Политичка нетрпељивост међу Србима

Шта вам је битније?

• Странка

glasova: 0 0,0%
  • Ја сам локал патриота и не контам о чему причаш

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
e tu spadaju oni sto ne veruju u Crkvu i Boga a veruju u navedene lenjivce(naravno da pod ovim ne mislim na prave socijalne slucajeve)...kao sto vidis,zacaran krug...a kad malo pogledas(i pocnes da verujes ) i nije...ali je mnogo teze osloboditi se svih grehova koji su se navalili na nas i u kojima smo ogrezli nego za sve okriviti crkvu i Boga...pa se zato sve cesce cuju povici bas na tu stranu....iako bukaci nisu ni svesni da rade protiv sopstvenog spasenja...vidis...jednostavno je za shvatiti,kad jednom pocnes verovati..

Ne vjerujem ja ni u jedne ni u druge;)

Naravno,al i zajednici mozes da se obratis nekoliko puta,al ne mozes ceo zivot ziveti na grbaci te zajednice.
Ja licno bih se obratio toj zajednici u nekom ekstremnom slucaju da mi ne dao Bog nesto se desi sa detetom ili nekim iz porodice,a za sve ostalo zapljuni u sake ili ukljuci mozak pa radi.I kao takvog ista ta zajednica ce te postovati a ne sazaljevati!

Слажем се, али као што си сам рекао, некада ти треба само мало помоћи да кренеш...а нисам мислио само на помоћ типа пара и хране..мислио сам и на помоћ да нађеш посао!

Па што нису дошли код министра и седну и речу:
opet jedna demokratski rasirena zabluda da opozicija treba da dodje rezimu na noge, pogne glavu i saradjuje, to je nista drugo do politicko qrvanje i prodaja glasaca

nije taj ministar lice za medjustranacki dijalog, kao sto si i sam nesto kasnije u postu zakljucio

da podsetim

dve srbije

mi cemo svim sredstvima (ostati na vlasti)

rezim je od pre pocetka kompromitovan, jeednouman, dogmatski. osnovno mu je gorivo sukob unutar srbije sa `nekim`.... - upisi sam, juce jedni, danas drugi, sutra neki najnoviji neprijatelji

i jos nesto, dobru volju za saradnju i resavanju problema nisu pokazali zadnjih deset godina, a ni prednjih deset godina

Па опозиција...јесте опозиција и не седи у министарству....идално би било, када би правили владе од стручњака, опозиције и позиције, али за почетак нека само сарађују!

п.с

Ја нисам демократа, нити радикал...ја сам Светосавски Србин, Хришћанин...
Нема потребе да ме етикетираш!

ne da ti se popovi smiluju.....narod,vernici.....Bog....sada ako ti kazem da mi je zao sto to ne razumes(a ne znaci da neces) etiketiraces me sa nekim epitetom "verski fanatik",pa necu da ti kazem;)....z:plez:

Ма неће да слушају Брате...Срби су постали декоцентрисани, нису у стању да саслушају човека две секунде....истог момента нападају, а немају појма шта...

Мисле да се свет врти око њих...и њихових потреба....

Back