaju obdukciju.
Ovo podvuceno je moguc scenario, ali ako su tako mislili, bar kod mene, presli su se.
sta ja da kazem, zatvorene od novembra,
vise od pola godine,
kod vas su bile zatvorene samo 2 nedelje,
a onda su otvorili baste,
ne znam kako ti nedostaje
Pa nedostaje mi jer necu da izigravam nesto sto ne ide, bar ne dok ne prestane epidemija. Nije to to.
nema uslovljavanja ?
Nema. Ko te cime uslovljava?

Back