Politicka odluka da se jednima daju pare a drugima ne

Pa niko ih nije terao da se odmah vakcinisu, ima vremena do 31. maja.

Samo, ne verujem da su se bas bake i deke gurale, pre ce biti da su to mladji. Iskreno govoreci, zalosno, ali takav je zivot uopste zalostan sada, i nema mesta moralisanju.
Covek jednostavno nije "pametan" danas, sta da radi.
kad se ta nadoknada za vakcinisanje daje, pre ili posle ?

Ne znam da li se prica ili je vec donesena odluka da oni koji se ne budu vakcinisali nece moci da se lece od korone (ili mozda jos necega).
To bi bilo ne diskriminacija nego direktno kršenje Ustava i svih zakona, a da ne pominjem koliko bi tako nešto neljudski bilo.

Ono što sam ja čuo da se priča još nezvanično je da neće ostvariti bolovanje od 100% kako je dosad ukazom bilo u slučaju covid-19 bolovanja, nego samo regularno zakonski od 65% od proseka u poslednja 3 meseca kako i jeste u svim ostalim slučajevima.

To što je šizoje izleteo sa nekom nemuštom izjavom je verovatno posledica da nikada nigde nije radio pa "mučenik" verovatno i ne zna šta je bolovanje i kako to ide.

Diskriminacija bi bila kad neki ne bi imali mogućnost da se vakcinišu, a pošto svi imaju onda nije. Poređenje s Aušvicom je blago rečeno neprimereno.
Delimicno se slazem. Stvar izbora ne treba da uslovljava hoces li dobiti dodatnih 3k ili ne.
Al 3000din nije nesto puno pa se masa ne buni.
Meni je veci problem aj sto se o trosku drzave vrsi ( besplatno znaci ) vrsi promena pola dok recimo ukoliko ne uslovljavas odredjene kriterijume drzava nece da finansira vestacku oplodnju koja je jedno 30x jeftinija.

Tema je tendenciozna jer autora zabole patka što deo nezaposlenih neće dobiti 60€ jer su na prepad javili ko je sad na evidenciji taj dobija. Gleda iz svog jaslaroško-dokonopolitikanskog ugla.

Takodje čak i @nesko101 tupi o svemu sem o zemsovima sa Kosova koji će dobiti 100€ ako rade tj 200€ ako ne rade a znamo da po Beogradu drže firme registrovane na penzionere iz familije kako ne bi izgubili doživotno izdržavanje od Srbije (rep. minimalac + pio + zdravstveno) kao "raseljena lica" iako su birali vreme i način dolaska u Beograd.

Stidite se!
To je kad proleteri iz naroda glume demokratiju, ljudska prava i kapitalizam.

Poslednja izmena od moderatora:
Мају прц'о онај из СПС што крао по елитним становима.

Како се зваше?

Онај маникен.

Жарко Симић беше?

Нађох. Жељко Симић.

3688_img-1458909762_ls.jpg
Jel taj ziv? I jel se pelcovao?

Sasvim je normalno da onaj ko ima vecu silu odredjuje pravila, po vasim seljackim previlima, pa cemu bukao oko par hiljada koje mozete da dobijete uz uslov da ste isti kao ostali gradjani ili da ih ne dobijete jer ste razliciti?
Sto bi vama neko pomagao kada vi ne bi pomagali drugima?
gledaj ti zemljače svoga posla, šta ti imaš sa mene, ovaj filizofira (kontra mojoj filizofiji)....

i ostale logike ljudi iz prirode :lol:

Back